Mamici prin fiv(15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Kariris, imi pare tare rau sa aud ca ai probleme de sanatate Imi inchipui cat de greu trebuie sa-ti fie cu fetitele acum, offf... Multa sanatate iti doresc, sa ai o recuperare rapida!

Many, nu trebuie sa te lasi prada starilor mai putin pozitive, ai un flacau pe cinste si in mod sigur va veni si bb2, ramai optimista! Tin pumnii stransi sa ne dai o veste cu II!

Mada, sanatate multa, aveti grija de voi si de nazdravana mica!

merci mult de aprecieri, fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

LUCA

RUDY

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Multi ani traiascaaa, multi ani traiascaaaaa,la muuuuultiiiiii aniiiiiiiiiiiii!
Luca si Rudy la multi ani fericiti!
Sa fiti sanatosi, norocosi si sa va bucurati parintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Luca
Rudy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Luca Alexandru si tie mami Amzulica
Rudy si mami Delia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rami 73
Ginger si noi folosim aparatul de aerosoli uneori, decat sa o indop cu siropuri, e mai eficient, actioneaza direct asupra bronhiilor. Tu ce combinatie folosesti ? Noi facem 2,5 ml ser fiziologic+1,5 ml ACC per sedinta.
Pentru imunitate deocamdata nu prea ii dau, desi am in casa, dar nu vreau sa intervin daca nu sunt pb serioase.

salut, raspund dupa 1 an...eu le fac asa : 1 ml ser fiziologic + 1 ml Clenil la tusa seaca iar la tusa productiva 1 ml ser + 1 ml Fluibron care stimuleaza secretiile si le elimina mai usor.
In plus spalaturi la nas energice cu cate 3-4 ml ser pe nara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

I-am dus ieri pentru prima oara pe prichindei la piscina , le-am platit cate 15 cursuri de innot...tragedie mare ....cand au terminat tremurau ca varga si plangeau de mama focului ...ma simt foarte prost ca am fost eu cu idea...Grig e terorizat de apa mare, si la mare nu a vrut sa intre deloc, Mihai e mai relaxat dar cand l-a vazut pe frate ca plange a inceput si el ...ma gandesc samai incerc odata iar daca nu reusesc ma las pagubasa...pacat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Aurel Cris, sunt prezent cu cititul mai ales. Poti sa ma ajuti cumva cu cantecele in limba engleza, unde a-si gasi? Tot am vrut sa te intreb , Bianca cum sta cu engleza, voi ii vorbiti numai in romaneste sau si si? Noi suntem bine, crestem.
Va citesc si ma bucur pentru fiecare veste buna. Succes Miha si Many Bani pentru BB2, tin pumnii!
La multi ani Luca si Rudy!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Multumim foarte mult pentru urari sa va rugam sa ne scuzati intarzierea, am avut 2 sapt foarte ... interesante.
David a avut petrecere doar la gradinita caci nu m-am simtit in stare sa pregatesc pentru acasa. Inca asteptam fotografiile. Cand a primit cadourile impachetate a spus ca sunt de la MOs Craciun. Se pare ca inca nu stie ce reprezinta ziua de nastere asa ca nu o sa sufere ca nu i-am organizat petrecere de 2 ani, sper
Am facut eco miercuri, cu 4 sapt mai repede decat programat, caci am avut dureri de burtica si bebe e bine. Ni s-a confirmat ca e baietel. Sotul inca mai pomeneste de fetita, dar cred ca in gluma. Semn bun e faptul ca a inceput sa se gandeasca la nume.
Maine fac niste analize caci mi s-a spus ca am lichid amniotic cam mult. Sincer io nu am nici un simptom. E burtica putin mai mare decat cu David, si mai frumoasa mi-a spus astazi o cunostinta, dar in afara de faptul ca sunt obosita, ceea ce mi se pare normal, nu am alte probl. Ma rog, excluzand durerile din ultimile 2 sapt.
Sincer abia astept sa treaca timpul si deja socotesc AMR-ul: 15 sapt daca merg pe natural si doar 14 sapt daca va fi cezariana.
Sunt cu mult mai stresata si cu 'frica-n san' decat la prima sarcina
Many_bani si Miha2004 Doamne ajuta si sa fie cu ochisori
Kariris recuperare cat mai rapida
Julia25 ce bine sa auzim de voi. Zsombor trebuie sa fie mare nazdravan acum. Tot grasunel e?

David e inebunit dupa trenuri. Thomas e preferatul lui. Si prin somn vorbeste despre ele. Cand merge la culcare spune noapte buna la vre-o 5 trenulete. De o sapt merge la o grupa mai mare la gradi si deja a invatat multe cuvinte si expresii noi. E foarte fericit in noua grupa si asta ne face si pe noi fericiti. L-am cantarit ieri la o cunostinta si are 13.9 kg cu scutec, i-a fost rusine sa nu-i vada cucu fetita acesteia E la faza aruncatului jucariilor pe scari, ma dispera dar toate trec, nu-i asa!

Petrecere 1 anisor Craciun 2010

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca 24+ si mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Multumim pentru urari, noi ne-am sarbatorit 2 zile pentru ca n-am avut spatiu sa primim toti invitatii odata. Asta e, poate ne schimbam casa in viitor ... Lucutza al meu are in jur de 87 cm (ca n-a vrut sa stea drept la masuratoare neam' ) si 14 kg la 2 ani, am reusit sa-l si intzarc - cu 4 zile inainte de aniversare, eram pregatita cu scut si sulitza, ajutoare = sotzul dar n-a fost cazul, in secunda 2 a si uitat de eterna tzitzi. Binee ca le pipaie, le pupa, le miroaseeeeee si adoarme cu mana la tzitzi. Sper sa-i treaca pana s-o insura. Papa binisor, pranzul il cam jeleste orice ar contine el, si acum duc lupte sa pape formula din cana cu pai - il pun in scaun si stau langa el sa-l soarba picatura cu picatura - in asa fel incat operatia asta imi ia cam o ora.

La multi ani Rudy si de la noi, Delia n-a mai intrat sa ne mai dea vesti.

am pus si noi poze de la aniversare

Mergi la inceput