Ghiocei de Martie-Aprilie**288**
Raspunsuri - Pagina 16
simplyana_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Azi am vazut-o si pe Ana de Pisik in mov si pe Chiscuta...le statea tare frumos ![]() ![]() ...asa ca-s |
unde-unde? vrem si noi!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Sa incep cu una dintre teme, ce-am facut la 12 noaptea de revelion...las poze http://picasaweb.google.com/olgagireada/Picasarev?authkey=Gv1sRgCMndmNTiqcmXfw#5558364780651013250 Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Ce secretoase...si ce poze frumoase!
olishka spune:
Aoleuuuu....in nici un caz nu a fost un secret...S-a intamplat sa ne intalnim cu 2-3 zile inainte de rev la mine la un actinity si barbata-miu, pentru prima oara in viata lui cu a mea s-a hotarat sa faca revelionul si a chemat gasca. A fost super caci a fost primul meu revelion petrecut cu el si suntem de cativa ani impreuna. Picii au dormit sus, fiecare in camera lui, iar noi ne-am destrabalat jos. Dar din lipsa de timp nu am avut timp sa anunt pe forum decat acum si vad ca fetele n-au zis nimic...
La anul a zis Novus ca organizeaza ea revelionul, dar intr-o locatie mai mare ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

Ilinca_M. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Ce secretoase...si ce poze frumoase! |
Pfuuuuu...Acum stiu pe cine sa nominalizez la sectiunea "poate sa tzina un secret"...nominalizez un grup intreg!! Sunt...indigo de invidie
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Vai de mine, masa cu piticii aranjati la ea m-a dat gata
Zici ca-s adulti in miniatura...of si vai, m-am topit...
Eu vreau sa stiu cu ce-s umbpute ciumpercutzele si daca nu-s cu carne, vreau retzeta, dar pas cu pas, ca la prosti!
18 luni
19 luni
Manole forever
Bianca2503 spune:
Dar secretul nu se refrea la faptul ca nu s-a stiut pe forum nimic inainte de revel. Secretul a fost ca Olishka nu a raspunz la intrebari, Gaza se pupa cu Gazul si tine interfonul in mana, MOnnvas ciocnea si nu mai stiu ce facea:)) Fiecare spunea ce facea dar niciuna unde...Intelegeti?
Eu d-aia am zis secret... Ca am crezut ca ati complotat sa urcati toate pozele in acelasi timp...Asa ca celelalte fete, faceti bine si bagati poze...
Ilinca_M. spune:
Ce frumoase si elegante ati fost, tufetelor! Ela, mi-ai furat ochii, nu stiu daca te-am mai vazut asa aranjata!
18 luni
19 luni
Manole forever
olishka spune:
Ilinca am ras cu lacrimi la comentariul tau 
Ciupercile le-a facut Denisamada si s-au mancat toate, frumusetea de aranjament pe salata a facut-o Gaza si cu greu ne-am incumetat sa ne atingem de ea si sa tricam opera de arta.

Ilinca_M. spune:
Monnvas, Pocahontas ce esti, cu ce-ti intretii podoaba capilara de-ti straluce in halu' ala?!
(va dati seama ca io postez pe masura ce ma uit la poze:)))
18 luni
19 luni
Manole forever
olishka spune:
Raspund si eu la primul sir de intrebari
Lista No. 1
1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)
Acolo unde este nevoie ma bag, in rest nu prea imi place.
2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)
Dirigu, prof de sport. Descriere - tinerel, frumusel, smart, umor ironic, multe activitati extrascolare (inclusiv iesit in discoteci), foarte corect si de nadejde. Si nu, nu eram indragostita de el, desi cam toate fetele din liceu erau...Prietenul meu din vremea respectiva semana cu el, ba chiar era mai simpatic ![]()
3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)
Cam greu...in ultima vreme am tot vazut barbati sexosi prin diferite seriale dupa care mai balesc dar nu le stiu numele.
4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?
Niciodata. La mine a fost un fenomen mai ciudat...toti barbatii pe care i-am iubit, la inceput i-am urat si nu i-am suportat deloc (inclusiv Cristi)
V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)
Eu asa sper!!!
