Ian-Feb2011 - BV FOXY_LE, KITZY!!!!(162)
Raspunsuri - Pagina 2
alinushali spune:
Fetele tocmai am primit niste cizmulitze mov cu blanitza, marimea 18 si bagajul pentru spital este aproape gata, mai trebuie pampers si gata. Asta datorita lui Buni, care ne face toate mofturile.....ce m-as face eu fara soacramea
Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 33 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez
Mayane spune:
HAI FOXY_LE!!!
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
32+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe
florintunde spune:
Relusha;..Io ti-am zis ca am bagat motatele pt tine in saltar..lasa ca vine buba cand vrea..
Bebelu;s-a smecherit domsoara mica-uriasamai trebuie lasat sa si planga un pik..MAMICA..te termina in cateva zile..e f solicitant asa.
Mai citeste la Liga La Leche..dau sfaturi bune..chiar poti suna la ei
Vas;chiar am vrut sa te dau p listuta de disparute
Mirela;sunt zile cand nu ai atata lapte ..MAMI trebuie sa si se odihneasca sa fie mai linistita ..respiri adanc sa aiba laptic...
la mine situ ca mergea ciorba cu sacarea...beam cate o halba la o gura
am inceput cu morcovul deja...cand va vad cu probleme...Eu nu-s asa calma de fire si nu vreau s-o iau razna
Andri 31 AM F LA FARMACIE SI M-AM UITAT LA ALEA DE SUPT PT GAT..MERGE LA GRAVIDUTE...PRODUS ROMANESC..VOSEPTOL!CUTIUTZA VERDE
Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
ocsanica80 spune:
Ce emotii deja se vb despre bebelusi din greu, daca pana mai ieri se discuta numai despre problemele cu care se confrunta fiecare in sarcina acum se pare ca toate par deja uitate; tare frumos mai este;
Raluca am si eu o mare rugaminte, cand poti si te lasa mica printesa, spune-mi si mie cam ce banuti ai dat si pe unde ca sa imi fac o mica idee de ce ma asteapta si pe mine, ca momentan sunt in mare ceata mai ales ca am inteles ca trebuie sa iau legatura si cu rezidentul doctorului de la spital si tot asa; multumesc din suflet ;
36 + Maria-Sofia
Roxana
shubulina spune:
Gabriela,nu e vorba ca ma grabesc,dar asa stiu ca se fac cezarienele,la 38 de sapt si m-as incadra cam in datele alea.
Oricum,m-as grabi mai tare,ca deja cedez din toate punctele de vedere,simt ca ma paste o depresie de zile mari
36+ cu
Vineeeeee!!! +/- 16zile
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
ziki spune:
asta zic si eu, cu banutii.
pentru mine una e problema momentului. chiar mi-ar prinde bine o mana de ajutor pe partea asta. sa nu fiu nici supra-tarif, si nici sa ma uite alea indins intr-o debara de maturi sa nasc pe acolo pentru ca nu am dat cat trebuia
oricum, numai tampenii legate de nastere visez.
acum doua nopti, am visat ca aveam cvintupleti si venisera invitati la noi, si fiecare luase un cupil, sa-l adoarma. si una dintre invitate il pusese in nisip, in pat, pentru ca asa citise ea o metoda inovativa de culcat copiii pe nisip...
iar aseara am visat ca nasteam pe un aparat de fitness cu manere, si doctorita (care, culmea, era chiar a mea), mi-a zis "haideti, ca e usor, doar stiti, ca ati nascut si ieri, si luna trecuta"
si eu ma gandeam cum de nu-mi amintesc, si unde sunt aia nascuti luna trecuta si ieri
deci e clar. pana nasc, o sa am 3 echipe de fotbal, si 1001 de cosmaruri. macar epuizez toate situatiile bizare in care ma pot afla.
dar tot as vrea de la fetele care au nascut deja o mana de ajutor cu preturile in mare, asa
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 33s
AMR 41 de zile
felix
Doloress spune:
Hai Foxy!
Hai vikingul!
Hai Kitzy!
Hai bb Andrei!
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
dangabriela spune:
Da, shubu, stiu cum e, si eu am momente cand simt ca cedez , ca nu mai pot! Si pe mine ma dor toate cele ( mijloc, spate, burta jos). Asa stiam si eu ,cezariana se face dupa 38 saptamani, dar vad ca tu ai UM 23.04 si eu 24.04, diferenta de o zi, de aia ziceam ca suntem apropiate. Mie mi-a zis dupa 18 ian, mi-as dori si eu sa scap mai repede de burtoiul asta, si sa vina buburuzul mult asteptat.
Acum sunt happy: a venit cadita ( onda evolution) si e tare mumoasa!! Sper sa ma decurc cu ea.
Am facut un pic curat, astept sa vina preotul cu botezul!
Apropo, fetele care ati nascut la stat, ne trebuie la internare adeverinta de salariat?( cu contul CAS)Eu am una cu nr din 28 dec 2010, o mai fi valabila in ianuarie 2011??
FVL heterozigot, 36 de saptamani Andrei
bebelu86 spune:
Gabriela da iti trebuie adev de salariat in care e scris contu cas.
Ocsanica iti trimit p pm
cu Natalia Maria (30.12.2010)
shubulina spune:
Gabriela,primu DPN a fost pe 24 ian,apoi pe 20...tu ai avut ultimu CM parca mai tarziu cu o sapt decat mine daca tin bine minte.Eu initil ma gandisem la 15 ian,da cica nu stie daca apuc.
Si da,iti trebe adeverinta.Depinde de cat e valabila,mie mi-a scris pe ea valabila 3 luni parca.
36+ cu
Vineeeeee!!! +/- 16zile
Cu Dumnezeu inainte!
Ana