Mamici prin fiv(15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Aurel- treaba-i asa : din cada de-abia ii scot di ea , in vara am fost la strand si acasa le pun piscina in curte vara si le place tare mult.Oricum am renuntat , la a doua incercare a fost la fel de greu.O sa mai incercam la anul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

La Multi Ani, Bianca! sa fii sanatoasa, ai un an plin de progrese si sa le aduci numai bucurii parintilor tai care te iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Am primit rezultatul la beta, 234.35 . Eu cred ca este un singur bebe, la Vlad am avut 336, in aceeasi zi, Z13. Ce mi se pare interesant este ca din 4 fete la FIV, 3 am reusit, ceea ce este o rata de mare.

Astept cu nerabdare echo.

Sper sa trec cu bine de primul trim. sa sa ajung la final cu un invingator/invingatoare.

Va multumesc ptr. incurajari

O saptamana placuta

mami de Vlad (29.10.2009) si 4+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Am primit rezultatul la beta, 234.35 . Eu cred ca este un singur bebe, la Vlad am avut 336, in aceeasi zi, Z13. Ce mi se pare interesant este ca din 4 fete la FIV, 3 am reusit, ceea ce este o rata de mare.

Astept cu nerabdare echo.

Sper sa trec cu bine de primul trim. sa sa ajung la final cu un invingator/invingatoare.

Va multumesc ptr. incurajari

O saptamana placuta

Multumesc Doamne

Yupiiiii eram sigura ca o sa reusesti!nu conteaza cati/cate sunt important e sa fie sanatos/sanatosi si tu sa ai o sarcina cat mai usopara!Felicitariiiiiiiiiiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

.Buna fetelor, eu mai am cateva saptamani pana cand voi intra in randul vostru. Oricum, acum ca v-am descoperit o sa intru mai des sa va citesc si inainte sa vina pe lume bebelusul nostru. Ca si asa stau acasa si n-am prea multe de facut. La noi e primul bebe, sotul meu e plecat din tara, asa ca am timp destul si imi face placere sa urmares discutiile mamelor, ca mai retin si eu una alta.

La sugestia lui many , va rog si pe voi, in cazul in care vreuna din voi are card din acela cu 10% reducere dee la Cord Blood Center si nu are cui sa-l dea, il iau eu. Ca vrem sa semnam si noi sapt asta sau sapt viitoare cu ei. Daca are cineva, poate imi da un pm. Multa frumos.

Va pup si ma duc sa citesc si eu capitolul acesta de la inceput ca sa va cunosc

in S 33+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

.Buna fetelor, eu mai am cateva saptamani pana cand voi intra in randul vostru. Oricum, acum ca v-am descoperit o sa intru mai des sa va citesc si inainte sa vina pe lume bebelusul nostru. Ca si asa stau acasa si n-am prea multe de facut. La noi e primul bebe, sotul meu e plecat din tara, asa ca am timp destul si imi face placere sa urmares discutiile mamelor, ca mai retin si eu una alta.

La sugestia lui many , va rog si pe voi, in cazul in care vreuna din voi are card din acela cu 10% reducere dee la Cord Blood Center si nu are cui sa-l dea, il iau eu. Ca vrem sa semnam si noi sapt asta sau sapt viitoare cu ei. Daca are cineva, poate imi da un pm. Multa frumos.

Va pup si ma duc sa citesc si eu capitolul acesta de la inceput ca sa va cunosc

in S 33+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 7 saptamani

buna mie mi-a venit sapt trecuta dar nu stiu ce am facut cu el!ba nu mi-a venit sms prin tel!sa-mi zici cum te pot ajuta!

Mergi la inceput

asa uite ce scrie in sms:
ai o prietena insarcinata?CBC ii ofera prin intermediul tau 10%reducere la recoltarea de celule stem.Trimite da prin sms pt a primi gratuit un ghift card!

deci dc vrei trimit sms sa primesc ghift cardul si ti-l trimit apoi tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Amzu,Many_bani,Ramy,Madalina,Julia,Bianca,Ariadnamultumim mult mamici.
Many_bani felicitariiiiiiiiiiiiiiii,am citit dar nu am reusit sa te felicit pana acum.
Julia am vazut pm acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Many_bani Felicitari!!! Multa sanatate si sarcina usoara !!! Bebe sanatos/sanatoasa si cuminte cat incape !

pishko +38
si mihai 28.10.2009

AMR 6 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui pishko

Many_bani Felicitari!!! Multa sanatate si sarcina usoara !!! Bebe sanatos/sanatoasa si cuminte cat incape !

pishko +38
si mihai 28.10.2009

AMR 6 zile!!!!

Multumesc mult si tie nastere usoara ca AMR-ul este asa mic

Multumesc Doamne

Mergi la inceput