Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (472)
Raspunsuri - Pagina 14
tuchita spune:
Nico, multam!
Stiivorba aia...de ei mi-e mila, dar de mine mi se rupa sufletul!
Seb a adormit la tv in brate la taxo.Sa vedem ce-o face la noapte.
luny spune:
Tuchi, sanatate si voua, 3 dintr-o lovitura, ma declaram depasita cred..
A venit Matele acasa, are nasucul iritat de la sters nasul, caci acum au inceput sa curga abundent, d-aia transparenti... vad ca din cand in cand mai si tuseste, si se aud mucozitatile pe gat, cred ca e rupta tusea... dar arata palid si cu cearcane, e si nescos afara de vreo 4 zile
... sper sa nu mai faca febra la noapte si sa vad maine stare imbunatatita, daca nu, cand vin de la job, ma duc cu el la Gomoiu..
offff
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
38,8 febra... dupa ce a luat 2 doze de antibiotic(la 12 ore)... 

Iubirea mea,
ursuleata spune:
La multi ani!!!
Noi in sfarsit suntem bine, Albert dupa ce a facut pneumonie, laringita si otita a facut si faringita, eritem inghinal si urticarie
, am zis ca o luam razna, grasutu' era tare palid si morocanos.
Acum suntem toti bine, sper macar 1 luna intreaga ca m-am saturat.
Sor-mea e internata cu Mihnea care a facut convulsii
, are amigdalita pultacee suntem cam varza ca sa zic asa.
Sanatate tuturor si multa iubire va doresc!
Anca, Tuchi
Nicoleta spune:
Luny, daca mucii nu mai sunt colorati, asta deja e un semn de bine. Cam de la a treia doza incolo se vad efectle, uneori si mai incolo... sanatate!
Ursuleata, prin ce ati trecut si voi... Uf, bine ca a trecut! Sanatate multa si nepotelului!
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
bubu05 spune:
Eu sunt inca la serviciu, ma rog sa treaca mai repede 
Tuchi, sanatate bolnaviorilor! si eu mi-am cerut iertare la Doamne-Doamne, dar chiar nu aveam ce face...in fiecare zi sunt pana seara la serviciu, asta e...
Luny, sanatate Mufului, aveti grija de voi!
Ursulico, prin cate ati mai trecut si voi...of...pupici la grasunei! si sanatate nepotelului 
luny spune:
ursulico si voi, mah, iar bolnaviori?..
nicoleta mersi!
incerc sa ma mai relaxez acum ca am citit ce ai scris tu, habar nu am cum e cu antibioticele astea, cand ar trebui sa se vada efectul si mai ales, sa nu mai faca febra!!! deja ma ingrijoram si mai tare, ca poate nu e bun Klacidul... i-am dat la 9 a treia doza, am reusit sa punem un supozitor diclogesic si vad ca a trecut jumate de ora si nu l-a kkcit... Doamne ajuta! mi-e groaza sa plec maine la munca si sa-l stiu asa acasa
Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Bubule, hai ca nu mai e mult... 
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
tuchita spune:
buna seara!
eu sunt plictisita, obosita, enervata...
am iesit cu Ilinca juma de ora in curte la zapada, eu am intepenit de frig, ea ar mai fi stat 2 ore!
Sebul parca e mai bine, avea 38 la culcare, am bagat supozitor. O sa-l mai verific la noapte. Nu-i curge nasul, nu e rosu in gat, n-are nimic.
De mancat nici vorba, ma mir ca a baut lapte.
si apropos de lapte, cand ne-am mutat in noua casa Seb cu mana lui a aruncat biberoanele la tomberon.
Problema mea nu era el ci Ilinca. Desi a renuntat pe la 2 ani jumate definitiv la biberon, anul trecut, cand au trait niste momente urate, ea a vrut din nou biberon seara, eu i l-am dat...si asa m-am trezit cu ea ca are 5 ani si bea seara din biberon. Acum beau amandoi din cana, dimineata si seara. Am avut o perioada in care beau cu paiul, am reusit sa renunt si la ala.
Eu ma bucur nespus ca nu mai spal biberoane.
Luny, mai ai rabdare cu antibioticul pana maine. asta desi copiilor nu le-a mers Klacidul ever! Am incercat de doua ori si tot esecuri am avut, tot la Augmentin am ajuns. Teoretic, e cel mai bun pentru infectiile respiratorii la copii, e antibiotic de prima intentie.
Ursuleata, ce de belele si pe voi!
Si pe nepotel! sanatate multa va doresc!
Bubule, de cand scriu eu mesajul asta ai ajuns acasa!
Naty, tot ma tin sa te sun sa vorbim!
poate maine si reusesc!