Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

danutz, multumesc pentru raspuns. Am descoperit pe 30 o cariuta mica..., dar numai s-a uitat in gurita... a zis ca nu poate interveni din prima ca la un adult. Si a ramas ca ne vedem ieri.....

Ruxandra, chinico, la controale de rutina a mai fost si ea. De cate ori merg eu, merge cu mine si se urca de buna voie pe scaun, ca ii place sa o ridice d-na doctor cu scaunul.... Insa de data asta e nevoie de freza.... Si eu... sunt speriata ce de bombe cand e vorba de dinti....
Doamna doctor are foarte multa rabdare.... Daca are ea rabdare cu mine.... Aseara i-a aratat cum se pune freza, cum se scoate, ce sunete scoate, a intrebat-o cu care vrea sa-i lucreze.... Si a stat mai, a stat.... Nu-mi venea sa cred cum o lua cu lugu... lugu... si lucra usurel si ea chiar statea.... Adica dansa a zis ca sigur nu va putea sa lucreze de ieri, dar a reusit sa faca ceva... Insa pasta care i-a pus-o a cazut deja, pentru ca nu era perfect uscat. D-na doctor spune ca de fapt asta e marea problema, pusul obturatiei, ca ei nu stau sa fie locul uscat.... Oricum nu e gata, mai mergem si maine o repriza.... Aseara i-a dat si premiu ca a stat cuminte si a promis ca maine il aduce si pe nepotelul dansei, care e coleg la gradi cu Stefy.... Eu merg la dansa de vreo 12 ani.... si am toata baza in dansa ca va termina usor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani Bambo!
Multa sanatate si realizari pe toate planurile!

Lacramioara, cu Victor nu am fost la dentist, insa am ajuns cu fetele. Ioanei a fost nevoie sa-i scoata doi dinti de lapte care inca aveau radacini. E-adevarat ca e mai mare, insa i-a facut 4 injectii in gingie. Dar doctorita a fost foarte amabila si rabdatoare si pisicuta mea n-a ramas cu amintiri urate. Din pacate acum are o carie si luni ajunge din nou la dentist.
Ceea ce voiam sa spun este ca sunt multi doctori care stiu cum sa se poarte cu copiii. Trebuie doar sa-i gasim :).

Danutz, spor la treaba! La fel si eu: munca si iar munca. Noroc ca-mi place ce fac, pacat ca e prea mult stres.

Chinico, "musafiri, meseriasi, doci, zile de nastere" - suna bine, dar partea cu bronsitele nu. Acum sunteti bine cu totii?

Ruxandra, s-ar putea ca si Ioana sa poarte aparat dentar; asteptam sa iasa dintii si apoi vom sti sigur. La ce clinica mergeti cu M?

Dandusa, inca putin si vine Claudiu. Multa putere si rabdare cu scorpionasii stralucitori!

Teutz, s-o ocoleasca varicela pe Maia sau sa faca o forma usoara!
"Maia razareato, imi vine sa te mananc!" :) Cred ca-ti salta inima de bucurie cand o auzi!

Roxanica, mi-a placut mult mesajul tau! "Taje, Maria, Tajeeeeeee!!" Asa tare ma bucur eu cand ii vad pe bursuci complotand impreuna si sustinandu-se unul pe altul, incat imi inchipui ce-ai simtit cand l-ai auzit pe David.

Mergi la inceput

Va ofer o

acs, multumesc pentru sustinere. Si noi mai avem si diseara o tura la stomatolog. Dar abia asteapta sa mearga. E topita dupa doamna doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

nu ma intrebati ce se intampla, dar mi-e asa de greu sa ma mobilizeeeezzzz...
va citesc rarutz ce-i drept, parca au intrat toate in priza, deci si eu

aseara mi-am dat jos ghipsul. problema este ca am facut-o acasa, ca asa imi spusesera de la ambulanta... si nu e deloc flexibila nu ma doare decat cand o indoi spre spate (adica pe directia de sprijin, pe care am si cazut de altfel). asa ca merg la pranz la o raza si sa-mi pun o atela/protez din aia de 'fixare', de se ia jos la nevoie... ufff...
si am inceput sa facem bagajele... maine plecam...

trimit asta si revin

Mergi la inceput

dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dani spune:

Buna ziua si va pup!

Si eu pe aici...dar fara chef.

Acasa toate foarte bune, Doamne ajuta, la serviciu haotic. Mi s-a dus si ultima farama de liniste cu care incepusem anul (atunci cand sunt la birou). Ma pregatesc de o plecare in interes de serviciu (pe care o urasc) in paralel cu multa munca ce trebuie si ea facuta, normal si de operatie (pe care o astept cu mult interes) in paralel cu multa munca de serviciu.

Le-om duce toate...

Eva e o minune, ca de obicei, adoram sa fim in trei, din pacate nu stam atat cat am vrea.
Aseara ne-am jucat pentru prima data cu papusile, sunt fericita, eu am facut asta mereu cu placere si, pana aseara, nu prea am avut cu cine.
Pana aseara era mai interesant tati cu fotbal, trenulete, masinute..
Crestem...

Dandusica, mi-ai scapat si de data asta Pupici!

Va pup si bag capul la fund....

Dani

Mergi la inceput

Va ofer o

Lizy, mami_dani, un sa treceti cu bine peste toate.

Lizzy, drum bun si vacanta cat mai placuta.

Aseara am fost cu ea la stomatolog, dar nu a avut nici o treaba... S-a mai jucat... a mai stat si sa-i umble prin gurita... I-a intors domnei doctor toate alea pe dos.... si-a bagat nasul peste tot.... ca deja s-a obisnuit, dar important e ca a stat si ca a reusit sa-i puna si oturatia de data asta. Sa vedem cat ne tine.... ca a cam dat cu limbuta cat dansa lucra.... si daca n-a fost uscat... Dar o punem la loc.... Oricum, e foarte incantata. La sfarsit s-a dus si a luat-o in brate pe doamna doctor si i-a zis ca-i place la dansa si ca mai vine.

Mergi la inceput

http://www.facebook.com/album.php?aid=33641&id=100000820950471&l=7a9c4bd759

sunt poze. poze pe care le ador! le puteti accesa din link?

hope so

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

http://www.facebook.com/album.php?aid=33641&id=100000820950471&l=7a9c4bd759

sunt poze. poze pe care le ador! le puteti accesa din link?

hope so

VAAAAAAAAI,SUPERBE SUPERBE SUPERBE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ce frumusete de mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dani spune:

Lizzy, draga mea, sunteti asa de FRUMOSI!

Si asa mi s-a facut un dor de voi si de atmosfera din casuta voastra (ma rog, mai putin fitzele noastre care stricau atmosfera).

Si va iubesc!

Dani

Mergi la inceput