Fluturasi de martie-aprilie2011(111)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

deea am vazut si eu caruciarele alea de la hauk si exact pe asta de care zici tu. dar sa stii ca totusi nu m-au incantat prea tare pentru ca mi se par foarte firave, au niste rotite mici si firave, manerul si ala este de zici ca se rupe.....si nu mi s-a parut chiar asa super usor cum tot citisem.

S-a intamplat minunea mult asteptata32+

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

ailed a mea pana sa inchei s28 incepuse se se miste vizibil...eu fiind si mai cu sunculite pe burtica....era tot intr-o dantuiala de ziceam ca imi muta burta ..mi-o rupe....si parca miki zisese odata ca simte ca o zgarie cu unghiutele asa simteam si eu cand ma brazda cateodata de la buric spre rinichi
apoi incet incet s-a calmat
tot atinci am avut si perioada aia cu piciorul si acum fac legatura ..daca ea se zbenguia atat normal ca imi apasa cu uterul pe nerv pe vena
ca odata cu calmarea ei si piciorul si-a revenit
acum vad ca e din ce in ce mai calma

imi facem mustrari de constiintza ca am tot baut cate o cafelutza ..bine mica si mai mult zeama chiora si cu lapte in ea +cola si pepsii in peroada asta
dar nu cu paharele asa cate o gura doua ...dar la fiecare vizita sau masa.....si am constatat ca pe ea cofeina o calmeaza nu o agita

nu stiu ce sa zic de dr. azi nu am cum ...abia maine stiu ca e dr. la cabinet
poate doar la universitar la urgentza
dar sa ma duc sa mai stau si pe acolo si cu fata asta mare dupa mine

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Roxy la cata burtoil am ...am si lichid parca aveam ceva cu 17 cum se scrie acolo la lichid eu zic ca e loc destul

uite acum vad ca iar a facut un val
asa ma bucur de numai pot

uite carutul
tu tot in real l-ai vazut
mie mi s-a parut destul de ok..l-am si pipait la roti...cadrul era tapan...cel putin asa mi s-a parut mie

nu l-am plimbat cei drept
http://www.strollers.ro/Carucioare_Sport/Carucior-Condor-Rosu-+-Acoperitoare-Picioare-+-Pelerina-Ploaie_329_332_333_codeHAK-127117.aspx

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Multumesc!
Cand vad ce burticute mari sunteti voi, simt ca eu is prea mica.
Um 2 aug 2010
dpn 9 mai 2011
Eu sunt diagnosticata cu placenta praevia si de la 11 sapt stau acas , mai mult in pat, cu medicatie si deloc efort. Nu am voie sa ies din casa decat la medic sau analize. E foarte stresant dar nu am incotro.
Eu voi naste prin cezariana, deci cu doua sapt mai devreme de dpn, cam dupa Pasti, 27-28 zic, dar sa vedem ce-o mai zice doctorita.
Eu astept o fetita, e prima mea sarcina dupa un efort indelungat si doua pierderi. Deja mi-e draga de nu mai pot, ma uit mai tot timpul la cd si echografii si ma gandesc cum o sa arate. E foarte activa , imi da adevarate sututuri, pe care in sf. le-a simtit acum doua seri si sotul meu si a fost tare emotionant. O va chema Daria-Maria, nume pregatit de vreo doi ani in coace, tot asteptand-o.
Pe 10 ian am programare la morfologia fetala. Abia asteptam sa o vedem acum mai marisoara si am inteles ca ne va da si cu 4d si o sa se vada chiar bine.
As avea si eu o intrebare: iau arefam seara si dimineata de multa vreme. Si dupa ce iau pastila imi provoaca ameteli . E ceva rau? pentru mine da, ca nu e tocmai confortabil, dar pentru bebe? Le iau oral , asa mi-au zis medicii pentru ca vaginal nu pot din anumite motive.
Va pupic pe burtic numai bine si sarcina usoara pana la termen!

...asteptand o minune in viata mea!
22w
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

deea da, asta l-am vazut si eu. dar nu stiu...parca ceva nu mi-a placut la el....
ia-l daca iti place, ce mai astepti.
bebelina ta cred ca ACUM este mai somnoroasa, lasa ca isi revine ea nu te mai stresa.

S-a intamplat minunea mult asteptata32+

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Ia sa vedem cine mai e pe aici...
Roxy, Deea

Madutza, de ce zici tu ca nu mai bei cafea dupa nastere? E legat de alaptat?
Eu eram o mare cafegioaica, beam de prin clasa a 9-a. De la inceputul anului am renuntat complet, ca daca nu am reusit sa raman insarcinata, le-am incercat si eu pe toate. Mi-a fost destul de greu, cu stari de zombie toata ziua, cu dureri de cap, dar au trecut. Acum nu am baut deloc pana cand am intrat in luna a 6-a, iar de atunci beau cam un deget dintr-o cescuta din aceea mica. M-am cam dezobisnuit de ea, dar parca si asa putin cat beau simt ca ma trezesc.

Dupa cum a spus si Anaxena, la noi, moasa scoate copilul din spital. Eu nu prea stiu traditiile astea, habar n-aveam ce face o moasa si nici nu-mi trecea prin cap sa punem o moasa. Dar am avut o solicitare din partea unei verisoare de-a sotului. Ea are 34 de ani si nu e casatorita si i-a spus soacrei ca tare mult si-ar dori sa fie moasa, daca n-am ales deja pe cineva... Cum n-aveam niciun gand, i-am spus ca n-avem nimic impotriva. Oricum daca nu se oferea ea, nici ca puneam vreo moasa. Acum ne-a spus ca o sa cumpere ea si carutul . Asa ca, e bine sa ai si moasa

in sapt 25 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea acesta este partea sport de la modelul cumparat de mine,care apare in poze pe picassa. este un carucior nemtesc, ff usor (cu structura din aluminiu), are husele detasabile si lavabile, centura in 5 pcte, practic si lucrat calitativ dupa parerea noastra. am cercetat multttt piata inainte sa il cumpar, tocmai ca vroiam ceva mai fitos, ozn , mai iesit din comun, dar am renuntat la ozn-uri , am tot citit review-uri pe site-urile strane si m-am convins de el si am ramas la el.

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Si la noi se procedeaza la fel, nasa scoate copilul din spital, insa asta nu se aplica in toate cazurile, doar daca stiu nasii, daca nu stiu, eu una nu pot impune. Eu am deja cu ce sa il scot pe bebe din spital, daca se vor oferi nasii bine, daca nu, nu e pb.

Yasmi a fost sotul la medicul de familie si sa stii ca inca 5 zile lucratoare ii vor da, deci vor fi 10 in total cu cele de la stat.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 31 Rares Andrei

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

am uitat sa salut

hellloooo

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

andreea, poate so fi schimbat legea....nu stu...ca si mada spunea asa..noi am beneficiat de 5 zile de la stat si de 10 zile pt acest atestat. cauta pe net legea, sa fiti informati cand merge cu el la job.

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput