Mamici prin fiv(15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Eu fac cezariana. Asa am stabilit de la inceput, ca n-am vrut nici cel mai mic risc pt copil, avand in vedere ca am bazinul ff ingust. Apoi oricum au aparut si micile probleme care ce operatia: placenta praevia marginala si acum pozitia bebeului, care vb doctorului "s-a pus contra cu noi". Sta de-a latul

in S 36+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Victor Andrei

mami de Vlad (29.10.2009) si 7+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Fetelor, n-am mai intrat de un car de timp aici...in general nu prea mai am timp de nimic...
Vreau sa te felicit Many_bani, sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

poze noi
minunile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Multumesc mult Ayda, da nu ne povestesti cum este mami*2?

mami de Vlad (29.10.2009) si 7+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Many-bani e greu dc nu ai ajutor, in schimb e tare frumos....sa-i vezi crescand impreuna. Andreea il iubeste mult, il pupa mereu, vrea sa-l ia in brate....si el e tare vesel cand o vede sau aude...e cu ochii numai dupa ea.
O sa incerc sa mai pun pozici noi la semnatura.
Sarcina usoara si bebel sanatos! Felicitari ca ai luat-o de la capat, si noi planuiam la fel dar s-a intamplat natural

poze noi
minunile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Aici e primavara in toata splendoarea!
Luni am plantat floricele prin gradina cu ajutorul lui David, bine inteles dar care s-a plictisit cam repejor si a inceput sa mute pamantul de pe un strat pe altul Activitatea lui preferata e udatul, s-ar juca cu apa toata ziua.
De cand i-am cumparat sosete cu trenuletul Thomas (e obsedat de trenuri) adoarme doar cu sosete iar daca simte ca nu le-mai are le cere prinsomn "mami sose thomas" E un rasfatat fara pereche.
Cu olita merge cam greu, nu vrea sa stea pe ea fara scutec. Gradinita zice sa-l mai las caci baietii sunt mai inceti si sa nu ma grabesc. Tare mult as fi vrut sa-l scot din pampers pana se naste bebe dar se pare ca nu am sansa asta.

Sper ca sunteti cu totii bine, mamici si pitici

Petrecere 1 anisor Craciun 2010

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca 30+ si mamica celui mai frumos copil din lume

Having a dream come true is a bleassing, not a right.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m
(...) si noi planuiam la fel dar s-a intamplat natural

Ayda Radu Costin(28 sept 2010) si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

Ce frumos ca s-a intamplat natural. Am auzit de multe astfel de cazuri. Deci se poate! Minuni inca se mai infaptuiesc. Nu te supara ca te intreb, ai ramas insarcinata cu Andreea dupa primul fiv? (Baba curioasa, scuze )

Mergi la inceput

Bianca am facut 5 inseminari si 3 FIV-uri...abia la ultimul am ramas insarcinata cu Andreea.
Mai ai putintel si nasti...ce trece timpul. Sarcina usoara in continuare!

poze noi
minunile noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Bianca am facut 5 inseminari si 3 FIV-uri...abia la ultimul am ramas insarcinata cu Andreea.

intortocheate sunt caile naturii!!!

Am intrebat caci cu ceva timp in urma am auzit de un cuplu care dupa 10 ani de tratamente si 3 fiv-uri au avut o fetita. La 9 luni dupa nastere si-a dat seama ca e insarcinata (natural de data asta) pentru ca la eco sa i se spuna ca are tripleti! Pe cand fetita avea 1 an si 3 luni a nascut trei baieti si imediat dupa asta si-a legat trompele ca sa fie sigura ca nu mai face altii! Sotul ei e pompier iar colegii acestuia le-au facut cadou de botez baietilor 100 de salopete rosii (da, 100, nu e gluma) de marimi diferite, ca sa le poarte pana pe la 4-5 ani. Sotul rade si acum ca pana au implinit baietii 1 an a trait ca un rege caci amandoua bunicile au locuit cu ei ca sa-i ajute. Dupa ce s-au intors femeile la viata lor a inceput adevarata distractie ptr tatic

Mergi la inceput

Bianca chiar ca intortocheate sunt caile naturii...
Tare ce s-a intamplat cu acel cuplu, D-zeu face minuni!

poze noi
minunile noastre

Mergi la inceput