Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. mi-am amintit ceva..

Laura, toate bune?

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dani spune:

Buna seara!

Zona mea e gri cu nori negri de acum...

Eva a avut febra tot week-endul (38 - 39.9), astazi fost la doctor, totul pare bine, plamani bine, nas curat, urechi curate, gat curat, hemograma in jumatate de ora, rezultat bun,totul in limite normale, recomandare: inca doua zile cu antitermice si, daca nici asa nu cedeaza, iar vizita la doctor. Dar eu maine ...trebuie sa PLEC...

Offf, si asa ma simt oribil cand ma despart de ei, pana si pentru o zi, acum mi-e inima asa grea...

Va las cu bine, va pup si va rog sa ne tineti pumnii.

Saryta, imi pare tare, tare rau! Eu am crescut fara nici un bunic si stiu ce inseamna...

Laura, chiar, ce mai faceti? Hai, mai spune ceva, ca gandul la samburel reuseste sa ma mai inveseleasca!

Va pup,
Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Miruna!

Va ofer o

Eu tusesc in continuare... Deja a inceput sa ma doara spatele in zona plamanilor.... Cred ca mai trag o vizita pe la medic zilele astea... Sa o prind dupa amiaza....

saryta, condoleante. Imi pare tare rau.

ruxandra, multumim pentru mesaj. E bine de stiut.

mami_dani, multa sanatate printesei, sa se faca bine repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dani spune:

La Multi Ani, MIRUNA!

Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Miruna!
Dastefa, ce mai face gogosica.. acu v-ati mai linistit?

Multa sanatate Eva!
Si.. mami_dani daca tre sa pleci.. in loc sa te intristezi, incearca sa te bucuri ca Eva este (speram!) spre bine.
O fi doar una mica (simpla virozica), sa treaca repede si bine.

Lacramioara, tu ce mai astepti?
Fuga la dr.

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Lizzy, pozele sunt absolut superbe! Mi-au placut la nebunie! Sunteti o familie extraordinara!
Saryta, condoleante pentru pierderea bunicii!

Multa sanatate celor bolnaviori, mamici si pitici!

Alexia a ascapat de varicela, a cazut si ultima cojita, dar a ramas cu o tuse cam aiurea. Am fost la dr si ne-a dat tratament, sper sa treaca repede. Din fericire, Maia nu a facut varicela si, dat fiind faptul ca au trecut 3 saptamani de cand i-au aparut Alexiei primele bubite, cred ca am scapat.

La multi ani Ingeras!
La multi ani Miruna!

Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si Maia Carina (19.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

.. mi-am amintit ceva..

Laura, toate bune?

In primul rand, bine v-am gasit. in place de mor fulguleti maricei .
dani e sanatos, noi suntem sanatosi, bb cred ca e la fel, eco peste 3 saptamni, azi merg cu dublu testul. deci voi spune toate bune.

va citesc zilnic, sunt aici.

gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 14+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Va ofer o

Ruxandra, nu mai astept nimic. Azi am programare la medic. Si ma duc sa-mi fac si radiografie. Am intentionat la plamani, dar cred ca voi face si la coloana, ca aseara m-a prins tusea aplecata si mi-am sucit... ceva... Ideea e ca de la ora 2 nu ma pot misca... Deci la UPU cu mine azi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

'neata.
iulia_stefy bafta la doc...e bine ca te-ai mobilizat si te duci. ti-oi fi intins vreun muschi..se intampla si altora cand tusesc serios.
laura te-am citit ieri inainte sa stergi juma' din mesaj, dar nu am apucat sa-ti scriu doua randuri, incepusem, dar au intervenit altele.
poate esti pur si simplu obosita. sarcina, munca, dani, casa...se aduna. sarbatorile sunt si ele obositoare, daca nu o tunzi de acasa si ai non stop musafiri..,sau daca esti numai pe drumuri sa impaci pe toata lumea..
un concediu? unul mic? nu neaparat sa pleci undeva, numai sa zaci.

framantare mea: donia? sunteti bine?
saryta condoleante. imi pare tare rau de bunica ta. tre' sa-ti fie greu.

Mergi la inceput

Va ofer o

chinico, multumesc.

Am fost ieri la "spital". Dupa radiografia la plamani, m-au trimis la ORL, ca la palmani nu am nimic. Acolo se uita dr. in gat, ma suceste pe toate fetele si zice ca n-am nimic in gat, poate e ceva pulmonar. Raman cu gura cascata, ca tocmai mi se spusese ca n-am nimic la plamani... Mi-a facut si radiografie la sinusuri.... Am deviatie de sept... dupa faza cu nas rupt din 2008.... ceva infundat pe acolo... si de aici respiratul pe gura si problemele din gat.... Deci analize bune.... pacient decedat.... La sange nu mi-a iesit mare lucru.... ma mai uit pe ele azi.... Mi-au pus niste antiinflamatoare pe vena sa ma dezmorteasca... ca nu ma puteam misca de mijloc... si nu-s ca noua, dar misc.... Am tratament, cu antibiotic.... Si sper sa ma repar....
Ma duc la farmacie pe seara cu Stefy sa-mi iau reteta si imi da o sacosa de medicamente. Stefy zice: hai sa-mi iei si mie ceva bun acum.... De parca eu imi luasem ceva bun....

Mergi la inceput