Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (472)
Raspunsuri - Pagina 21
tuchita spune:
Ursule, e misto filmul, l-am vazut!
Felicitari pentru renuntarea la fumat!
doamne, trebuie sa imi conving si eu barbatul asta capos sa renunte!
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Ursule, e misto filmul, l-am vazut! Felicitari pentru renuntarea la fumat! doamne, trebuie sa imi conving si eu barbatul asta capos sa renunte! Catalina, mami de si ![]() |
Da' tu mai bagi??

tuchita spune:
eu destul de rar....in birou la spital, cand sunt de garda.
acasa maxim una pe zi...nu se fumeaza in casa si trebuie sa ies in curte, ori acum e mult prea frig, asa ca mai bine renunt la tigara.
Ma apuca pofta uneori si fumez pentru ca sunt tigarile lui acolo...ca daca n-ar fi, nici n-as povesti.
Nicoleta spune:
Nu mai fumati! Spuneti-mi mai bine cum sa slabesc si eu... ca nu am deloc vointa... 
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
Nicoleta spune:
Pfiu, Tuchi, mai bine grasa :))))!
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Nu mai fumati! Spuneti-mi mai bine cum sa slabesc si eu... ca nu am deloc vointa... ![]() -------------------------------------------- A venit Craciunul! A trecut Craciunul... |
nu mai manca dupa ora 18.00...succes garantat!!!!
...bine dar pana in ora asta sa nu te indopi cu dulciuri paine, etc....mananci cat de cat normal....dar ora este cheia......iar daca ti se face foarte foame pe la 21-22 (desi nu ar trebui daca ultima masa este pe la 18.00) mananci un fruct, iaurt...etc.......zi-mi si mie cum scap de furnicile din baie, dar fara spray toxic...parca stiam ca ziceai tu de o alta metoda.......
dudurutza spune:
Nicoleta, pe mine o perioada stresanta ma termina
, nici mirosul de mancare nu-l suport, fereasca sfantul
Si cum am parte de episoade de astea des 
Nicoleta spune:
De furnicile din celalalt apt nu am reusit sa scap. Pana nu m-am mutat. Am incercat si otet, si sare, si spray... nimic! Cu ora 18... eu uneori ajung acasa dupa ora aia cu copiii si ma apuca o foaaamee... dar voi incerca. De luni incep iara un curs intensiv de germana. Uf, ce luna va mai fi! Poate e momentul sa fac nisze schimbari in viata mea :). Ma asteapta bonul de cadou de la Desigual :). Am probat cateva si am plecat cum am venit... 
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...

si