Fluturasi de martie-aprilie2011(111)
Raspunsuri - Pagina 21
bb_yasmi spune:
pisuc multumesc frumos. felicitari si tie pt dovlecelul grasunel. citisem dar am uitat sa spun.
mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard
AMR 7 s !!!
bb_yasmi spune:
eu va pe toate. vine buni la noi si apoi ma pregatesc si eu de plecat.
ne auzim diseara!!!!
mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard
AMR 7 s !!!
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi heiii simo e doar ora 16!!!! papa ceva usor pe la 18, un iaurt, o cana lapte, o porto, un mar ceva.... mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard AMR 7 s !!! |
Iti dai seama ca nu-s eu fata cuminte. Diseara cand le tai fructele copiilor crezi ca nu ma servesc si eu?
Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi pisuc multumesc frumos. felicitari si tie pt dovlecelul grasunel. citisem dar am uitat sa spun. mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard AMR 7 s !!! |
Da, da si felicitari pentru puiul tau!! E perfect!
simonacip spune:
Acum o asteptam pe Lavi
cami_antonia spune:
felicitari simo pt rezultate
bafta yasmi la controlllllllllllll
zici de clatiteeeeeeeeee
hmmmmmmmmmmm
si eu ma gandesc la ele
de cateva zileeeeeeeeeeeee
maine cred ca dau si eu comandaaaaaaaaaaaaaaaa
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA
simonacip spune:
Mersi Cami
viss spune:
deea - da, uneori oamenii pot spune lucruri fara sa se gandeasca prea mult.dar tu, treb sa stergi cu buretelul cat poti, ca altfel stresezi bebelesa stii ca si ai mei au fost azi foarte lenesi.asa ca acum bag o ciocolata calda, poate se impresioneaza.mie mereu mi-e frica sa nu trec peste ceva, sa stau linistita cand ar treb sa ma agit
andreea- referitor de arefam. da, luat pe gura da ameteli. chiar importante. eu iau la sarcina asta vaginal, am luat la sarcina pierduta din iarna, initial vaginal apoi cand am avut sangerari- oral. ei bine, le luam seara cand ma puneam in pat, si adormeam instant, cu ameteli, se invartea si camera nitel..o data, l-am luat pe la 9 seara ca eram intr-o vizita, si a fost naspa rau, ma tineam de pereti pana la baie, apoi am plecat pana la tranvai pe jos- ma tineam de sot, ptr ca nu-mi puteam tine echilibrul.a durat cam 1 ora efectul..dc poti, ia-l la culcare
28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:
ailed_dota spune:
buna fetelor!
ce ziceti peg-perego sau chicco? la carucioare...
ca aici gasim astea inglesina care mie mi se pare f scump, am vaut si berthoni si graco...
mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu
69/11
simonacip spune:
citat din mesajul lui ailed_dota buna fetelor! ce ziceti peg-perego sau chicco? la carucioare... ca aici gasim astea inglesina care mie mi se pare f scump, am vaut si berthoni si graco... mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu 69/11 |
Peg perego am eu, de la Matei. E foarte rezistent, trainic, mie mi-a placut. E insa destul de greu...mai ales pe masura ce creste bb. Acum tot pe acesta il voi folosi (oricum dc ne mutam la curte n-o sa ies ca aici la bloc...De aceea nici nu-mi iau altul acum, o sa iau direct sport cand va sta bb in fundulet