Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (472)
Raspunsuri - Pagina 16
ramo_cata spune:
'neatza!
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE SF.IOAN/ION
mstelapentru gradi s-au cerut analize de sange,coprocultura si copropara si exudat...cadouri:nestiind f bine cum sunt d-nele m-am limitat la o cafea si o cutie de bomboane....apoi au mai urmat si alte cadouri,lunar...nu-i regula dar eu am zis ca mai bine dau ca sa fie bine atat pentru ele cat si pentru Andru...la dosar:cert de nastere copil,analizele,adev de salariat parinti,copii de pe buletinele parintilor.daca zici ca-i plac copii atunci o sa se obisnuiasca,daca s-a obisnuit Andru meu care a fost cam "speriat" si inca mai este asa la prima vedere.atunci ai incredere ca o sa se obisnuiasca,totul este sa aveti rabdare si inima de fier daca mai plange la despartire...cu pampersul nu stiu cum sa te ajut..Andru n-a avut problema asta ci alta ,la pranz nu adormea fara biberon...mi-au zis din prima ca nu avem voie cu bibe,au acceptat de vreo 2-3 ori si apoi l-au dezobisnuit ingrijitoarele...bine ar fi sa reusiti la program prelungit,pentru linistea ta!
-sanatate bolnaviorilor!!!
ursuletzprin cate ati trecut si voi
am vazut buburuza cu tutu
ce dulce e-seamana cu maica sa
ariel
pentru creatii
aaaa ,simoma bucur ca micu e mai bine,am vazut poza postata de tine ,doamne ajuta!!! si ma rog in continuare pentru voi
si nu mai stiu,sunt alaturi de voi dar fara prea multe cuvinte
luny spune:
am uitat
La multi ani de Sf. Ioan, cu sanatate si tot ce va doriti!

daca mucii aia s-au transformat, nu mai sunt galbeni, ci transparenti, si curg abundent, pot sa nu-i mai pun colargol?...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny am uitat ![]() La multi ani de Sf. Ioan, cu sanatate si tot ce va doriti!![]() ![]() ![]() daca mucii aia s-au transformat, nu mai sunt galbeni, ci transparenti, si curg abundent, pot sa nu-i mai pun colargol?... Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Eu i-am pus in continuare, pana i s-a oprit suvoiul

mstela spune:
Multumesc tare,dragelor.
Privind analizele,dupa mintea mea,cred ca trebuie facute in momentul cand incepe gradi,nu?Nu la inscriere..ca pana incepe gradi pot urma bolicele..sau si la inscriere,si in momentul inceperii?

O sa o sun pe Dna care ma ajuta si merg sa stau de vorba cu ele.Ma lamuresc eu atunci ce si cum.![]()
Insa,pt toamna,tot la gradi de langa casa as vrea..si cica ar trebui mers si intrebat/vazut..am sunat acolo si mi-a spus ca inscririle se fac in mai..dar pana atunci??
banuiesc ca de pe acum treb facut ceva..voi v-ati gandit?cine merge pe stat?cum vreti sa procedati?
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
tonic spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!
Din temele zilei:
Nicoleta Luk scuipa si linge (aia sunt pupici de catel). Tot asa a inceput dintr-o data si se manifesta peste tot si toti. Sper sa ii treaca, intelege ca nu e frumos, dar cred ca e prea distractiv ca sa renunte. Evident ca nici noi nu ne scuipam intre noi, dar s-ar putea ca unii sa-si inchipuie ca a vazut acasa 
La titulatura de batranica mai ai de asteptat, ca suntem altele in fata ta, asa ca stai la rand ![]()
Multa sanatate Luny si Ursulica imi pare rau ca sunt/au fost puii bolnaviori. Sper ca vor trece toate repede! 

Kitzy felicitari pt bebe! sper ca toate merg asa cum iti doresti! 
Bubu detalii despre croaziera, ceva?
Sau e surpriza?
Cu scoala, sincera sa fiu, toata lumea de specialitate cu care am vorbit mi-a recomandat inrolarea dupa 7 ani. Nu are nicio legatura cu achizitiile intelectuale ale copilului, dar la sistemul nostru scolar un an in plus e de preferat. Voi faceti cum credeti mai bine, si eu am fost adeptata mersului la scoala la 6 ani, dar m-am razgandit si se pare ca a fost bine.
Am fazut baietii la Facebook, nu stiu daca am scris, sunt bestiali!
Si vreau si eu puzzle cu Handy Manny, de unde l-ai luat?
Butucica un an nou mult mai bun, sa va ocoleasca problemele si sa fiti sanatosi si fericiti. Asteptam detalii despre intalnirea lui Andrei cu Mosul.
Luk nu s-a intalnit cu Mos Craciun, nu cred ca i-ar fi placut, iar din partea mea (ca eu sunt mai ciudatica) nici nu ar exista. Craciunul e despre altceva, nu imi voi schimba parerea si as prefera ca si copiii sa il perceapa la fel. Antuca stie ca Mosul e doar un personaj de pe la 5-6 ani cand a creat "probleme" la gradinita dezvaluind marele secret
.
Trebuie sa fug putin la munca, revin 

Kya spune:
Neata si La Multi Ani de Sf. Ion!
Stela ma bucur pentru dramul de fericire!
Despre pampers la gradi, cel ma bine intrebi direct acolo. Nu e o regula generala si ce se aplica intr-o parte, nu merge si altundeva. La noi la gradi nu a fost nici o problema sa fie cu scutec. Era schimbata si spalata fara sa strambe nimeni din nas. La voi fiind gradi de stat si copilul avand deja 3 ani s-ar putea sa nu mearga. Dar intreaba si vezi. Nu cred ca e vorba de rusine, ci pur si simplu de regulile gradinitei.
Dosarul la noi a cuprins analize, coprocultura, exudat faringian si nazal, declaratie semnata de medicul de familie ca e apta pentru colectivitate, copii dupa certificatul ei de nastere si buletinul unui parinte. Plus niste formulare standard d-ale lor completate la inscriere.
Despre cadouri nu stiu ce sa-ti zic, ca eu nu m-am dus cu nimic. Ba da, cu ordinul de plata ![]()
Luny eu cu Klacid i-am rezolvat toate amigdalitele si infectiile respiratorii. Si din ce mi-a spus pediatra, claritromicina se recomanda cel mai bine la chestii d-astea. Acum nu stiu ce sa zic... nu apar efectele asa rapid. Mai asteapta un pic.
Despre Colargol nu cunosc, nu am incercat niciodata.
Lyvy la Ariel ai incercat?
Tuchi sanatate multa voinicilor!
Nico cum adica infectie la spate? Nu pricep.
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Neata si LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!

Luny, Tuchi, Ursulica, multa sanatate va doresc, a treaca repede toate!

Stela, ma bucur ca te-am citit mai optimista , cu un inceput de zambet, bravo tie.

Si eu o sa merg pe gradi de stat ca si la Razvanici. Acum am noroc cu vecina mea care lucreaza chiar la gradinita care este lipita de scoala lui Razvan. Este o gradinita noua, cu toate dotarile cu loc frumos de joaca si toate cele. Ea o sa ma anunte cand sa merg sa o inscriu pe Rebecca, data trecuta cand am vorbit mi-a spus ca prin februarie ar trebui trecuta pe lista. Dar pentru luna septembrie, noi atunci vom merge la gradi.
Mamaaa, am inghetat venind la servici, e foarte frig afara, brrrrr...
luny spune:
kya
multam, sper sa fie ok si la el, maine ar trebui sa se vada totusi ceva..cred..
stela ma bucur ca faci pasi inaine, micutzi, dar siguri!![]()

bubulinooo unde pleci in croaziera?
si noi ne gandim la concedii, avem unul in, mai (care-l vom petrece p-aici prin tara, pe undeva, ne gandeam la Maramu, sa vedem ce iese..), unul in iulie si unul la inceput de septembrie... ne gandeam la grecul nostru, sau Bulgaria, sau poate Turcia, cu putin noroc... nu stiu cati bani vom avea, dar tre sa ne apucam de cautat.. cel mai misto ar fi fost sa fim gasca, ne-am distra super, asa ca lansez propunerea, tenteaza ideea pe careva?
cunoscatorii stiu deja ca dixtractia este asigurata cu noi
, intrebati Ursulici si Valen/Alin![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
hello, ce fac fetele?
La multi ani tuturor tuturor Ioanelor si Ionilor

si pe proaspat nascuta mea nepotica o cheama Ioana, dar nu-i botezata inca
Lyvy si Antonia face mofturi exact cum le descrii tu si ea nu merge inca la gradi, de fiecare data cand iesim afara trebuie sa-i distrag atentia cu cate ceva, eu zic sa avem rabdare chiar daca ne vine cateodata sa
ca o sa le treaca
iar hainute pentru botez stiu ca avea Ariel:
www.hainuteshop.ro
STela ma bucur ca s-a ivit ocazia asta:eu cand am inscris-o pe Antonia la gradi de stat le-am facut cate un aranjament floral la doamne si le-am cumparat de la Sara Blu de la Unirii niste sfesnice super faine de cristal....nu m-am bagat la parfurmuri sau altele, iar acum cand urmeaza sa o duc peste o saptaman/doua (vad eu)ma gandescce sa le iau.......
Luny sper ca sunt mai bine baietii!!!!
trage Antonia de mine

ariel_7000 spune:
La multi ani, Ioana (ele) si Ion (i) !
Stela, noua la inscriere ne-a mai trebuit si carnetul de vaccinari si aviz de la medicul alexutzei.
Nico, ufff, cum esti?
Luny, in general Teo raspunde la Klacid. la ultimul carcaias el a raspuns f bine, in schimb eu deloc. am luat apoi Zinnat...urmareste si vezi ce si cum. in mod normal dupa 3-4 doze ar trebui sa se amelioreze.
Bubulino si eu votez pt scoala de la 7 ani. Ma uit la Alex si vad cat de usor s-a integrat comparativ cu colegii ei de 6 ani. un an, in dezvoltarea lor conteaza enorm.
Teo e mai putin kk-cios, insa nu mananca nimic! nu vrea nici sa bea...zice ca il doare maseaua, am vazut ca i-a spart gingia, febra nu a mai sarit de 38...dar ma mira reactia asta la burtica. destul de ciudata...
Ramo, multumesc de aprecieri. Am mai facut cateva, insa nu am avut timp sa le pozez. Acum lucrez la unul, sper sa-l termin pana maine. Maine sper sa gasesc material pt a face unul lung pt Iulia.
Lyvy, depinde ce cauti. Eu am 2 modele de costumase de botez, unul mai subtire, altul mai gros. Nu sunt foarte sofisticate, mie-mi plac ca sunt mai simple si fara brizbrizuri. Iti las pe PM linkurile.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"