Dovleceii pasesc cu incredere in noul an 2011! -6
Raspunsuri - Pagina 12
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Monikus, eu am vazut acum in iarna la Metro niste chestii bestiale. am vrut sa-i si cumpar printesei mele dar e iarna si in casa nu am atata loc de plimbari. dar la primavara clar ii cumpar caci era asa de incantata. Sunt un fel de ATV-uri si merg daca apesi pe buton. Cel mai ieftin era pe la 180 ron si functie de complexitate mergeaU PANA PE LA 3-4 MILIOANE. Dar super, mai ales pt. baietei. A mea a facut o tura prin Metro prin zona jucarii si era super fericita si invatase sa apese pe buton daca vrea sa mearga. O sa caut poze sa exemplific. Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Mai noi avem ceva genul asta. O sa ii fac poza azi ca e pe dulap:P. Dar nu e buna deocamndata. Rares a apasat pe pedala si a fugit motocicleta de sub el si el a facut buf. Asta de ziua lui.
Revin cu poza dupa ce culc copilul. Si o sa va arat la ce m-am gandit eu.
Pup.
Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Lali_mete spune:
Ola fietiliii!
Eu am dormiiit, vre-o doua ore si ceva,aproape 3,si Paul nitel mai mult .
Monikus Eu tot la tricicleta cu maner pentru parinti a gandeam,ca Selen, si mai tarziu la o masinuta cu pedale in interior,am vazut eu la cineva si mi-a placut tare cum se distra copilulu cu ea. Mie chestiile astea automate,cu baterii,la care apesi pe buton si merg,fara sa faca vre-un efort copilul mi se pare ca imputurosesc copulul Danutza. Am vazut in parc aici doi copilasi cu asa ceva,exact ca niste atv-uri mini aratau,iar acei copii nu se dadeau jos de pe ele, toata vara i-am vazut asa,nu se jucau la nisip,nu se dadeau in leagan,nu alergau dupa minge,si de acolo piticul meu . Prefer ceva semi-automat macar, cu bateroe cand oboseste copilul,sa zicem ,sau cu pedale si maner in spate .
Imi place de voi cand scrieti asa mult .
Fetele,ce sa mananc,ca au inceput varsaturile ,biscuitii nu sunt buni,decat aia fara miros, apa e cah deja,de la o zi la alta. Prevad iar ceva timp in care traiesc cu mirinda si castraveti proaspeti ...
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
monikus spune:
ASTA e motoreta lui Rares primita cadou de ziua lui. Deci de asa ceva nu mai avem nevoie. Acum incerc sa gasesc ceva comod, adica cu scaunelul mai ok, tip tricicleta. Eu am vazut ceva care mi-a placut dar nu mi-a placut pretul. Sarea de 600 ron si mi se pare cam mult. E drept ca se face si scuter dar... Daca gasiti ceva interesant si comod pt copii pls spuneti-mi si mie.
Lali eu am mancat amandine si eclere la greu. Erau singurele chestii pe care nu le vomitam. Nu zic ca sunt bune pt organism dar sunt o varianta cand nu accepta organismul altceva.
madyrizi spune:
deci...
eu tot la tricicleta ma bag. sunt asa de proaste la maner, asta stiu de la cea a lui alex, ca nu cumpar una scumpa. deja sotul a capatat experienta de cate ori a sudat-o/ lipit-o pe cea de cand era alex mic, asa ca o sa cumpar una ieftina sa nu-mi para rau de ea.
am mai vazut si la bazar o kestie dragutica, dar nu-mi place pretul, desi probabil merita banii.
vroiam sa zic mai multe, dar m-a ametit paharul de coniac. ati ghicit... ma rasfat... sotul doarme cu cel mic (ca intra si el in tura de noapte), eu fac temele cu scolarul cica... dar se pricepe foarte bine sa le faca si singur .
aaa... sa nu va inchipuiti ca sarbatoresc ceva sau pe cineva... asa ma mai rasfat eu cateodata. mi-am facut o cafea la presou si un coniac alaturi... combinatie traznet .
evident ca nu mai stiu ce vroiam sa zic... am citit multe, aveam raspuns pentru fiecare, dar s-au invalmasit undeva, in creier...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
monikus spune:
Bine mai eu am inteles ca Lali le cam doarme de acum ca deh asa e normal dar sa nu dati voi nik de baut...ca doar sunteti atatia sarbatoriti.
Mady cred ca te urmez si imi iau singura un paharel ca poate asa o sa miros mai tare si nu mai trage copilul la mine. Azi m-a tocat marunt marunt toata ziua.
Dupa-amiaza mergem la un sarbatorit asa ca o sa bem de-a binelea si poate ne auzim si in weekend. Inca nu stiu.
Dar am voie sa va urez de pe acum wk placut nu-i asa?
Laura un si pt tine. Sper ca, copilasii sunt bine sanatosi.
madyrizi spune:
monikus, chiar, mey, n-am servit nik azi de la fetele astea. io am decis ca temele la matematica mai pot astepta pana maine . poate se ridica ceata, glumesc evident. obosise alex ca avea 2 pagini de culegere de facut. face ore suplimentare cu doamna pentru concurs la mate si ii da mult de facut.
fiimiu (alex) a primit invitatii la mc donalds pt. toate we de saptamana viitoare incolo. deci ma kefuiesc bine... dar bag si mana adanc dupa bani de cadouri .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
selen80 spune:
asa deci, o dati pe alcoale eu am beut de Revelion vreo 3-4 (5-6...cine le-a mai numarat??! ) spritzuri si a doua zi am zis ca m-a lovit trenul trebuie s-o iau mai incet, ca dupa atata abstinenta, e periculos
Mady, multe succesuri lui Alex la concursuri! oof, ce ma enerveaza pe mine petrecerile astea la Mac! chiar nu-i inteleg pe parinti....e mai ieftin decat la un loc de joaca, ca nu ma pricep?
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
madyrizi spune:
selen, eu una nu stiu locuri de joaca aproape de casa (mea) sau in cartier, care sa aiba grija de un grup de copii de scoala. acasa nu poate fi vorba de petrecere cu colegii ca iese un dezastru de nedescris si nici n-am loc pentru toata turma.
anul trecut am platit la mac 350-370 de lei, parca, pentru: 11 copii care au primit cate un macceva (ce au dorit fiecare + jucarie), 2 tortulete, 2 sampanii pt. copii), cafele sau sucuri pentru parinti. plus ca au fost intretinuti de o tipa o ora juma' si n-am avut habar de ei pt. ca au spatiu separat de zbenguiala (in care fac diferite jocuri, karaoke etc.). aaa... si am primit si un CD cu poze.
tare as vrea sa fie alte posibilitati, nu sunt fan mac... dar la Craciun am inchiriat, toti parintii din clasa, un local unde s-au jucat si au fost intretinuti de o tipa si ne-a costat cate 100 de lei pe fiecare ca sa cuprinda si haleala. asa ca...
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
selen80 spune:
mda, e greu si asa, ai dreptate, Mady...nu stiam ca e asa scump...eu aici vazusem un afis cu petreceri pt copii intr-un loc de joaca cu pachete intre 30 si 70 ron, in fct de meniu si timpul petrecut acolo...probabil in Buc sunt mai scumpe...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
madyrizi spune:
da, pai e 110 lei inchirierea localului la mac pt. ca (,) cuprinde locul separat pt. copii si mese rezervate pt. parinti, pt. 1 ora si jumatate. restul costa meniul, in functie de ce doreste fiecare copil, si sampania+ tortuletele, ce mai servesc si parintii ca nu poti sa-i tii acolo pe uscat atata timp.
este, probabil, cea mai ieftina oferta si pe asta conteaza si ei. altfel te costa cat nu face. am mai auzit de o oferta, dar pt. copii mai mari, dupa 10 ani. adica acolo se schimba peisajul si atmosfera . ca nici la mac nu poti sa duci adolescenti ca le darama vaporul (pe un vaporas e actiunea).
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM