Ghiocei de Martie-Aprilie**288**
Raspunsuri - Pagina 14
inapreda spune:
Pisigri, eu vreau sa-l obisnuiesc pa Ian direct pe buda; nu stiu inca daca cu reductor sau fara; In vara va avea 2 ani citeva luni; in toamna 2 ani si jumatate
si sper ca va fi pregatit; deocamdata e fascinat de baie: apa, in general. bideu, cada, dus, wc; il las in preajma mea cind folosesc toaleta
si-i spun ce fac; deocamdata...ride. Eu nu ma grabesc ABSOLUT deloc; nu stiu daca o fi bine, o fi rau...
Asta e teoria; practic, cind voi vedea ca-mi spune cind face, vom vedea ce cale vom apuca; cu siguranta, cea mai placuta pentru el! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
simplyana_m spune:
Si noi suntem cu olita-n cap. Si la propriu, si la figurat. N-avem succesuri, dar nu ma las, si nici nu ma stresez. Bag la cap ce spuneti voi, si probabil mai cer o data info la primavara, cand se pare ca suntem mai multe de acord sa luam problema de coarne. Deocamdata singura realizare e ca se aseaza pe oala langa mine la baie, daca stau si eu pe wc (si fac ceva, nu doar ma odihnesc
), si se screme/stoarce si zice pissss (altfel, nu zice cand face/vrea sa faca/a facut), dar numai ca sa ma imite pe mine, nu sa si produca ceva. Ideea e insa ca stie ce fac eu, stie ce trebuie sa faca el, si la ce foloseste olita, chiar daca se joaca cu ea prin casa...Mai rabdam.
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
DENISAMADA, nu ne spui si noua, daca stii detalii, ce fel, si cum e cu crocobaurul Adei?
http://www.lucamic.blogspot.com/
olishka spune:
Salutare mamici si bine v-am gasit in 2011. An in care va doresc sa vi se realizeze tot ce v-ati propus 
Noi suntem in Bulgaria la ski, dar nu prea schiaza nici unul dintre noi, Cristi si-a luxat mana, iar mie mi-a intepenit spatele
David este si el cacacios si astazi nu a mancat mai deloc. Cu toate astea este frumos aici si incercam sa ne relaxam.
Mi-a placut tare mult atmosfera de pe forum (mai putin partea cu bolile) si cu greu am recuperat totul. Am reusit sa va cunosc si mai bine, unele confesiuni m-au distrat f tare, altele m-au sensibilizat pana la lacrimi
Va admir foarte mult pe toate. Cat despre tine Gianina, nu mai am cuvinte decat
Te admir pentru forta ta de a merge mereu mai departe 
O sa incerc sa raspund si eu zilele acestea la intrebari, ca sa fiu cu temele facute.
Au fost atatea teme de dezbatere ca sa vreau dar nu mai pot sa raspund la ele, caci am recuperat ff mult si nu mai stiu ce aveam de zis. Trebuia sa olosesc si eu foaia si creionul, dar a fost mai complicat.
Olga, mamica lui David iepurasul 

denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ce bine ca s-a descoperit cauza necazului la Ada! Io tot n-am reusit sa vorbesc cu novus, nici nu stiu la ce ora ar fi mai bine s-o sun sa n-o deranjez etc. asa ca ma bucur pentru orice update! Si totusi, ce-i cu bacteria aia, de unde se poate colecta, cum se poate evita, cum o recunoastem inainte "sa faca urat"?...Denisamada, preiei legatura? |
Tufete, increderea voastra ma onoreaza, dar capacitatile mele telesimpatice nu pot pune diagnostice pe care doar culturile le pot elucida...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
olishka spune:
Am vorbit si eu cu Novus. Maine afla exact cand le da drumul acasa. O iubesc pe fata asta, dupa toate prin cate a trecut a ramas la fel de funy. Deja se gandeste la urmatoarea iesire cu gasca 

pisigri spune:
Mai, eu cind am zis de avantaje/dezavantaje reductor ma gindeam, ca Stan Patitu: daca se invata numa la wc, ce ma fac de ex in spital, unde nu prea vrei sa intre copilul in toaletele alea mizerabile? Si in general la spatiile publice...ma plimb cu reductorul, ok, e mai mic decit olita, dar ce ma fac in caz de bude total jegoase, caz in care as prefera sa faca la oala si eu numai sa ma duc sa o vars...? Ca inteleg ca cel putin in prima faza, piticii astia sint cam retienti sa schimbe locul de...usurare :D
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
olishka spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m Heeei, OLI! Insanatosire grabnica, la toti 3! ![]() ![]() ![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Multumim!!!
Nu va mai zic ca mie de la revelion mi-e tot rau si imi vine sa vomit si imi fierbe stomacul + mers la buda de cateva ori pe zi. Da maine neaparat mergem cu totii pe partie asa cum suntem

denisamada spune:
| citat din mesajul lui pisigri Andiaroro, multumesc si eu pentru detalii. Nu stiu de ce sint eu asa de relaxata la capitolul olita... Am o intrebare pentru cine e mai pragmatic decit mine: care ar fi dezavantajele daca as invata-o direct la reductor de wc? |
Pai nu cred ca sunt dezavantaje, ci dimpotriva... Eu vin in intampinarea dorintelor piticului. Am luat olita, i-am prezentat-o si acum mi-o cere, din ce in ce mai des. Cand am vazut eu ca mere afacerea cu olita, am luat si reductor, l-am prezentat si pe el... FIASCO. Asa ca ne-am intors la olita.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute