Abdomen extraplat (51)
Raspunsuri - Pagina 26
pearl84 spune:
Lumeeeee...unde sunteti? V-ati dat pe prajituri?
Eu am intrat numai sa zic de ultima mea descoperire...uleiul de sambure de struguri. Pt fata il folosesc si e super!!! Nu ma asteptam la asemenea efecte...piele fina, moale...si estompeaza si ridurile!
Am 7 kg in plus....ceea ce nu-i f bine, ca ar trebui sa iau numai 9 pana la final. Asta e..
Sport fac, inotul cel de toate zilele.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
iulix spune:
Pearl de ce numai 9 kg sa iei? Daca ai o alimentatie corecta si faci sport eu zic ca se vor duce dupa ce nasti.
LA MULTI ANI dragi mamici sau viitoare!
Eu nu am nimic nou de raportat: mancat ok si sport mai putin ca nu prea mai am timp.
va
pearl84 spune:
Asa zicea dr meu la inceput..ca la inaltimea mea...cam 1 kg pe luna ar trebui pus. Acum, ca a venit si sotul, suntem musafiri de profesie...si se cam vede la cantar, la amandoi.
Maine si poimaine am zile de sport....ieri si azi numai plimbari ff lungi prin Cj, la soare... Bune si astea, ca ne-am saturat de dospit in casa.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
hannen spune:
Hello,hello!Chiar asa,ce-i linistea asta pe aici?v-ati dat pe prajituri,vorba lui Pearl?
Nu ca eu is mai grozava,eu m-am dat pe gogosi de ceva vreme merg de minune seara pe canapea cind e ora de lectura.Abia astept momentul sa termin tot prin casa,sa hranesc flamanzii ,sa-i pregatesc de si sa ma asez pe canapea cu o carte in mina.Si se cam cunoaste.Duminica am bagat o serie cu "brazilianul urit"-ca sa o citez pe Lumi(btw-pe unde e?) si am avut o febra musculara de pomina.Abia azi m-am apucat de ceva usor cu Shaun.Iar sunt la categoria "incepatori".
Pearl,si eu folosesc de vreun an uleiul de seminte de struguri dar niciodata pe fata.Nu am incercat!Am sa incerc si eu.Merci de pont.
In schimb fac cu o rigurozitate aproape religioasa "oil pulling",nu mai pot fara el si pot sa zic ca se vad rezultatele.Nu mai am nici un cos minuscul ,nici macar cind dau navala rusii!!
Pt. riduri imi cumpara soata de vreo doua luni collagen de baut (ei bine,nu doar pt. riduri,este bun la mai multe dar mie imi place sa ma gindesc ca lucreaza cel mai bine acolo unde se vede devreme)
M-am intins la vorba dar acum serios,unde sunteti??
Deus,Lumi,Allure,iulix,baby-boom,Sabina,nikole,claucia si restul fetelor (am mai uitat dintre voi) ati renuntat la sport sau la forum?
Whatever happens don`t let go of my hand!
Dark_sun spune:
Hannen, bine ai revenit!ieri te citeam dincolo, la dezastrul din japonia si ma gandeam,chiar voiam sa te intreb de ce nu mai apari si pe aici, dar fiind nu demult si mai putin activa n-as fi vrut sa nimeresc ca nuca-n perete...eu spuneam prin toamna ca iti apreciez hazul si modul placut de a povesti.Ma bucur ca esti bine si pt acel popor minunat.gogosi:)...da,si eu mananc de la o vreme preparate de mama, din cele simple, taranesti, dar recuperez cu ceva tae-bo.Fetele vechi nu au trecut de multa vreme pe aici:( si se vede:(, Allure cel putin cred ca are cateva luni si tare bune ii mai erau sfaturile..vrei te rog sa-mi spui care este procedura cu acel oil p.?, stiu ca explicase Allure dar nepracticand..am uitat.
hannen spune:
Dark_sun,multumesc de primire si ca ti`ai amintit de mine.Am intrat ieri dupa o pauza de citeva luni(rar am mai verificat pm-ul cind aveam instiintari pe mail).Nu mai aveam de gind sa activez prea curind,forumul e plin de diferite personaje cu diferite agende si am hotarit sa evit un mediu atit de toxic.
mi-a fost dor de fetele sportive,cu unele am tinut legatura pe YM,Skype sau email dar se cunoaste ca mi-a lipsit impulsul zilnic si de vreo doua luni m-am cam lenevit.
Prblema e ca v-ati lenevit si voiam zis ca tot am intrat sa va intreb de sanatate dar nu gaseam subiectul pe niciunde.
Despre oil pulling,se face cu ulei de susan sau de floarea soarelui presat la rece,se ia o lingura de ulei in gura dimineata inainte sa bei sau sa maninci.Se "clateste" gura bine cu el aproape 20 de min.O sa se albeasca ,o sa sa`si schimbe consistenta de vreo doua ori.Este insa nemaipomenit.eu am facut un ten super de cind m-am apucat .
Whatever happens don`t let go of my hand!
giulia71 spune:
Hanen, eu pe tine te-am retinut de pe la japonici. Vroiam doar sa va transmit un gand bun!
Tu esti in zona afectata?
Numai de bine de la noi!
uneori gandesc prea mult....
Dark_sun spune:
Hannen, wow...20 de min.:(...da' cu ulei de masline merge?este singurul ulei ce il am momentan prin casa.Eu, totusi, ma bucur pt reactivarea forumului:) si sper sa vii mai des pe aici, poate se vor mobiliza si restul veteranelor:(...stiu si de restul personajelor de care vorbesti, dar practic nici nu particip activ la restul subiectelor, doar citesc din umbra si imi formez parerile..si asa, cont pe aici am facut la vreo 2 ani de citeala constanta.
Pearl, nu stiu cat mai ai pana vei naste, iti spun de pe acum nastere usoare si un bebit sanatos.
iulix spune:
Hello!
Lume noua vad!!! Ma bucur dragelor ca nu ati uitat subiectul nostru.
Eu nu am mai intrat pentru ca nu am nimic sa raportez in afara de manacat ok si sport ioc pentru ca de 2 saptamani ma lupt cu o raceala uracioasa care nu vrea sa se de-a dusa asa ca nu sunt in cele mai bune momente. Am incercat si eu acel oil pulling dar nu mai mult de 5 minute ca nu am suportat gustul.
va