Praline belgiene 49
Raspunsuri - Pagina 9
prettysunshine spune:
Pralinute,am intrat sa va spun ca eu sunt in spital,situatia e foarte grava,nu cred ca apucam sa-l vedem pe bebe Lucas.Doctorii incearca,dar nu ne-au dat nicio speranta.Deci ne pare rau,Ana,dar noi nu putem veni.
Mami de Cosmin (03.07.1997) si 23+ cu bebe Lucas
My baby
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
Picky_toto spune:
Bepii multumesc mult ca mi-ai citit mica povestioara si iti multumesc pentru invitatia de a ma alatura grupului vostru, esti o draguta . Sper sa nu te superi dar as prefera sa raman si sa va citesc din umbra cum o fac de cativa ani. Unele dintre voi imi sunteti tare dragi si am impresia ca va cunosc de-o viata..am impartasit cu voi bucurile si fericirile voastre, chiar daca voi nu ati stiut.
Am avut multe tentative de a ma alatura voua dar am hotarat sa nu o fac, nu am vrut sa ma simt ca o intrusa in grupul vostru si sa patesc acelasi lucru cum o patesc fetele noi de pe aici..Sa nu aveti habar cu cine vorbiti sau mai rau sa scriu degeaba si nici sa nu fiu citita sau bagata in seama.. Si sincer imi pare tare rau de fetele noi, sunt in Be isi cauta prietene dar din pacate observ ca nu mai e loc si pentru ele..asa ca sigur nu mai exista loc si ptr mine...Si mai mult decat atat...v-ati mutat pe facebook...pacat..forumul acesta va adus impreuna si voi l-ati abandonat...
Degeaba veniti unele dintre voi si spuneti ca sunteti o comunitate deschisa si acceptati oricand persoane noi in grupul vostru cand de fapt postarile voastre de aici spun altceva...
Asa ca, exact cum ti-am scris mai sus, prefer sa raman si sa va citesc din umbra si sa postez pe forumul acesta la alte subiecte.
Sper ca nu te superi dar asta e ce vad eu din "umbra" ..
Bun venit Alessia, sa cresti mare, sanatoasa si mumoasa
Numai bine va urez la toate
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 32+ o printesuca mai mica
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
emanouela spune:
prettysunshine ma rog pt tine si bebe, sa fie bine
picky nu cred sa se supere cineva, asta e adevarul
sarcina usoara pralinelor cu burtici
anamana123 spune:
ingrid, imi pare tare rau! poate face DD o minune, cine stie???!
si apropos de ce zice picky_toto....in mare, adevarat dar... e greu sa comunici cu figuri pe care nu le stii! au fost destule intalniri la care fetele noi nu au venit. au fost fete care au scris de cateva ori, au venit chiar si la o intalnire, apoi n-au mai zis nik. io mi-aduc aminte de o tipa care a fo acu vreo 3 ani la ziua lui madi(nici nu mai stiu cum o chema, na!). una e sa-ti faci o parere despre un om din ce scrie doar si alta e sa-l cunosti in persoana (gestica, intonatie....body language). plus ca nu mai suntem pubere, fiecare are casa, copii, job, probleme...e greu sa stai calare pe net sa cunosti un om doar asa...
da' ia haideti voi sa ne cunoastem si apoi om vedea dc suntem si care cu care compatibile!
nu stiu cate litere am mancat dar azi am halit non-stop mancare:D. maria e iar mucita, ochii mijiti...fir-ar! a fo la scoala fix 3 zile sapt trecuta, si ieri. imi vine sa ma las de sportu' astanumai ca n-am energie sa ma joc cu ea si mi-e ca devine televizomana :))
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
emanouela spune:
ana nu putem sa ne intalnim toate si mai ales sa ne placem cu toate una pe alta....ideea e ca suntem pe un forum, ne scriem pe un forum...daca tot scriem, fie ca intram o data pe saptamana, hai sa nu ne ignoram una pe alta fie ca ne cunoastem personal ori ba, fie ca ca suntem de ieri sau de 100 de ani....asta e ideea. nu cere nimeni nominalizare in parte...dar nici ignoranta de care ne lovim cele noi. sorry ca sunt nesuferit de directa
anamana123 spune:
emanouela, fiecare are un scop pt care a intrat prima data pe forum. io am vrut sa-mi fac prietene (sa vezi ce directa sunt si eu). acum, prefer sa le dau un telefon atunci cand au o problema, cand am eu sau cand vreau sa comunic ceva. pe DC intru de amoru' artei, de fo 10 ori pe an; nu ma simt in niciun fel obligata sa mai intru; nu-s maritata cu DC ba chiar imi trecuse prin cap sa-mi sterg contu'...inca ma mai gandesc la asta.
uite o si de la mine
fetelor, cate o floare pt fiecare, ca va cam ignor pe forum, recunosc:)
edit: dc intru asa rar, clar ca nu-mi amintesc ce au scris fetele cu zile, saptamani in urma, sa raspund...
io-s mai poale lungi si minte scurta, ashea
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
emanouela spune:
ana nu era acheta ci nici nu cer cont, Doamne fereste, nimanui.....de ce si cum si despre ceea ce face sau ce-a facut.....departe de mine gandul asa. era o constatare doar
ardeiash spune:
bun venit la printesuca mica.... astept cu nerabdare sa aflu povestea venirii ei pe lume ... ador povestile astea
ingrid: eu mereu spun: nu inceta niciodata sa crezi intr-o minune . va tin pumnii
Doamne ajuta.. sa fie bine..
morgane: imi pare rau sa aud ce ti se-ntampla insa crede-ma tot raul spre bine.. .decat sa ai un proprietar rasist mai bine lipsa.. e bine ca s-a-ntamplat acum si nu apoi la cine stie ce reparatii pt casa .. iti tin pumnii sa gasesti ceva unde sa te simti fericita in asa fel incat sa iti incarci bateriile cand intri in casa
ana: melina se numea fata de ni s-a alaturat la mady si nu a mai venit pe-aici
fetelor noi: sa stiti ca nu-i motiv de supare aici
1. fiecare din noi am trecut prin ce treceti voi acum... nu am fost un grup asa dintr-o data.. unele-s mai vechi altele mai noi... uitati-va numai la Ingrid si la dia.. ele au venit sa ne cunoasca in septembrie 2010... doar .. si sunt mereu alaturi de noi
2. motivul pt care aveti ocazia sa ne-ntalniti aici este tocmai acesta: dorim ca alte praline sa ni se alature ... nu am optat pentru un forum privat, asa cum simteam nevoia la un moment dat tocmai pt a va da posibilitatea sa ne cunoasteti.. martore imi sunt fetele
3. noi nu mai suntem forumiste aici ... suntem prietene pe viata .. avem multe bune si rele impreuna in viata de zi cu zi ... de-aia ne simtim asa .. va invitam sa va alaturati grupului si in viata reala daca doriti sa va simtim aproaope.. daca nu.. incercam si pe forum insa va asigur ca orice persoana care doreste sa intre in randul pralinelor are loc destul in aceasta cutie ... si nu ramane decat daca exista cu adevarat dorinta
4. daca una din noi nu am putut sa urmarim firum discutiilor este pt ca suntem ocupate, la fel ca si voi , cred... si cred ca nu e asa o problema ... invatam din mers.. asta e .. ca pe orice forum
cam asta ...
Picky_toto: unde locuiesti?
intrasem sa va scriu altceva.. uf .. am uitat.. altdat
va pup pe toate ... mi-s tare obo...
ardeiash spune:
sa n-o uit pe virginia.. care si ea s-a alaturat anul trecut tarziu grupului nostru. mi-aduc aminte cand a venit la karaoke si s-a simtit ca si cum ne cunostea de 5 ani
cand ti-am facut botezu vergi? aaaahhaaai ce mult a trecut
Bepii spune:
Ingrid, of ce rau imi pare de bebe Lucas si pt voi.... Sper din toata inima sa se intample o minune si sa reusesti sa duci sarcina pana la capat. Iti doresc multa sanatate si mult noroc.
In ceea ce priveste mica discutie de mai sus, au mai avut loc de cateva ori dar pana la urma toate au revenit la normal pt ca suntem totusi femei in toata firea si nu ne lasam influentate de unele vorbe.
Pralinele vechi se cunosc de mai bine de 5 ani si e firesc sa aiba ce dicuta intre ele. Cele noi care au vrut cu adevarat sa se alature au ramas aici chiar daca la inceput nu prea aveau ce spune si nici noi ce le raspunde. Totusi n-au renuntat si iata fete ca Ninia, Carmenstefi, Dia, Ingrid,(mai sunt?) deja au facut cunostinta cu fetele mai vechi. E adevarat in ultima perioada nu s-au mai organizat intalniri ca inainte pt ca au aparut bebelusi, sarcini mai grele, etc. Sunt fete care nu dau pe aici luni de zile dar asta nu inseamna ca ne ignora sau le ignoram. Pur si simplu lasam lucrurile asa cum sunt, nu trebuie sa ne afecteze.
Emanuela are dreptate, nu putem sa ne intalnim toate si sa ne placem fiecare in parte. Dar pe de alta parte daca uneia nu i s-a raspuns nu cred ca a fost intentionat pt ca-i noua si hai s-o ingnoram. Eu uneori citesc vreo postare dar n-am chef sau timp sa raspund. Chiar si fetelor vechi nu li se raspunde. Mi s-a intamplat de atatea ori se scriu ceva si sa astept cateva zile pana apare cineva cu o postare care n-are nici o legatura... acu, hai sa ma supar pe tot satu'.
Cine are placerea sa scrie aici e liber s-o faca, cine nu, nu-i nici o problema. Totusi uneori nu ma pot abtine sa nu le cert pe fete ca nu prea mai scriu pe DC. Eu sunt mamica lor ca-s cea mai in varsta si imi permit uneori se la dau cate un shlap la fund (virtual desigur)
Imi pare totusi rau ca forumul asta nu mai este ce-a fost la inceput, dar asta e, nimic nu ramane pe veci, apar alte preocupari deci trebuie sa ma resemnez.
Si repet asa cum au facut-o de atatea ori fetele, toata lumea e bine venita aici dar e nevoie de putina rabdare si desigur putina vointa cand e vorba de intalniri.
Va pup pe toate si va doresc numai bine.