Praline belgiene 49

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

LA MULTI ANI CHRISTIAN MIHAI de Prixi!!!Sa fi sanatos, sa cresti mare, frumos, sa ai noroc cu caru si sa-i bucuri pe parintii tai!!!
Prixi, sa va traiasca baiatul si distractie placuta pt aceasta speciala zi.
Pup toate pralinele si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Prixi, LA MULTI ANI pentru Christian! Sa creasca mare, sa fie sanatos, destept si norocos!

Anuta
, sanatate multa tatalui tau si recuperare usoara! of

Miha esti o sagetatoare adevarata cu atatea calatorii la activ. E si visul meu..., undeva, candva..., probabil mai spre pensie

Tania
, lasa ca se anima si fetele o data cu primavara. Sa vezi cum iese fiecare din barlog, ca ciupercuta dupa ploaie.

Miss_sexy iti doresc o nastere usoara. Bafta multa si sa ai o fetita sanatoasa si mancacioasa. Acelasi lucru mi-l doresc si mie si Anei.

Si noi mergem joi la control (sapt 37). Eu am o prichinduta mica in burtica, insa foarte nazdravana si energetica. Asteptam sa vedem cat a mai luat in greutate. Sper sa ajunga macar la 2800 pana la marea intalnire. Ramane de vazut. Cu pregatirile suntem 85% gata, luni ne soseste si carucioarul, deci nu-mi ramane mare lucru de facut decat relaxare si odihna pana la ziua cea mare .

Pupici dragelor si sa ne auzim cu bine

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

LA MUTLI ANI CHRISTIAN MIHAI!!!!!BAIETEL SCUMP,MULTA BUCURIE SI SANATATE SA AI PARTEPRIXI SA-TI TRAIASCA COMOARA!!!!!!!!
o saptamana frumoasa va doresc scumpe pralinutee

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

La Multi Ani, Christian! Prixi, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si norocos.

Miss, ce putin mai ai, bafta multa. Ah, this brings back memories , e o perioada frumoasa asta imediat inainte de eveniment.

Rorutz, si tu la fel, mai ai un pic, ce repede a trecut timpul, cel putin asa se vede din afara. Trebuie sa stai linistita ca sa mai ia galusca in greutate, odihna, repaus si...odihna am zis? Te imbratisez.

Ana, ce vesti mai ai? Numai bune sper, multa sanatate si putere tatalui tau.

Pupici la toate fetele, somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Prixi, LA MULTi ANI lui Christian! si multa fericire!

Miss, te asteptam cu vesti bune de la control; si cand o fi sa fie...nastere usoara!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

la multi ani micului mark de pisoi ... si a lui cristian mihai.. ce nume frumoase , mai . ,, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei si de dragostea lor

ano, m-am gandit la tine sa stii.. si ma bucur din inima ca tatal tau e bine... recuperare rapida-i doresc .... Doamne ajuta

burticilor va urez in continuare sarcina usoara, nu va agitati.. toate am trecut prin asta.. e simplu ca buna ziua ..

miha: am citit pe unde vei calatori.. e fantastic .. bravo,, nu uita sa ne aduci poze

tania: eu stiu foarte bine despre ce vorbesti si cum sunt una care a luptat pentru praline la greu.. nu mai zic nimic ci doar pe toata lumea.. ..

carmen: imi pare rau ca nu te-am vazut sambata trecuta. .ii cumparasem la puiul tau ceva frumos. sper sa nu -i ramana mici ca data trecuta

virginico ; vrem si noi reteta de cozo

antoanela: la multi ani dde ziua numelui ... cred ca stii ca pe 17 ianuarie e sf anton, in fiece an? pe mine m-a sunat sora-mea .. ca de obicei sa-mi spuna la multi ani .. si ma-ntrebam ce are .. hi hi .. in fieca an o-ntreb. pfoi

prettysunshine ; totul e ok acum cand ai citit si alte experiente?

ninuc; ce mai face alex? dar reina? pupici tuturor

lucica: esti ok? ai nevoie de ceva? doar zi si ne teleportam

mikule: ce mai fac nastrusnicii tai?
dar ai tai simonette? mi-ar placea sa-i vad pe toti 6 la un loc.. arata super in pozele de pe fb

scumpilici: sebi s-a facut asa de frumos.. il admir mereu .

oana pui ce faci : esti ok?

nora, mady , danyelana .. mi-ar placea sa mai citesc vesti de la voi... sau daca v-am sarit ma scuzati..

muncesc cam mult si sunt cam bulversata cu stagiul asta.. mai am 3 saptamani si apoi revin de unde am inceput insa sunt optimista.

va imbratisez pe toate si promit ca vin la urmatorul kara.. cand e/ ?

sper ca nu am uitat pe nimeni ... daca da,, ii dau un pup mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Va multumesc tare mult pentru urari! Aici aveti cateva poze de la aniversarea lui Christian! Nasii nu au venit, ca au avut un deces in familie, si deci asta mic a ramas cu motul netaiat! In pozici, o veti recunoaste pe Ema si pe Darius , care e o frumusete de baiat!

Sper sa am ocazia sa cunosc si alte pralinute, cu alte ocazii!

Ror, daca pregatirile sunt aproape gata, chiar ca nu iti mai ramane decat sa te odihnesti! Sa stii ca ai nevoie, ca dupa ce va veni prichinduta, vei fi la dispozitia ei 24h din 24h!

Miss, ce putin mai ai...Deci poate miercuri o vei tine pe bubulina ta scumpa in brate! Bafta multa si fie ca totul sa decurga cu bine!!!

Dragi praline, va pup, va multumesc tare mult ca v-ati gandit la noi si va urez sa aveti o saptamana frumoasa!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Buna seara dragi pralinute
Am intrat fuguta sa va anunt ca maine seara la ora 8 merg la spital sa mi-se provoace nasterea.Asa a hotarat d-na doctor...,buburuza mea nu mai ia in greutate,asa cadeclansam nasterea,afara o sai fie mai bine
PRIXI ,se pare ca tu ai estimat bine ca miercuri o voi tine in brate pe buburuza mea.
Va multumesc la toate pt incurajari,va si va tin la curent.
Nastere usoara celor care urmeaza sa nasca,curaj fetelor ca eu am un morcov....de vreo 4 metri

ALINA 38+ cu ALESSIA TIMEEA

AMR 14 ZILE

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

misssexy eu am scos sexoasele la inaintare....deci hai cu vesti bune. o nastere usoara si un bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

La multi ani cu intarziere Christian de Prixi!

Si special pentru misssexy iti doresc nastere usoara,te inteleg foarte bine cu morcovul si eu il simt de pe acum deja!

Multumesc tuturor fetelor care mi-au facut complimente referitoare la pozele de pe FB si celor care mi-au urat sarcina usoara,nu e prea usoara,dar ne descurcam noi

Ror,neaparat sa vii cu vesti joi cand mergi la control sa ne spui ce face printesa.

Ardeiash,e ceva mai bine in sensul ca acum stiu ca nu e ceva in neregula cu mine,insa tot e greu,of.

Din pacate eu nu pot spune da la karaoke,nu ma simt indeajuns de bine pentru asa ceva,din pacate.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai buna!

Mami de Cosmin (03.07.1997) si 22+ cu bebe Lucas

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput