Ghiocei de Martie-Aprilie**288**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mai, Revelionul a fost organizat cam pe ultima suta. Pe 29 m-a sunat Olga, pe 30 am gatit la foc continuu si daca am vazut ca n-a zis nimeni nimic am zis ca o fi vreo surpriza. Chiar ne intrebam in seara de Revelion de ce n-om fi scris nimic pe forum...

Edit: fac cap nou si revin.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Tufete, hai sa va mai propun o intrebare, ca azi m-am confruntat cu o situatie pe care nu prea stiu cum sa o finalizez si experientele voastre mi-ar fi de folos:
Cand (in ce situatie) ati fost cel mai profund deceptionate de un prieten?- nu iubit, prieten/prietena

daca stau sa ma gindesc bine, prietenele adevarate nu m-au dezamagit niciodata; prietenele asa-si-asa mi-au facut pocinoage: una n-a mai vb cu mine dupa ce am divortat (de ex, of cors), probabil de frica ca-s libera si primejdioasa; o alta a venit la mine citeva zile cu sotul si, pt ca timpul (vremea) nu era atit de frumos cit isi inchipuisera ca va fi, au plecat intr-o zi fara sa spuna nik si nu s-au mai intors - nici azi, dupa mai mult de zece ani, nu au mai dat un semn de viata; o alta, mai apropiata, ca mi-e si ruda, ma excrocheaza de bani si, odata prinsa, tot ea e suparata pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Tufete... am si io o problema... Stiti ca recuperez cu drag si spor si ajunsei la o necunoscuta, mai exact "un necunoscut"... Cine e dom'ne "connect-r" asta?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Nominalizari si teme restante in capitol nou

Monn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

N-am ajuns la zic u recuperatul, dar intreb repede, sa nu uit:

-cate masuri de lapte praf puneti la masa de noapte?
-cu ce sunt umplute rulourile cu sunca de pe platoul cu ciuperci?
-are cineva salvat unde a pus ina salata cu ton?

Adela nu bea "cu masura" noaptea... bea 5-600ml, uneori si mai mult.
Rulourile sunt umplute cu salata de tzelina+morcov+mar+maioneza.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ce frumoase si elegante ati fost, tufetelor! Ela, mi-ai furat ochii, nu stiu daca te-am mai vazut asa aranjata!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Ilinca, Eu?, aranjata si eleganta??!? Eu eram cea mai naspa imbracata de acolo, vroiam si eu sa-mi pun fusta scurta, dar la ce ger s-a lasat in noaptea aia (-14 grade), m-am lasat de idee;(. Mai bine, caci de cate ori ieseam afara la fumat, tremuram toate ca varga, ni se lipeau degetele de tigara

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput