Praline belgiene 49

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Dragi Praline,
Ce activitate aci! Acu nu mai fac fata cu cititu si raspunsul se cere mai complex ca sunt atatea probleme cu fetele noastre....
Dar e bine ca ni le impartasim si chiar daca un simplu sfat nu e suficient, conteaza doar faptul ca sti ca cineva se gandeste la tine.
Eu spre exeplu nu incetez sa ma gandesc la cele dintre voi care aveti probleme cu copilasii, cu sarcina, etc. Sper din toata inima ca toate isi vor gasi rezolvarea si intr-un cat mai scurt timp ve-ti putea iarasi zambi.
Danyelana, inca ma gandesc seara la voi si ma rog ca toate sa fie in ordine cu micutul Arthur. Sa ne ti la curent cu ultimele noutati, iti tin pumnii si ii doresc printului sa fie sanatos. Va pup apasat.
Pretty, la fel si tie iti doresc multa sanatate ca sa poti duce cu bine sarcina pana la capat si asa cum zicea cineva aici, gandeste pozitiv, nici nu sti cat de mult conteaza. Te imbratisez strans.
Ninia, ce-ti fac copilasii, se simt mai bine? Hai ca si tu ai trecut prin momente tare grele cu amandoi copii bolnavi. Va doresc insanatosire grabnica si pup piticii sa treaca repede. Elena e o comoara de fata, nu incetez s-o admir in poze.
Carmita, da' stiu ca si tu ai trecut prin momente groaznice cu Lorena. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce stari ai trecut in tara. Si acum citesc ca iar ati ajuns la spital! Mai sa fie! Deci nu s-a vindecat complet.... Multa sanatate puiului mic si frumos, ai mare grija si sper din toata inima ca o sa-i dai odata de capat bolii. Va pup pe amandoua.
Simona, varicela??? care dintre puiuti? Of draga de tine.... tin pumnii si va doresc multa sanatate la toti trei si desigur multa rabdare pana trece. Te imbratisez strans si pup.
Mady, imi pare tare rau sa aud ca Marie are iar probleme cu urechiusele.... draguta de ea! Sper ca intre timp totul e spre bine si ii doresc insanatosire grabnica. Abia astept sa va vad la Ana ca-i tare mult de la ultima noastra intlanire. Cred ca Marie e o adevarata domnisoara.
Ana, asa cum am mai zis, eu o sa vin sambata la tine in jur de ora 11. Sper sa nu fie prea devreme si sa apuc sa vad cat de multe fete pt ca o sa trebuiasca sa plec repede acasa ca plecam in weekend in Franta. Abia astept, numar zilele pana sambata sa pot sa va vad, mi-e asa de dor de voi!
Mihaela, ce bine ca vi si tu sambata la Ana! Sper sa reusim sa ne si vedem daca nu-s plecata pana vi. Vedeam cu ochii mintii imaginea de vara din Santiago de Chile descrisa de tine..... super de super! Bravo!!!
Mirik, am uitat sa te felicit pr marimea 40 !!! esti tare!!! fara cuvinte, jos palaria si nu numai pt marime dar si pt activitatile multiple pe care le desfasori, cand ai timp soro ca eu n-am nici un copil in preajma decat o amarata de pisica sclifosita si n-am timp de alte activitati in afara de casa, birou si iar casa!
Nora, felicitari pt noua masinuta! Poate o si vedem sambata.... S-o stapaniti sanatosi, fara incidente si la cati de multi kilometrii.
Carmenstefi, m-as bucura daca reusesti sa ajungi si tu la Ana sa ne cunoastem. Iar pt intalnirea de la mine acasa e f simplu de ajuns si f repede daca iei trenul. Din Antwerpen pana in Mechelen faci cam 15 -20 min iar de la gara te putem lua una dintre noi pt ca eu stau la cateva minute distanta de gara. Poti veni cu Stefi dupa scoala ei pt ca sigur vor fi multi copilasi prezenti.
In ceea ce priveste Thermalele, eu zic "da" indiferent cadn va fi.
Acum karaoke. Am facut o listuta cu fetele care pot si care nu pot in anumite zile, am incercat sa tin cont de programul fiecaruia.... e grele dar nu imposibil. Concluzia este ca vineri pe 11 martie ar putea Mihaela, Oana, eu, Nina zice ca oricand si sper sa poata atunci, Simona zice ca sambata lucreaza deci vineri sper ca e libera, Miri? Ardeiash? Morgane? Anto? samd...Evident, ar fi super daca si fetele cu copilashi ar putea gasi o solutie si veni macar pt o ora doua...
Hai ca am scris mesajul asta impartit , de azi dimineata il tot intrerup, gata, acum ma pregatesc s aplec la servici.
Va pup pe toate in parte si sper sa nu se supere cineva ca nu l-am pomenit, n-a fost cu intentie....ma rog, viteza e de vina.
Aaaa, era sa uit, despre intalnirea la mine acasa voi reveni, e inca timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Of, acu am realizat ca nici 11 martie nu merge pt karaoke ca Nina e in vacanta! revin dupa ce consult iar datele.

Pupici xxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna tuturor! Nu am mai trecut de multisor pe aici , din cauza de inchidere de luna, si vad ca am de recuperat o groaza!

In primul rand, doresc sa ii transmit si eu urarile mele de La Multi Ani lui Luca, flacau frumos de Simonette, sa creasca mare si voinic, si sa aiba noroc cu carul in viata!

Alina, m-am bucurat sa citesc mesajul de la tine! Se vede ca esti fericita si e si normal sa fie asa! Sper ca Alessia e bine si de abia astept sa va vad in pozici! (eu nu te-am gasit, ca erau mai multe cu nume identic...deci sa vedem cum facem )

Ingrid, am vazut ca ti-au raspuns fetele si la celalalt subiect, ba chiar Antoanela ti-a povestit fff amanuntit cazul ei si deci...se poate! Atat dor...sa fii optimista si sa asculti ce iti spun doctorii! Eu iti doresc din tot sufletul sa duci sarcina cat mai departe, ca sa iti tii in brate comoara!

Asa rau imi pare si pentru fulgusorul Arthur! Danyelana, cum a fost vineri la spital? Ce v-au spus doctorii? Pupici si sper sa nu fie asa de grav!

Mady si Carmita,multumesc mult pentru urarile adresate lui Christian!

Mady, sanatate multa lui Marie si bafta in gasirea unui job!

Carmita, vai ce peripetii ati avut in Ro! Dar totul e bine cand se termina cu bine! Si uite, sunt invidioasa ca deja primesti pupicuri de la Lorena, ca eu il invat de ceva timp pe Christian, si nu se prinde deloc de el! Cred ca e sfios, ca mine!

Ror, eu o am si acum pe mama, si daca la inceput eram amandoua descumpanite, ca pentru mine totul era nou, iar ea, ca uitase ce anume trebuie facut, ne-am intrat rapid in ritm si acum nu regret deloc ca e aici cu noi si ne ajuta! Vroiam doar sa iti zic ca si puiul meu a ramas neintors si am facut cezariana...deci sa fii pregatita si pentru varianta asta! La spital la fel mi-au spus, ca ma vor masura, ca sa vada daca puiul poate iesi si cu picioarele, dar era riscul ca el sa ramana blocat cu capul in oasele bazinului, asa ca eu am refuzat politicos varianta nasterii naturale si am optat pentru cezariana..Oricum, tu stii mai bine decat toata lumea si sa alegi varianta cea mai buna pentru tine!

Virgi, sanatate multa la puiutii mov! Elenica e o scumpica si iti seamana din ce in ce mai mult! Iar Mathias e ditamai flacaul si am vazut ca e si el topit dupa surioara lui!

Miha, foarte frumos ai povestit...chiar ma apucasem sa visez cu ochii deschisi la soare si la palmieri!

Morgane, ai gasit pana la urma apartament? L-ai reclamat pe nenea ala?

Nora, sa stapanesti sanatoasa masina! Vroiam doar sa mentionez ca am vazut niste pozici super de super cu Anne-Sophie! E o frumusete si iti vine sa o mananci toata!

Carmen, cum a fost cu casa plina de cataratori? Cum e Stefi la scoala? Mai vrem poze cu rujul de ciocolata!

Vroiam sa le multumesc Anei si lui Bepii pentru invitatie! Dar eu le astept pe acelea unde pot veni " cu catel si purcel" , ca tare nu ma indur sa il las pe Christian singur si in we...si asa lucrez full-time, fac ore suplimentare, ca intr-o zi va crede ca bunica e mama lui!

Scumpi, da, m-am intalnit cu Ema, pentru ca Darius are aproximativ aceeasi varsta cu Christian si pentru ca locuiesc in Bruxelles! Daca erai si tu mai aproape, ma intalneam si cu tine!

Ema, delicioase gogosi stii sa faci! Iar Darius e un nastrusnic! Cum stie el sa imite o lebada, m-a dat gata!

Fetelor, nici eu nu am timp prea mult sa intru, nici eu nu am timp sa scriu fiecareia in parte, dar macar incerc! Recunosc ca la fel m-am simtit si eu la inceput, ignorata, dar ...asta e alta poveste! Eu apreciez ca fiecare si-a spus opinia, ca numai asa putem corecta ceva! Si cum vad ca pomeniti si nume si ce anume v-a deranjat, voi spune si eu ca pe mine, personal, m-au deranjat mesajele Oanel si al lui Miri-Mik ...dar nu stiu cat intereseaza pe cineva! Dar am spus si eu ce aveam de spus...Mi se pare destul de infatuat sa spui ca "daca tineti la tavaleala, ok, aveti sanse sa fiti de-ale noastre, daca nu, asta e...". Nu e nimeni mai sus decat nimeni pe forumul asta, toate ar trebui sa fim egale, indiferent daca suntem vechi sau noi! In fine, nu vreau sa mai deschid alte polemici pe marginea acestui subiect!

Va doresc sa aveti o intalnire frumoasa sambata asta si sa reveniti cu multe impresii si fotografii!

Le salut si pe restul fetelor pe care nu le-am pomenit, Dia, Ardeiash, Nina si Antoanela si va doresc tuturor sa aveti o saptamana frumoasa!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Prixidrag, de accord cu tine legat de comentariul lui Mirik (no offense, my darling), dar trebuie s-o cunosti, ea e ca o furtuna cu toata lumea din jur...cred ca de fapt a fost un fel de gluma.
Altfel, merci frumos pentru comentariile legate de Anne-Sophie, asa-i ca-i minunata? Mi-e asa dor de ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

virginia si carmen ... tin pumnii la copilasi sa se faca repede repede.. of ce rau imi pare sa aud :((((

miha; bine-ai revenit acasa.. ce superbe locuri ai vizitat.. bravo, ma bucur pt tine..

prixi: multam .. la fel si tie ...

nora; sa-ti traiasca multi ani masinuta.. frumoasa ca in prima zi ;) iar tu sa te bucuri de ea cat mai mult//

tania; am citit ca plecati .. swa e un romantic incurabil.. distractie placuta
va pup pe amandoi ..

rorutz; ce faci? ce vesti ai ? spune-ne pliz///

anushka inca putin si va vede,... abia astept.

ninuchka ; tu ce mai faci? cum stai cu lectiile ? parca ati intrat la facultate , nene :) pup

scumpilici? tu ce mai faci?

dar tu ingrid? arturici? danielana.. sunteti bine? sper din toata inima

mady; multa bafta.. sigur vei gasi , o sa vezi

eu mi-s obosita... m-a solicitat ff mult stagiul asta ... insa sunt fericita ca am o noua experienta ... si bineinteles din ce in ce mai optimista

va sarut pe toate , toate apasat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

neata!
am tot zis ca scriu si n-am avut energie...
daniela, ma gandesc la voi si ma rog sa fie arthur bine!nu vreau sa-mi imaginez prin ce treceti dar fii optimista!

carmen, voi???

ma concentrez cu greu, m-am trezit la 4 si ceva si acu imi e somn:)

asa...

gata, mi-am regasit ideile:))

voiam sa fac ultimele lamuriri in leg cu sambata:

deci, fete, va rog sa nu va formalizati in niciun fel! o sa fie o intalneala mai hippie, intr-un fel de "casa din copac" sau cum vreti voi sa ziceti (nu e inca gata - casa). sa nu va prind cu cadouri de casa noo, de bb nou sau mai stiu io ce, ca nu va primesc!
nu va imbracati prea sofisticat ca s-ar putea sa va atingeti de vreun perete care nu e bine curatat si mai ramaneti cu cate-o urma de praf de var
s-ar putea ca tocmai sambata sa fie s vio acasa sa puna geamul la dormitorul matrimonial. el zice ca nu ne deranjeaza dar s-ar putea sa intrati in casa pe sub o schela( safe, de altfel, insa nu va fi primirea pe care as fi vrut-o).
cam astea fiind spuse, va astept cu mare drag si nerabdare!

felicitari vic pt stage! ma bucur ca esti mai optimista
mihaaa! nici in visele mele cele mai vise erotice nu m-ar astepta cineva cu lenjeria calcata, casa stralucind si capot pe pat (d-asta nici n-am, ce-i drept- adica n-aveam ca acu mi-am luat unu pt spital). esti o norocoasa, stii ca te invidiezcat despre america latina, m-ai spart! dc n-ar fi drumu asa lung si cu avion, m-as duce maine! sper ca vii cu poze!

ingrid, bafta bafta bafta! eu am cunoscut o fetita de culoare nascuta la 25 saptamani la brugmann. o frumoasa si-o isteata! parca te-am vazut si pe tine mai pozitiva, ma bucur!

cam atat

dar ca sa-mi las fluxul memoriei in voia lui, tre sa spun ca nu-i suport p-aia de la directia 5 si florin chilian:)) nush ce mi-a venit

pup si abia asteeeeeeeeeeeeeept

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragelor, sunt mandra propitara de masinuta noua! Si e bleu nu roz, dar nu au pus astia emoticonuri cu masina bleu!
Abia astept sa v-o arat, ca astia de la birou sunt prea seriosi si nu-mi inteleg entuziasmul exagerat...ce stiu ei ca eu am intrat prima oara intr-o "masina mica" pe la vreo 12 ani...

