Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (472)
Raspunsuri - Pagina 22
bubu05 spune:
Bitza, cu otet sau cu spray Raid sau alta marca. Mama a scapat de ele cu un Raid cu pulverizator fara miros.
tuchita spune:
apropos de furnici...n-am reteta de scapare insa posed un copil plangacios ( Ilinca) care ma implora intr-o seara sa nu omor o furnica...eu chiar nu vad cat de mica si draguta e?!
si firmiturile le dam pe jos ca sa nu moara furnicile de foame!
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita apropos de furnici...n-am reteta de scapare insa posed un copil plangacios ( Ilinca) care ma implora intr-o seara sa nu omor o furnica...eu chiar nu vad cat de mica si draguta e?! si firmiturile le dam pe jos ca sa nu moara furnicile de foame! ![]() Catalina, mami de si ![]() |

ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita apropos de furnici...n-am reteta de scapare insa posed un copil plangacios ( Ilinca) care ma implora intr-o seara sa nu omor o furnica...eu chiar nu vad cat de mica si draguta e?! si firmiturile le dam pe jos ca sa nu moara furnicile de foame! ![]() Catalina, mami de si ![]() |
cunosc
...mai rau e ca si eu fac asa :)). noi am descoperit ca la furnici nu le place usturoiul
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
dudurutza spune:
Ilinca 
Nicoleta, magazinul cu ochii frumoase, Desigual, ce frumos!
Iar taie astia de la mame
blankar spune:
Nico daca gasesti reteta magica anunta ma si pe mine!
sau daca te intalnesti cu ambitia mea spune-i ca o astept!
Ilinca e mortala cu furnicile!
bitza037 spune:
Dudule am uitat sa-ti multumesc pentru aprecierile la adresa buburuzei
...
dar praful ala nu este toxic???
multumesc de sfaturi, o sa incerc...desi vorba voastra la cate frimituri duce Antonia pirn casa slabe sanse sa scap de ele......dar daca zici tu Bubule ca exista spray fara miros.....(sa va spun un secret,si mie mi-e mila de ele mai ales ca datorita lor in timp ce statea pe wc, Antonia a invatat poezia "O furnica duce-n spate
)
ursuleata spune:
Eu cand eram mica cresteam furnici
in balcon, mama arunca cu apa si eu aduceam altele de jos in cutiile de cip
si le dadeam paine.
dudurutza spune:
Bitza, dreapta-i povestea: 'in tot raul un bine'
Nu stiu daca e toxic, ceva prieteni medici aveau prin casa, de la ei stiu, am dus si eu la bunic la tara!
Ursuleata
crescatoare mica de furnici 

si