Mamici prin fiv(15)
Raspunsuri - Pagina 12
miha2004 spune:
O primavara frumoasa si plina de bucurii!
Julia75 ma bucur ca sunteti bine,va pupam pe tine si flacaul tau
cum esti, cum te descurci cu Vlad, accepta ca nu il mai ridici in brate?
Eu am inceput sa o las pe Marisa sa urce singura scarile pana in camera ei,stau doar in spatele ei sa nu cada dar de cateva ori s-a oprit si mi-a cerut sa o urc in brate, deja intru in panica cand ma gandesc ca se poate sa am o sarcina la fel ca prima,am stat numai in pat, cerclaj la 16 sapt si contractii de la 20, ma cam sperie gandul ca nu o sa ma descurc.
Bianca B tu cum te descurci?
miha2004 spune:
nu stiu ce s-a intamplat dar mesajul meu s-a transmis altfel decat l-am scris ,scuze
many_bani spune:
Miha banuiesc ca pe mine m-ai intrebat daca ma descurc cu Vlad, nu?
La mine semne nu prea sunt, dar asta este. M-am protejat cat am putut dar se mai intampla fara sa-mi dau seama si-l ridic pe Vlad. In rest daca vrea in brate ma asez jos pe covor cu el si il las sa se urce pe mine, pe picioare mai exact iar tati incearca sa petreaca cat de mult timp poate pe acasa, el schimba scutecul si il spala la funduletz, el baita, el scos afara eu mai usor. Cat despre o posibila sarcina cu probleme si eu ma cam tem, in sarcina cu Vlad am sangerat, am stat cu perfuzii, apoi in risc maternal pana la nastere, sper de aceasta data sa fie mai bine.
Cand ai zis ca dai startul ?
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
Mirela_1 spune:
O primavara frumoasa, dragelor!
Iar n-am apucat sa citesc din urma dar promit sa recuperez.
Am apucat doar sa vad pozele Ilincai (Rami seamana cu tine, am zis!)
Cris, cum e Bianca la gradi? Ii place?
Mada, si eu m-am gandit la gradinita, dar la stat nu as da-o deocamdata (oricum nu mi-ar primi-o decat la cresa deocamdata si nu vreau) iar gradinite private bune in zona mea nu am gasit. Si recunosc ca mi-e teama de multele raceli. Dar mai studiez problema.
Cami, Diana parea grasunica dar nu a avut niciodata prea mult kg.
Mereu am fost stresata cu mancatul. Dar incerc sa ma mai abtin cu grija asta.
bryny spune:
buna fetelor!rog ajutor urgent!fetelor voi ati facut vaccinul rotavirus de trei luni???ati avut reactii adverse!nu stiu ce sa fac!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bryny buna fetelor!rog ajutor urgent!fetelor voi ati facut vaccinul rotavirus de trei luni???ati avut reactii adverse!nu stiu ce sa fac! Florin 3.750 53 cm Apgar10 ET 13.03.2010 DN 24.11.2010 |
Noi am facut rotarixul, initial am zis ca nu, apoi ne-am razgandit si am facut. Ne-am speriat ca un baietel din odiseea noastra a avut rotavirus, dupa parerea medicilor forma usoara si cel mai probabil luat din parc(eu nu prea cred), dar tot a stat o sapt. in spital cu perfuzii. Si factorul decisiv a fost ca baietelul vecinilor nostrii a adus de la gradi la fratiorul mai mic(este mai mare ca Vlad cu 2 luni)si nu a fost o forma usoara. Este un vaccin care se sdministreaza oral, la noi fara reactii adverse. Copilul trebuie sa fie mancat cam cu o ora inainte de administrare si nu se da mancare tot cam o ora, ptr. a se evita voma si implicit sa nu dea vaccinul afara. Despre scandalul care a fost despre rotarix, a fost o furtuna intr-un pahar de apa, un scandal de marketing.
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
Julia75 spune:
Bianca, Zsombor nu mai e grasun deloc, s-a si lungit mult si nici nu mai mananca asa de bine, la 2 ani avea 95cm si 15,8kg. E baiat mare, din toamna am scapat si de pampers ziua.
Miha, stai linistita ca am inteles noi mesajul oricum.
O primavara frumoasa! Numai sa vina odata ca la noi e inca iarna grea de care m-am saturat.
Burticutelor, aveti grija de voi!
madalina28 spune:
Ce activitate pe aici!
Julia pai atat are Sof la 3ani 15kg si 98cm, ai flacau bine facut mami!
Bryny, noi nu am facut rotavirusul, mi-a zis pediatra ca posibil sa nu faca niciodata si chiar dc i-l fac sa faca alte forme de enteroviroze, Sof mi-a facut de 3ori enteroviroza niciodata cu rotavirus.Te vom trece in listuta, mai intra pe la noi!
Many cand faci Bhcg-ul?Sunt sigura ca vii cu II!
Mirela nici eu nu am dat-o mai devreme la gradi/cresa pe acelasi motiv, dar punand in balanta gradi-bona tot gradi as alege cu riscurile de rigoare, nu stiu ce am de nu cred in "bone", doar dc bona ar fi bunica!
Amzule, Lucuta un frumos si un dulcel!
Noi pe aici, Sof toata ziua ne baraie ca ei nu-i place iarna ca vrea sa vina vara mai repede, o cred mititica de abia astept zilele in care sa stam cu orele pe afara!