Anusko, mor de dragul tau si de stilul Flower Power, trimite-mi adresa pe PM ca vin no-matter-what!

Danyelana, Ingrid, sper ca sunteti mai bine, Doamne ajuta!

Carmenush, Virginia,dragelor, si voi la fel, ce fac puiutii motati? Sanatate multa!

Pupici pentru toate si abia astept sa va vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Dragelor, multumesc mult pt urarile de sanatate si ca v-ati ganditi la noi ! Intru si eu pe fuga sa va spun ca piticii sunt mai bine. Mathias a avut viroza cu temp. ridicata si tuse nasoala. Dupa aia a treb sa merg cu fetita la dr.Se pare ca avea viroza intestinala, saracuta mi-a varsat de numa, diaree la greu...de joi abia de a mancat ceva, a stat numai agatata de mine , abia de am reusit sa fac si eu cate ceva in casa..nici pe tati nu-l vrea! De ieri se simte mai bine si vad ca incet incet isi revine.N-am crezut ca poa sa fie asa afurisita o amarata viroza.
Ana poate reusim sa venim,daca se reface Elena bine, oricum pe la amiza asa , ca sper sa-mi doarma gogoasa, altfel nu ma inteleg cu ea!
Taniuca draga tu te gandesti la noi toate![, da mi-a fost greu mai ales ca baietelul meu cere f multa atentia, cateodata mi-as dori inca 2 maini in plus..Te pup si poate, poate ajung si eu la tine in martie..Eu il am pe baiat care isi serbeaza ziua, si pe 18 am petrecere in fam , si dupa cum stii eu muncesc la tort cu drag..dara hotarati voi o data si daca pot ma lipesc , daca nu asta este..
Ninooo nici timp n-am avut sa-ti trimit nr de tel,da n-am uitat , poate reusim sa vb ceva sambata la Ana , asta daca te prind!
Carmita, of fataaa , iarasi in spital!!!! Im inchpui cat de mult suferi sa o vezi bolnavioara. Multa sanatate motatei, trebuie sa se face bine de tot , acusica face un an!!
Fug ca fetita doarme si profit sa mai fac cate ceva..
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari, nu o sa va pomenesc pe fiecare in parte, desi ma gandesc la fiecare din voi.

Atat am retinut,si trebuie sa o felicit pe Nora pentru masinuta.

Sanatate la puiutii bolnavi, sa se faca bine cat mai repede, sa va scape te tensiuni si emotii iar ei sa fie din nou veseli si plini de energie.

Noi am fost ieri la doctor. In concluzie, bebelina face tumbe, era cu capul in jos de data asta. Am ajuns la 2600 g, sper sa mai stea acolo pana miercurea viitoare sa mai capete inca 100 g. Deci daca nu da semne de iesit pana saptamana viitoare, luni trebuie sa sun doctorul si sa facem programare pentru miercuri la cezariana. In urma testului pe care l-am facut vinerea trecuta s-a constatat ca pelvisul meu e prea mic si ca nu prea are pe unde sa iasa in conditii normale, iar daca se angajeaza in iesire, e destul de periculos pentru ea. Mda, asta asa ca sa avem emotii chiar la sfarsit.
Azi dimi saracul Terry s-a cacacit in mijlocul baii si vreo doua moturi prin camera , Tushar era cat pe ce sa se fericeasca si sa se umple de noroc, iar mama zici ca paseste pe cuie . E vina noastra ca l-am cam indopat alaltaieri. Sper doar sa-si revina repede mai ales ca nici nu stiu vre-un veterinar in zona.

Pupici fetelor si sa ne auzim cu bine

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Fetele am venit sa va dau o veste nu prea buna!
Lui Ingrid i s-a rupt apa de ieri dimineata!!!!Deocamdata sta si asteapta nu are contractii , si daca ii apar spun ca nu pot sa-i dea nimic sa le opreasca pt ca are infectia aia care nu-i dau de capat, si nu ar fi deloc bine pt ea si bebe Lucas!

Mergi la inceput