Praline belgiene 49
Raspunsuri - Pagina 19
prettysunshine spune:
Nu pot scrie mult,sunt sub tratament contra contractiilor,care mareste bataile inimii foarte mult,iar eu tremur din toate incheieturile.Va multumesc ca sunteti alaturi de noi,insa ar fi un miracol sa terminam sapt asta,iar bebe e tare mititel.
ror,tin pumnii pentru maine,sa fie toul bine!
Mami de Cosmin (03.07.1997) si 25+ cu bebe Lucas
My baby
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
prixi spune:
Ingrid, stiu ca nu iti este usor, dar nu te descuraja! Continua sa speri pentru binele lui Lucas! si tin pumnii strans sa treaca cu bine si saptamana asta!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
Nora spune:
Dia, La multi ani printesei tale , sa fie sanatoasa si fericita, si voi alaturi de ea!
Ingrid, Doamme ajuta, sper sa treaca cat mai multe zile si bebe sa creasca!
Rorutz drag, bafta multa maine, sa-ti fie bine si sa va bucurati de cunostiinta!!!!
Danyelana, ma bucur mult ca nu-i asa grav cu bebe Arthur, totul o sa fie bine, o sa vezi! Zi Slava Domnului ca esti aici, unde serviciile medicale sunt de asa inalta calitate! Pentru noi, experienta cu Andrei la spital a fost extraordinara, ne gandeam mereu ce sansa avem ca nu suntem in Ro... E trist, ar fi trebuie sa fie si-n Ro la fel, dar asta e adevarul!
Taniuk, eu pot oricand la tine, cu exceptia zile de 1 martie, doar sa-mi spuneti din timp, sa-mi rezerv ziua libera!
Anusk, ce mai faci tu, burtik?
Pupici pentru toate!
ardeiash spune:
Adriana, fetita frumoasa // sa cresti mare , sanatoasa si cuminte ...la multi multi ani! ce frumos.. s-a nascut de vale's day :)
Ingrid: Doamne ajuta
danielana : ma bucur mult pt voi ca sunteti mai bine.. nu te necaji cu cazatura.. party-ul de-abia incepe .. ca sa spun asa ..
miha: poate directoru cela se dadea la tine.. si tu numai cu bugete .. buzinesuri
rorut; promit ca maine intre 8 -10 iti trimit numai unde pozitive ... Doamne ajuta sa fie repede si usor..
imbratisez cu drag toata suflarea pralineasca, de la mic la mare
carmenstefi spune:
saluti scumpe pralinutee
Ana ,nu stiu daca ti-am adus multumiri si aici pe forum pt invitatia de sambata,a fost superba intalnirea,ma bucur ca v-am cunoscut scumpe doamne,va imbratisez pe fiecare in parte...nu am apucat sa citesc nimic inca ,sunt pe fuga ,diferite activitati,stefi la gimnastica pt copii mai mici,eu la scoala,facut papa,un mic control de rutina la ginec.si nu stiu cand a trecut timpul..
va pup si revin ,promit
carmen si stefii
MadyG spune:
La multi ani , Adriana si Yannis! Sa cresteti mari si sanatosi,sa aveti parte de lucruri minunate in viata!
Roruta,ma gandesc la voi si va tin pumnii pentru maine,nastere usoara si Doamne-ajuta!Te imbratisez cu drag,mamicuta dulce!
Daniela,am rasuflat usurata, ce bine ca nu e asa grav ,pupam baietelul frumos, o sa vezi ca veti fi bine!
Ingrid,toate suntem alaturi de tine,Doamne-ajuta pe mai departe!
Anto,ma bucur ca Sonia e bine si ca nu a fost decat sperietura.Filmul ala si eu imi doresc sa-l vad.Te pup.
Taniuc drag,oricand stabilesti,o sa incerc sa vin.Ca sa zic totusi cum mi-ar pica mai bine,as zice ca dupa 15 martie.
Mihut,te pup,scumpica,take care!
anamana123 spune:
hai, roruuuuutz!!!!! ma gandesc la tine si-ti tin pumnii!!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
anamana123 spune:
fetelor, vesti de la ingrid pe FB
am preluat aici ce a scris acu aproape o ora
Ingrid Bārleanu Mi-au facut cezariana aseara.Bebe e foarte mic.
Doamne ajuta, ingrid!!!
varsta mariei
anamana123 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161319
varsta mariei
ardeiash spune:
ingrid . Doamne ajuta. ne gandim la voi . o sa vezi o sa reuseasca Lucas. e un luptator..
rorutz.. cred ca deja esti mamica acum ..