FIV Dr. ALBU DRAGOS 19
Raspunsuri - Pagina 5
camemar spune:
Cory, tu cati embrion ai transferat de ai reusit asa o minune de 2 bebei ??Felicitari si sarcina cat mai usoara!!!
Stai linistita ca sigur totul va fi bine
corry_28 spune:
Camemar, 4 embrioni ( 3 cu patru celule si 1 cu trei celule)
Mirela, poate fac doua fetite la gemenii tai
7+
babyblue spune:
buna seara fetelor.
corry, eu sunt bine mersi. greata f rar si f subtila, ca sa zic asa, nu vomit deloc. uneori mi-e si frica ca s-a intamplat ceva. stau cu frica n san, ca n-am simptome....sanii cand mai moi, cand mai tari, cand sensibili, cand nu, dupa cum au chef. n-am dureri sau altceva. de fapt, uneori nici nu ma simt gravida. sper sa nu fie de rau....
fetelor va tin pumnii cu fiv-ul, curaj si eu sunt alaturi de voi!!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
7+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
camemar spune:
Nrata,
Am ajuns la birou, mi-am luat o cafea si m-am instalat la calc sa vad ce s-a mai scris...
O zi placuta tuturor
rica69 spune:
Buna dimi fetite,
Camemar eu cam de o luna am inlocuit cafeaua cu o cana de laptic cald.
Astazi am inceput si clexane,iar diseara facem menopur+puregon.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
speranta2 spune:
Buna dimineata, eu mananc un iaurt, dar mai tarziu cred ca bag si eu o cafelutza slaba cu lapte. Am o pofta...
Deci, maine, trebuie sa fim la Medlife la 7 juma.
camemar spune:
Buna fetelor,
Eu inca beau capucino dimineata, asa de placere...Oricum am tensiunea mica asa ca nu strica
Rica , deci clexanul se face tot dimineata? Asta chiar nu eram sigura , dar ma interesam eu...
Speranta dar tu ce tratament ai, nu ai inceput inhibarea inca?
Ai procedura scurta sau cum, ca inteleg ca punctia si transferul sunt la fel ca ale mele?
camemar spune:
Corry, daca nu sunt indiscreta tu ai 28 de ani??Intreb pt ca daca ti-a bagat 4 embrioni la 28 inseamna ca nici mie nu poate sa nu vrea sa mi puna 4, daca om acea atatia
rica69 spune:
Camemar pana in ET clexane il fac dimineata ca sa nu fac seara 3 inj, dar dupa ET o sa il fac seara.
Ca sa ne recunoastem maine o sa port o geaca alba, par saten spre blond si o sa fim 2 si eu si sotul si am 41 de aniiiiiii. Deci nu o sa fiu greu de identificat, deci sa va uitati dupa o babuta .
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
camemar spune:
Rica esti tare draguta...la varsta ta esti in floarea varsteiSi noi vom fi 2 , adica va fi si sotul din dotare si suntem bruneti amandoi, iar eu voi avea o geaca lunga neagra.Eu sper sa nu dureze mult ca sa ajung la serviciu (intru de fel la 9).