Abdomen extraplat (51)
Raspunsuri - Pagina 5
nikole spune:
La Multi Ani extraplatutelor!
Sa fiti sanatoase, sa aveti un an frumos, cu bucurii, impliniri, veselie si pace
Xio, admirabil echilibrul tau...psihic
Bravo!
Eu recunosc ca am ramas cam socatilea la replica de la semnatura...
XIO spune:
Nikole Ce mai faci? Cum fu vacanta voastra?
Memorabil:
Citat: |
citat din mesajul lui accept92 Nu Xio, nu m-am facut, caci nu m-au intereat niciodata banii. Iti urez prosperitate, desi sunt sigura ca vei avea, e banoasa ginecologia. Plus ca inteleg ca orice femeie care se teme sa nasca poate veni linistita la macelar la tine. Cele care isi vor permite desigur, caci asa cum ai spus, cezariana e 'mai scumpa'. |
Deus spune:
Buna dimineata
sa incepem ziua cum se cuvine - 1 h de yoga
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
iulix spune:
Buna dimineatza!
Incep ziua cu o ciocolata calda, sport, cumparaturi si curatenie prin casuta fermecata.
La capitolul gatit pentru ca m-am saturat de atatea sarmale vreau sa fac o reteta de chiftelute din linte cu sos salsa pusa de Nikole pe FB. Sper sa gasesc lintea.
Marina felicitari pentru ambitie!!!! Te admir!!!
Claucia spor la sala!! Si eu de abia astept sa se deschida noua sala.
va
claucia spune:
Buna dimineata,
Marinus, eu merg astazi la 12:30, astazi si ieri am fost libera din gratia statului canadian si de maine incerc sa merg seara. Oricum vinerea o sa ajung numai la sala la aparate la 2 pt ca asa ies de la birou, dar in rest sper sa ne intersectam dupa amiezele. Numai ca eu s-ar putea sa merg si la ora de la 17:30 ca sa fiu mai repejor acasa. Si ajung de la birou la 5 si un sfert :-)
Iulix bravo ca esti perseverenta cu sportul acasa, super! Draga mea, dar ciocolata calda? Mie mi se pare multa ciocolata inghitita repede, ca doar e lichida si tone de calorii dintr-odata. Cafeaua simpla nu iti place nu? Sau indulcita. Sau ceai, stiu ca tu bei ceai te admir pentru asta. Eu beau doar la birou, daca tot stau la birou, sta si un ceai mare mare in pahar de sticla inalt de tot langa mine si imi place de el
Deus, frumos incepi tu zilele cu yoga, si eu as incepe, am inteles ca au ore de yoga (power yoga) si la sala noastra, bine, nu ca as putea sa sper ca in orele mele fixe dar fixe si nici macar aceleasi in fiecare zi ci cand am voie :-) ma pot intersecta si cu yoga!
Eu de sarbatori nu am mancat f mult, nu prea pot sa spun ca sunt mare fan sarmale, si nici piftie, caltabos, sorici si alte chestii traditionale. Cred ca dateaza din copilarie cand nu=mi placea....nimic. Ehei, asta a trecut, acum imi plac muuuulte dar nu pot totusi gen slanina, sorici, prea traditionale pentru mine, Nici drob nu mananc, nici carnati nu prea.
Dar mananc cu succes fripturi, salate, cartofi in toate felurile, orez si dulciuri. Adica tot rau.
Acum gata m-am intors la incercarea de alimentatie sanatoasa.
Dimineata: granola cu iaurt si o cafea nu prea mare, mai mult lata. Mai bag una ca mai este.
Pranz nu stiu, cred ca mazare cu pui, am facut ieri, o bunatate, mai ales ca nu pun nici un fel de secrete de gust delikate sau alte alea. Nu mai pot de cand m-am apucat sa citesc pe ele. Pun alte condimente, uscate si nu in amestec cu sare ci simple si iese tare bun.
Seara nu stiu.
Va pup si va urez o zi frumoasa, de maine incep iarasi serviciul...si pitica mare gradinita.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
claucia spune:
Am uitat sa va spun ceva vital : fost aseara la sanius, adica mai precis cu sania cu doi copii si sot, sot a tras sania dar cea micuta nu a vrut pe sanie decat 10 min si in restul timpului de o ora si jumatate (ne-am cam aventurat pentru o seara friguroasa) am mers/alergat prin zapada cu 10 kg in brate, adica Isa ) asa ca tot sport se pune da?
Ne-am dus la Agronomie (facultatea) si este un teren mare, drept, ca un bulevard asa numai ca fara masini, lumini, doar cu zapada si niste caini. Asa ca tot sa alergi cu copii si sanie. Au mai mers niste prieteni cu sania si copii, si pentru ca tatii alergau care mai de care cu saniile si copiii din dotare, hai si eu cu cea mica in brate dupa ei sa nu raman in urma cu pomii, vantul si ninsoarea
Pup
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
iulix spune:
Pentru ca maine va fi ziua lui Xio ii urez de pe acum LA MULTI ANI!!!!! plini de sanatate, iubire, impliniri si cati mai multi bebei frumosi si sanatosi adusi pe lume.
Claucia ce frumos v-ati distrat!!!
Am fost in oras, am facut cumparaturile, din pacate nu am gasit linte, dar am luat mazare, soia si marar asa ca azi pap mancare de mazare cu soia. Acum ma apuc de curatenie si dupa sport.
Dark_sun spune:
Voiam sa ma infing si eu in a-i spune lui XIO la multi ani,insa dupa atente verificariam constatat ca maine va fi....dar,sigur nu ii va strica un la multi ani in avans.
Totusi,La multi ani si un an mai bun pt.noi toate,dupa zodiacul chinezesc se spune ca acest an va fi mai bland,fiind anul iepurelui...
On topic...lene,lene si iar lene:(,sper sa revina instructorul de la sala mai repede:(...
Teos spune:
Buna, fetele mele dragi.In sfirsit reusesc si eu sa mai scriu la subiectul meu preferat.Vroiam sa va urez un an cit mai frumos, plin de impliniri si multe bucurii.
Am reusit sa ma mentin pe linia de plutire, ca sa zic asa, am mincat aproape sanatos zilele astea, drept urmare nu am nimic in plus acum.Problema e ca nu am mai facut sport asa de des ca inainte, si parca se cunoaste.Dar ma montez eu......
Sper sa intru mai des sa vorbesc cu voi.
Va pup si va doresc o zi frumoasa.
XIO spune:
Multumesc, fetelor!
Azi a fot o zi fructuoasa la spital Totu-i roz, am dat comanda de parafa (cadou de zia mea de la prietenul meu), am primit de la una din doamnele care tricoteaza un bloero tare dragut si un guler mare, pufos, am convins-o sa mearga la un conult ginecologic, ca de la nastere a spus ca nu a mai fost, am o colega tare draguta si ... cam atat.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro