Ghiocei de Martie-Aprilie**288**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Tufete, hai sa va mai propun o intrebare, ca azi m-am confruntat cu o situatie pe care nu prea stiu cum sa o finalizez si experientele voastre mi-ar fi de folos:
Cand (in ce situatie) ati fost cel mai profund deceptionate de un prieten?- nu iubit, prieten/prietena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Ela ai fost mortala, am ras cu lacrimi...am citit postarea ta mai devreme azi dar nu am apucat sa dau reply.

Dodo nu te gandi ca esti ciudata, eu subscriu la cele spuse de Anaan in ceea ce te priveste si mai adaug ca te vad foarte puternica, matura, ambitioasa si rabdatoare mamica, esti un exemplu bun de urmat si ai o inima mare, mare, mare.

Gianina ma bucur ca ai ales sa ne impartasesti povestea ta, conteaza mult pt noi, mai ales pt mine ca ne-ai acordat increderea de a ne spune adevarul. te apreciez si te stimez tare mult ( chiar si bebe din burtica care tocmai a miscat ). cred ca si tu esti un exemplu de urma, o lectie de viata. iar daca simti nevoia unui prieten de suflet, pentru ca te plangeai ca nu poti vorbi nici cu parintii tai pentru ca se simt vinovati , poti oricand sa ma consideri prietena ta.

revin

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

http://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/MoshCraciunEp3?authkey=Gv1sRgCIPup7elv6q5IQ#5558410029617560882

Mai akit o datorie: pozele de la Moshul "de Bucureshti".

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

despre revelionul in gasca...baiii secretoase rau....cred ca nu au zis nimic ca sa nu fim geloase....incept sa ma uit la pozele Olishkai si o recunosc pe ea, vad pe cineva care seamana cu Monnvas, zic e o coincidenta, si vad pe Adela mica, pe Denisamada, apoi Gaza, Ela...zic nu se poate ...cum asa ca nu citisem nimic de vreun revelion organizat pe forum. am ramas cu gura cascata...la propriu.
Acum ce mai, a trecut, bravo lor.

P.S Am schimat si semnatura ca ramasesem in urma

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Vai de mine, masa cu piticii aranjati la ea m-a dat gata Zici ca-s adulti in miniatura...of si vai, m-am topit...
Eu vreau sa stiu cu ce-s umbpute ciumpercutzele si daca nu-s cu carne, vreau retzeta, dar pas cu pas, ca la prosti!

Cu branza, dar nu-i mare... branza. Pun o branza mai saratzik, rasa, apoi la bag la cuptor, mi se pare ca ies tare bune.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

si io-s in admiratie pe-aci, in fata pozelor, picilor, mamicilor, ce mai, un chef pe cinste pt toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, eu am fost dezamagita profund de prietena mea cea mai buna din liceu cu care am fost colega si de studentie in Timisoara si la care in momentul in care s-a pus problema sa plec din camera de camin pt ca ma luasem in gura cu seful de camin care a facut presiuni asupra lor apoi, nu a avut nicio problema in a ma lasa fara cazare doar pt a nu avea ea probleme ,bine povestea e mai complexa, eu oricum statea pe un loc fictiv, fetele care ati terminat in TM stiti povestile cu cazarile acolo, vesnic erau insufuciente locurile astfel incat iti cumparai un loc in camin
Ce m-a durut atunci a fost ca nici un moment nu m-a intrebat unde o sa dorm, ce o sa fac?!! ca pana la urma daca vroia putea sa ma ia cu ea in pat o noapte doua dar nu, eu m-am vazut in drum, noroc ca am dat peste o alta prietena care avea un loc intr-o camera de 5 locuri si n-am ramas chiar pe drumuri
De iertat nu am iertat-o niciodata, ne vedem si acum prin oras, povestim banalitati si atat

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:

Monnvas, Pocahontas ce esti, cu ce-ti intretii podoaba capilara de-ti straluce in halu' ala?!
(va dati seama ca io postez pe masura ce ma uit la poze:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

O tratez cu indiferenta. Maxima. Si nu, nu se intretine, e in cadere libera.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:

Monnvas, Pocahontas ce esti, cu ce-ti intretii podoaba capilara de-ti straluce in halu' ala?!
(va dati seama ca io postez pe masura ce ma uit la poze:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

O tratez cu indiferenta. Maxima. Si nu, nu se intretine, e in cadere libera.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Tufete, hai sa va mai propun o intrebare, ca azi m-am confruntat cu o situatie pe care nu prea stiu cum sa o finalizez si experientele voastre mi-ar fi de folos:
Cand (in ce situatie) ati fost cel mai profund deceptionate de un prieten?- nu iubit, prieten/prietena

M-a dezamagit o prietena anu trecut care m-a rugat sa botez al doilea copil inca dinainte de a ramane insarcinata. Dupa ce am aflat ca a ramas gravi, ma duc la ea sa o felicit, ea se bucura, eu zic cum se simte finutu, ca abia astept sa-l botez, bla bla. si dupa ce naste cand am fost in rodini si am intrebat cand vrea sa facem botezul ea zice ca boteaza altcineva( o " prietenea" de-a ei pe care o acuza si judeca mereu ca e asa sau altfel, si pe care spunea ea nu poate sa o suporte). Am ramas fara cuvinte, am facut roata imprejur si i-am spus ca fiecare copil se naste cu nasul lui si apoi am plecat. am vb la tel, nu i-am dat de inteles ca m-am suparat, insa ea nici nu m-a invitat la botez. Si am intrebat-o cand m-a sunat la vreo luna dupa botez de ce nu m-a invitat si a zis ca a considerat ca nu ma voi duce.Si de atunci nu ne-am mai vorbit.
Asta e cea mai recenta faza.

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

N-am ajuns la zic u recuperatul, dar intreb repede, sa nu uit:

-cate masuri de lapte praf puneti la masa de noapte?
-cu ce sunt umplute rulourile cu sunca de pe platoul cu ciuperci?
-are cineva salvat unde a pus ina salata cu ton?

Pisigri, daca nu-ti arata cantarul la interval de 5 minute aceeasi greutate, micsoreaza intervalul. Adica te urci pe cantar cu Ilinca in brate, o pui jos, faci diferenta si gata. Ar trebui sa arate corect.

Mergi la inceput