Mamici prin fiv(15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Multumesc frumos Madalina. Ti-am dat un pm.

in S 33+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

La multi ani de 8 Martie!
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
La multi ani!

Many felicitari pt sarcina. Iti doresc o sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos.

va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

La multi ani mamici dragi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Nastere usoara mami draga,nu-mi vine sa cred ca mai ai asa putin.

Citat:
citat din mesajul lui pishko

Many_bani Felicitari!!! Multa sanatate si sarcina usoara !!! Bebe sanatos/sanatoasa si cuminte cat incape !

pishko +38
si mihai 28.10.2009

AMR 6 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

La multi ani femei frumoase
E putin sa fii o floare,
E naiv sa fii o stea.
E absurd sa fii craiasa,
Dar Femeie e ceva...

Petrecere 1 anisor Craciun 2010

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca 26+ si mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

O primavara frumoasa sa aveti plina de bucurii si realizari
Aurel Cris La multi ani pt Bianca, sa fie sanatoasa si sa va bucure toata viata
Many Bani sarcina usoara, stii ca eram sigura ca o sa reusesti, ma bucur pt tine, sa ai sarcina usoara si la termen
Eu am luat o pauza, asa a hotarat laptopul meu ca e timpul sa isi ia o vacanta, asa ca pana m-am hotarat sa-mi iau altul, pana l-am comandat, pana a venit...a trecut timpul.
Pe data de 4.03 am plecat in Ungaria, ziua 2 a CM, hotarata sa incep tratamentul pt FIV cu gentuta de transport medicamente la purtator , am facut hormonalele iar la eco surpriza, aveam un chist pe ovarul drept, chist care a fost acolo si la ultimul control dar dr a crezut ca este un folicul care v-a disparea la cm,din pacate nu a disparut asa ca mi-a recomandat contraceptive si aspirin protect si sa revin la control peste 14 zile. Sper sa fie bine si sa incepem cat mai curand.
Eu i-am facut Marisei rotavirus la 2 si la 4 luni si multe alte vaccinuri optionale gen prevenar, infanrix, varilrix si acum trebuie sa facem meningococicul dar nu l-am gasit la nici o farmacie inca il cautam, pediatra a zis ca ne plimbam cam mult si mai bine sa fie copilul protejat si multumim lui D-zeu nu am avut probleme.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

MATEI

mami de Vlad (29.10.2009) si 4+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Nastere usoara mami draga,nu-mi vine sa cred ca mai ai asa putin.

Multumim mult Nici mie...

pishko +39
si mihai 28.10.2009

AMR 2 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Pishko, mai ai asa de putin! Bafta multa!

in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani Matei!
Sa cresti mare, sanatos si norocos!

Pishko, nastere usoara cu bbb sanatos!

Mergi la inceput