Aradence DC - (157)
Raspunsuri - Pagina 20

cristiana70 spune:
Mda, sa zic multam ca am spalat baia, e suficient pe azi. Ma duc sa-i pregatesc cina lui David apoi repejor in pat amandoi fiindca iar ma prinde oboseala.
Sa nu uit, si noi avem program de vaccin maine dupa-amiaza, sper din tot sufletul sa nu am parte de proteste majore. Azi m-am luminat cine il tot sperie pe David cu injectiile, e o fetita din grupa care le spune tuturor copiilor ca daca nu sunt cuminti primesc injectii ...

gabitzica spune:
Alina, la SLOVENSKA PLAZA in Budva am fost in Muntenegru. Nu am intrat in poseia pozelor nici acum Sunt la Cipri pe server la lucru si m-am plictisit deja de cate ori i-am zis sa le duca acasa. Noi am fost multumiti,petul a fost ok, plja a fost cam ingusta si chiar daca erau portiuni de nisip, in apa tot pietre cu vegetatie au fost.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzica Alina, la SLOVENSKA PLAZA in Budva am fost in Muntenegru. Nu am intrat in poseia pozelor nici acum ![]() www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2 |
Gabi, ne-au chemat niste prieteni cu ei, tot de hotelul asta ziceau. Inca nu stim sigur ce facem...
Alina

alinamoro spune:
Va invit dincolo!
Alina