5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)
Nu am respectat niciodata aceasta traditie, desi am primit anul acesta de Craciun o pereche de chiloti rosii de la soacra, tocmai pentru asta.
6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)
L-am inselat, dar nu m-am mai intors la el niciodata.
7.Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)
Ma regasesc in multe fete, dar in principal in Novus (idei legate de cresterea copilului, stil de viata, pasiunea pentru calatorii si mai sunt multe). Simt ca am o conexiune speciala cu Gaza si Anamariame si ma regasesc de multe ori in ele, si asta inca de pe vremea cand eram gravida (cred ca sunt la fel de sensibila ca Anamariame, dar vesela mai mereu precum Gaza). M-am regasit de multe ori si in Anaan - si eu imi doresc sa fiu o mama buna, dar de multe ori nu am rabdare, dar tot incerc si nu ma las batuta. Mai seman cu Ela, ca doar suntem amandoua basarabence
si cu Pisik caci ne plac floricelele
Si ar mai fi...
8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)
Cred ca cu Anca.
9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)
Olishka - in rusa Olga se spune Olea, iar Olishka este un alint de la Olea. Asa imi spune familia de cand eram mica. Si acum tot asa imi spun toti, inclusiv Chitibus.
10. Ce va place cel mai mult sa faceti ? (by novus)
Sa calatoresc (daca se poate in gasca, si mai fain), sa adun familia si sa petrec alaturi de ea, sa ma uit la seriale cu Cristi, sa fac surprize celor dragi, mai imi place sa citesc, dar am lasat-o cam moale in ultima vreme, sa fac poze si sa ma uit la poze vechi vechi si ar mai fi multe...
11.Care ce faceam la 12? ( by andiaroro)
Cred ca intrebam in jur cat mai este pana la numaratoare, caci am cam ratat-o...
Apoi m-am pupacit cu Cristi ![]()
12.Chestii de care mi-e rusine:
Ar fi cam 3 chestii de care mi se face rusine cand imi amintesc de ele.
Prima - eram pt prima data cu un baiat oficial (prin cl 8-a), deja ne plimbam de ceva vreme de mana, dar tot inca nu ne sarutasem. Eu nu stiam deloc sa sarut, dar tot eu am cam facut primul pas - un mozol pe cinste, esec total
Noroc ca tipul era din Germania si era doar in vacanta de vara si am scapat rapid de el.
A doua de care mi-e tare rusine si asta este mai serioasa...Dupa 3 ani de convietuit impreuna mi-am parasit prietenul (primul) fara sa-i spun nimic. Pur si simplu am plecat intr-o vacanta, m-am indragostit nebuneste de cineva (cel cu care l-am inselat) si nu m-am mai intors nici sa-mi iau lucrurile. Mi l-eam luat abia peste cateva luni. Saracul era de nerecunoscut, slabise cam 10 kg. De ce am facut asta: mi-a fost prea rusine sa dau ochii cu el si sa-i spun ce s-a intamplat caci il stimam f mult, era un baiat tare bun, ne-am inteles f bine timp de 3 ani, ne-am iubit f mult la inceput, doar ca pe parcurs dragostea mea se cam stinsese, dar tineam mult la el.
A treia de care imi amintesc acum si mi-e rusine...se intampla in liceu, tocmai castigasem titlul de Miss si eram vanata cu privirea de catre licenii. Intr-o zi pasesc foarte tantosa in curtea liceului cu noile mele achizitii vestimentare si dintr-o data raman uda din cap pana in picioare si hohote de ras in jurul meu. Un destept mi-a turnat o galeata mare de apa in cap. N-o sa va vina sa credeti, dar desteptul, pe care l-am urat multa vreme, este chiar tipul de mai sus, parasitul, cu care am stat 3 ani de zile si la-m iubit de numa.
13.Ce tatic din Odisee mi s-a lipit de suflet:
Sunt multi si la mine
: Gazu, Pisik alu Pisik, Pisi a lu Novus, Horatiu, Costin, Ady de Saby si ar mai fi da ma opresc ca ma luati la bataie ![]()