Stef cred ca se face cantaret!
hai sa va zic perle...dupa Ilinca masina are in fata farduri(adik faruri), zaharul pudra nu e pudra ci putred..
Iar Seb e mortal la baie...plange cand il spal pe cap si il intreb de ce plange...pentru ca mi se misca ochiul!![]()
dau o gramada de dude amandoi in ultimul timp...sunt dulci rau!
Asa este Tuchi, sunt minunati copiii ce pot scoate. Scoate si Daria perlute, e minunata perioada asta, adica si perioada asta ![]()
Oare Miha ce face? Scot o degerata la incalzire 
'neata!
cu dragoste si ceai roz!
Dupa ce ca m-am uitat la filme pana la 1 noaptea, m-au trezit astia la 7, Ilinca spunandu-mi ca a dat-o Sebi jos din pat.
Am trimis-o inapoi la culcare si s-a intors peste 2 minuute cu Sebi...asta era cu nasul infundat si cu febra.
Mi-au frecat ridichea sa le fac ceai, roz, cu miere/fara miere, mai fierbinte, mai rece
, m-am straduit sa le fac pe plac si au baut doua inghitituri dupa care n-au mai vrut!
8 ianuarie 2011- 11 luni.
LA MULTI ANI pentru Puiul Mic de Randunica, SILUAN!
Gandurile noastre se indreapta astazi catre Hanovra, si-L rugam de Doamne-Doamne sa fie acolo cu toti ingerii Sai, langa patutul Micului Invingator. Multa sanatate si va asteptam cu drag si dor acasa!
O zi frumoasa va doresc, Randunicilor de pretutindeni si Puiutilor scumpi!
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Luny nosafacafebra, nosafacafebra!!! Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! |

si n-a facut!!!
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)