Dovleceii pasesc cu incredere in noul an 2011! -6

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna seara fetele,

Am vb cu Lali azi pe la pranz. Din pacate nu se simte grozav. Ba as putea spune ca se simte tare rau de la greturi si vomitat.

Am zis ca e bine sa va zic sa nu va ingrijorati prea tare pt ca nu se simte in stare sa stea la calculator.

Va pup.

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

va pup fetelor

Monikus nu am nici cea mai vaga idee ce ai mai putea face legat de somnul lui Rares. eu nu pot decat sa trag nadejde ca la un moment dat va sta si el locului

Danutza e grozav ca nu mai are Ioana febra

Lali fii barbata ca va trece. nu stiu cand dar va trece sigur. in mod cert si sigur esti insarcinata cu fetita

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

pt. de dimineata .

lali, era sa scriu ca sunt alaturi de tine... dar mi-am revenit repede... . cand o sa fii rotunda, la vara, si o sa te uiti cu mandrie la burtica ta... o sa uiti de perioada asta.

e cam liniste pe aici.

va las o cafea? de trezire?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!
Ma tot gandesc la biata Ioanna, toata ziua fara tv si computer, wow, nu cred ca as putea. Sper sa iti vina laptopul de la "spital" cat mai repede.

Monikus, dc analizele au iesit ok, nu are viermisori, cred ca nu ai ce face decat sa astepti pana ii ies toti dintisorii. O citisem pe Liliac, ca de cand lui Radu i-au iesit toti dintisorii de lapte doarme foarte bine. In legatura cu faptul ca se trezeste noaptea sa se joace, ori doarme ziua prea mult ori e doar o faza, si, din nou, multa rabdare. Rares nu se trezeste de tot, ca sa se joace, in schimb se foieste in continuu, de abia leg 1 ora de somn. Mai nou, se trezeste de tot pe la 7 jum, cred ca se adapteaza la lumina de afara si mie imi e greu, m-am obisnuit pe la 8:15-8:30.

Lali, multa sanatate, cat mai e..pana pe la 12 saptamani Imi place ca Danutza vine cu tot felul de informatii, am impresia ca tanjeste dupa bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Da, ne gandim cu drag sa mai facem un copil, dar cu legea asta noua am amanat proiectul un an- doi. Plus ca vreau sa-mi pastrez job-ul.
Lali, si eu zic ca ai fetita la cum te simti :) Te-ai gandit la nume?
Monikus, Rares o sa doarma la un moment dat. sincer si a mea doarme tare rau de vreo 2 luni, tot agitata, trezindu-se din ora in ora aproape, sugand des la san, ridicandu-se in fund sau picioare in pat etc. Sper sa treaca la un moment dat caci avem si noi resurse de somn limitate:) In rest sunt fericita caci nu mai are febra.

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la noi.

Mai asta cu greturile si vomitatul nu spun neaparat ca o sa fie fetita. Uite eu sunt cel mai bun exemplu. Mi-a fost un rau de am zis ca mor si tot baietel nazdravan a iesit. Lali eu sper totusi sa fie ce iti doresti tu. Eu zic ca ar fi frumos sa avem fiecare dintre noi acasa o pereche de copilasi.

Cat despre somnul lui Rares, nu, nu doarme mult ziua pt ca are un singur somn pe zi si ala de 1,5-2 ore. Iese afara in fiecare zi cel putin 1 ora asa ca, teoretic ar trebui sa doarma. Dintii, mai avem doar caninii si al doilea rand de masele sa iasa.
Si noaptea trecuta tot asa a facut. De la 3.30 nu vrea sa inchida ochii pana pe la 5. Apoi a dormit cu o trezire pana la 8.30. Din fericire, am reusit si eu sa ma odihnesc un pic.

Mady tu nu iesi cu copilasii afara? Si daca da, pe unde va plimbati? Poate reusim sa ne vedem intr-o zi mai insorita.

Azi am fost deja 1 ora afara. A fost minunat. Ziceai ca vine primavara. De fapt si acum stam cu geamurile larg deschise ca tare frumos si soare e afara.

O zi minunata tuturor.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ola fetele !
Am tras un ochi si pe ultima pagina,dar nu-s in stare sa asimilez informatii , ma simt asa,ca batuta de vant...
Aseara am ajuns la urgenta,ca nu ma puteam tine pe picioare. Se pare ca am o sarcina foarte toxica , eram deshidratata ,asa ca 2 ore si ceva am stat cu perfuzii la spital,mi-au facu si un eco si e bine bebele ,are 6 saptamani si e in evolutie ,bine inserat in uter , doar eu am buba . O sa revin cand o sa fiu in stare sa leg doo vorbe,acum doar as sta intinsa ca macar apa sa stea in stomac. Mi-a dat dr-ita de familie ceva homeopat ,cica atenueaza bine greturile de sarcina si imi amelioreaza si durerea de stomac ( eu nu am mancat de duminica,de atunci in sec 2 dupa ce mananc sau beau ceva,si vars).

Scuze ca nu am venit cu ceva imbucurator ci chiar scarbos,dar alte vesti nu am .

Va pup ,si sa stiti ca ma gandesc mereu la voi !

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 5+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Ioana sper sa iti recuperezi repede calcu.

Danuta ma bucur ca sunteti mai bine.

Cata, si Rares al meu cand nu se trezeste se foieste. Totusi, mai indraznesc din cand in cand sa plec din camera lui in sufragerie si atunci nu il mai aud foindu-se si il aud cand plange. Pe el il pun in patut. De fapt, Rares nu doarme niciodata cu mine in pat. Poate doar cand adorm cu el pe picioare dar altfel, dupa ce simt ca a adormit il pun la el in patut pt ca sigur nu m-as odihni deloc daca ar dormi langa mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Ola fetele !
Am tras un ochi si pe ultima pagina,dar nu-s in stare sa asimilez informatii , ma simt asa,ca batuta de vant...
Aseara am ajuns la urgenta,ca nu ma puteam tine pe picioare. Se pare ca am o sarcina foarte toxica , eram deshidratata ,asa ca 2 ore si ceva am stat cu perfuzii la spital,mi-au facu si un eco si e bine bebele ,are 6 saptamani si e in evolutie ,bine inserat in uter , doar eu am buba . O sa revin cand o sa fiu in stare sa leg doo vorbe,acum doar as sta intinsa ca macar apa sa stea in stomac. Mi-a dat dr-ita de familie ceva homeopat ,cica atenueaza bine greturile de sarcina si imi amelioreaza si durerea de stomac ( eu nu am mancat de duminica,de atunci in sec 2 dupa ce mananc sau beau ceva,si vars).

Scuze ca nu am venit cu ceva imbucurator ci chiar scarbos,dar alte vesti nu am .

Va pup ,si sa stiti ca ma gandesc mereu la voi !

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 5+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Lali . Ma bucur ca totul e in regula cu bebelica din burtica. Doamne ajuta sa treci cu bine peste perioada asta mai nasoala si sa te poti bucura de noua sarcina. Te pup si sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Lali, nu stiu de unde, de prin filme, de pe la alte gravide, nush, am auzit ca ceaiul de ghimbir face minuni la greturile de sarcina. Eu am avut foarte putin spre deloc, asa ca nu stiu. Poate apuci sa te documentezi si sa ajute intr-adevar.

Mergi la inceput