Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 13
mami_dani spune:
Si, cu intarziere, dar cu mare drag:
La Multi Ani, Roxana C!
La Multi Ani, Flore26!
La Multi Ani, Daria, puisorul lui Somleac!
Dani
iulia-stefy spune:
Va ofer o
mami_dani, imi pare rau ca si tu treci prin belelele astea.... Multa sanatate si tie si Evei.
Stefy din noaptea asta a inceput sa tuseasca.... sper sa nu fie nimic serios. I-am dat putina miere si s-a linistit...
chinico spune:
'neata.
La noi frig. Da' frig, nu gluma. Eu,gandac, am spalat toate gecile beei. Ca erau murdare!!!! Toate. Acum am trimis-o la gradi cu o geaca de primavara. Si cu 15 bluze sub ea....
Lacramioara sanatate...le da la gradi supa de fasole?..Bea n-a mancat inca fasole boabe...mi-e ca decoleaza .
Io zic..la gradi lu' bea le dau batoane d'alea de peste..noroc ca avem sezatoare (ca sedinta nu-i)cu parintii in 10, sa-i intreb de sanatate..
In rest...ne musafirizam in fiecare we, de nu mai stiu ce prajituri sa fac (by the way, kiki- zi si mie cum ai slabit asa frumos...please..macar teoria sa o stiu..chestia cu practica e mai complicata ..a, si daca tot vorbim de prajituri, da' si reteta cu gris si mere..), ne culturalizam cat putem, insotim copchilul la gimnastica si la dans (nuuu, nimic serios, numa' 15 copii cu o tanti draguta care topaie si dau din craci si se joaca impreuna)si ne vedem in rest de muncile zilnice.
In ciuda si in pofida sperantelor noastre, concediul la cucurigu nema. Lasa, mai bine mai muncim o tura..
Laura&Ruxandra si voua la fel.
Laura13 spune:
DONIA!!!!!!!!!!!!!!!! Unde esti?
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
mamaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chinico La noi frig. Da' frig, nu gluma. Beatrice (13.12.2006) |
hai ca n-o fi asa de frig ca la noi azi dimineata cand le-am scos sa le trimit la gradinita erau -18, fara factorul de vant
si vine si ninsoare mare 20-30cm!!!
lacramioara cum mai esti? te duci la munca??
iulia-stefy spune:
Va ofer o
chinco, la noi peste nu le da, dar fasole da... Asa e in "carte" la doamna care le stabileste lor ce si cum trebuie sa manance, ca nu-mi vine acum in minte cum se cheama... Si odata pe luna le da si fasole... Si n-a avut nimic pana acum....
mamaana, ma duc la job, mai bag o figura de kineto cand intepenesc pe scaun, mai bag o hartie.... mai stau, ma mai ridic... Dar oricum, sunt mai bine... Dupa 10 ore de munca ma duc lemn la tratamen si ies ca noua de acolo....
danutz spune:
Neatza!
Tocmai voiam sa zic de frig, dar vazui ca se poate si mai rau
In tot cazul, in dimineata asta mi-a inghetat inelul de plastic de pe mana din manusa
Lacramioara, multa multa sanatate! Stiu ce zici cu concediul ala medical, eu asta vara cand eram rupta in doua si lesinata a fost mai simplu sa-mi iau concediu de odihna continuat cu concediu fara plata pana am reusit sa-mi iau si un medical
Eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, ca nu stiu cum e cu durerile de spate, banui ca-s oribile, cand va citesc mi se face pielea de gaina...
deh fiecare cu ale lui, eu pot sa va povestesc de colici renale...daca va intereseaza
.
sa va zic de noi, nu?
Rares a inceput logopedia, de saptamana trecuta. Cu o doamna draguta care vine la gradi, face 2 sedinte pe saptamana a cate 30 min.
Ce face? Din afara (noi stam si ne uitam pe camera video) pare ca se joaca: deseneaza, coloreaza, decupeaza, lipeste, canta, repeta cuvinte, se stramba, chestii de astea.
Acasa avem un abecedar in engleza, o chestie desteapta care spune literele cand le atingi, precum si cuvinte uzuale care folosesc acele litere si la urma de tot expresii. Are anumite cuvinte pe care le zice in engleza mai bine ca in romaneste: exp rainbow e mai simplu decat curcubeu, sau window- decat fereastra.
La gradi au zilnic si engleza, stie multe cuvinte, dar, ca si in romaneste, nu le leaga. Adik mint, in romaneste leaga 2-3 cuvinte, nu face propozitii.
Oricum, fata de cum eram la momentul asta vara, progresele sunt enorme. Avem rabdare!
.
Husband-ul e pe cont propriu acum, se agita cu oferte, vizite la clienti, facut site, chestii de astea. Oricum lunilea astea sunt moarte, probabil ca din martie -aprilie o sa inceapa cu adevarat.
.
Io la munca ca de obicei, am mai zis la un mom dat, ca niciodata nu am inceput un an mai in forta ca acum. Multe proiecte, unele de anul trecut care au cam intrat pe linie dreapta, reusesc cu greu sa plec acasa la ora care trebuie, sa prind macar 3 ore de stat cu piticul.
Voiam sa mergem o saptamana la ski dar se pare ca nu prea mai avem cum, chiar sunt un pic trista din cauza asta...ei...vine ea vacanta de vara
Gata, ca am scris o polologhie...
Yagmur spune:
Remember me?
Va scriu pe scurt, doar ca sa stiti ca sintem binisor, oricum mai bine decat in ultimele luni si ca m-am gandit la voi..
Nu am inca net si am si fost intr-o dispozitie destul de retrasa de cand am plecat din Cluj.
Dar, incet, incet imi revin...
Luca nu s-a acomodat inca, trecem printr-o perioada mai dificila, dar am incredere in el, si in mine...
Va imbratisez
Yagmur si Luca
iulia-stefy spune:
La multi ani, Saryta!
Va ofer o
danutz, multumesc. Imi pare rau pentru vacanta voastra, dar ma bucur ca Rares face progrese.
Yagmur, chiar ma gandeam ca nu ai mai scris de asa mult timp.
Eu incerc sa fac progrese, dar nu prea se vad. Dimineata sunt ok... dupa program sunt rupta de spate, ma duc la tratament, plec de acolo in perfecta stare.... si a doua zi la amiaza sunt iar rupta.... Sper sa se termine odata....
saryta spune:
Lacramioara - multumesc mult ... multa sanatate.
Azi dau de baut un vin fiert si o visinata de mancare mai slabut ca anul asta nu am avut chef de nimic ... dar totusi niste oua umplute, salata de vinete, o fripturica si un tort tot am facut.
Fetele mi-au facut felicitari, fiecare personalizata ... f frumoase. Acu astept fetele la cafea.
Va servesc si pe voi cu una virtuala.
O zi frumoasa!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"