Abdomen extraplat (51)
Raspunsuri - Pagina 24
pearl84 spune:
Io n-am fost de 2 zile la inot..am intrat numa sa ma descarc de toti nervii pe care mi-i i-ai facut astia de la politie...dupa ce am stat 1 ora jumate la coada lui peste, si nici macar un scaun in sala aia nenorocita, nu mi-a luat dosrul...ca de ce scrie Auto X investment si nu SRL???...Ca sa ma duc sa-mi refac fisaaaaaaaaaaaa. Ah, ca nu mai pot cu astia...si luni ma duc din nou!
Na, cam atat...sportu pe azi o fost ca am stat si am gatit cu mama toata ziua..how fun
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Deus spune:
salutare doamnelor:-))))
no uitati la ce muncesc eu (si mai am nu gluma)
http://www.de-azi.ro/new-chance-lifestyle-retreat/
Va mi-e dor de voi
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
Dark_sun spune:
O idee excelenta, Deus....phh,presupune ceva investitie financiara, timp, disponibilitate...bravo, felicitari si sa te ajute D-zeu sa-ti mearga
pearl84 spune:
Deus, unde va fi treaba asta minunata? Sper ca in apropiere de Cj. Foarte faina idee, imi aduce in minte filmul ala, "Couples Retreat".
Eu azi si maine tocesc, macar sa fiu cu constiinta impacata ca fac tot ce pot. Poate fac o pauza si merg la bazin mai dupa-masa.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
XIO spune:
Deus, mult succes cu ideea, e superbuna, si eu m-am gandit de multe ori cat de bine ar fi sa avem asa ceva.
Am o intrebare pt. tine: in sf. am gasit o sala, mai exact World Class, ca antrenorul meu preferat de kickbox are un program tare aiurea si nu pot ajunge acolo.
As face de 2 ori pe saptamana kickbox (dar fara saci, fara manusi, fara contact :((( ), de 2 ori pilates si o data power yoga.
Plus sala daca vreau.
Am vazut ceva denumiri ciudate in program si nu stiu cu ce se mananca :)))
Spre exemplu ce pisici inseana ora de "punch your honey"?
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Deus spune:
probabil este o combinatie clasa de box/taebo/kickboxing - sa-ti lovesti iubitul:-)))
super tari clasele si o sa-ti prinda bine!
va pup tare si va imbratisez
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
pearl84 spune:
Servus fetele!
Sa ma laud: am luat 26 de puncte la examenul de la politie. Numai ca m-au programat tarziu la practic..in 21 martie. Sper sa nu uit cum se tine volanul pana atunci.
De maine imi reinoesc abonametul la inot, ca imi face bine la tartacutza.
Aa..cantarul arata 62 la doctor in cabinet, da nush daca is atatea, ca acasa arata mai putine
Pearl
iulix spune:
Felicitari Pearl!!! Vreau si eu sa fac la vara scoala, dar sa vedem daca sunt in stare.
Xio ce bine ca ai mai trecut pe la noi. Merge bine treaba ca doctorita?
Si acum sa revin la oile mele: raportez mancat cat de cat ok, sport la sala si de vreo cateva zile am inlocuit masa de seara doar cu o saslata de fructe atat de racoritoare.
va
georgia_c spune:
hello extraplatutelor
pearl84 pt cele 26 puncte..lasa ca e mai bine in martie , ca se mai linisteste vremea asta urata (sa speram)
aoleeeeoo ce mi-ar mai place alea 62 kilisoare ale tale ..
Deus, felicitari pt motivatie si pt realizari
cred ca ma duc cu capul cu mersul asta la sala ...aseara mi-a dat-o la temelie "tovarasa" instructoare, dar vorba aia ... mi-a placut , curgea apa din mine de ziceai ca iesisem din bazin ..ma bucur insa ca reusesc sa tin pasul cu ea
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
claucia spune:
Buna ziua dragele mele,
Na ca am mai trecut si eu pe aici, cum spune Iulix sa va pup si sa va spun ca traiesc. Si traiesc binisor, nu din cauza guvernantilor dar din cauza ca sunt eu optimista.
Pearl, ce sa zic, mai mamica plina de proiecte, si unul si mai si ce va veni la un moment dat :-), cu inot, cu sala, cu politie, cu puncte 26, bravo. Si mie imi plac alea 62 ale tale, deh, la 1,75mi-ar prinde intr-un fel frumos. Acolo tind.
Eu vreau sa va spun ca am slabit. am slabit 5 kg, incamai vreau 5, de aceea nu am spus nimic, dar sunt pe drumul cel bun si foarte bun.
Am tinut un soi de South Beach, fara paine/paste/cartofi/dulciuri/orez dar cu oua/peste/curcan/legume/leguminoase/iaurt/branza. Asa mananc si acum si dau cam un kg pe saptamana acum, pentru ca am reintrodus crackeri wasa si orez cand si cand. Oricum nu mananc dulciuri, am 3 saptamani de cand nu mananc dulciuri, nici nu mai vreau. Sincer, nici fructe nu prea sau ma rog, mai departe de mese daca trebuie :)
Si sunt pe un drum ff bun, numai asa vreau sa mananc, nu mai am pofte, nu mai am nici o inclinatie catre dulciuri, mananc frumos si ma simt ff bine, nu sunt nici umflata nici ca un balon dupa ce mananc, beau apa multa si mananc de 3 ori pe zi dar moderat nu sa bag in mine ca intr-un spital doar petnru ca e ora de masa
In rest la job, am multe de facut, o sa merg pe un alt post pentru un an si 3 luni, eu o numesc ca o bursa de invatare, sunt foarte incantata numai ca am de invatat o groaza si traininguri si de toate.
Ma uit la un apartament ceva de inchiriat nu foarte scump intr-o insula greceasca pentru la vara, cursuri de lb greaca din nou din toamna, cam astea sunt planurile. astept primavara :-)))
Raport de astazi: : dimineata o cafea frumoasa mare cu lapte
Pranz: legume la gratar minunate, extra gustoase si peste pane (nu prea bun) cu salata verde).
Diseara cred ca mananc niste curcan la cuptor cu salata verde si porumb sau muschiulet de porc pe gratar cu chilli, oregano si piper, o bunatate facut de mine de ieri.
Si mie mi-e dor de voi tare! Bine, poate doar mie, voua nu .
Georgia esti savuroasa cand povestesti ceva!
Gata, va pup
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009