Dovleceii veseli au intrat cu dreptul in 2011(16)
Raspunsuri - Pagina 14
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Buna seara Draga si buna mea prietena Epi, ma bucur ca ai mai scris, ca sunteti bine dupa toate cele, ca Mica Maia si-a revenit complet si e mai frumoasa ca oricand. Abia astept sa va vad, cat mai curand . Ma mai uit la pozele de la ziua Maiei si nu-mi vine sa cred ca eram toate, impreuna , si cu scumpa de Luto, cu Fram, cu Teki. Mi-e dor tare de voi toate! Happiness is like TV ON or OFF, it's up to me ! |
va salut...
draga uka, cu tot respectul ce ti-l port, da-mi voie sa zic ca vorbeste iarna din tine...www.trilulilu.ro/ceaska/04526c2009202f" target="_blank">degeaba ti-e dor, ca asemenea zile vor mai fi, promit io solemn
va pup
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
daca picioarele s-ar indoi invers...cum ar arata scaunele???
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
va salut... draga uka, cu tot respectul ce ti-l port, da-mi voie sa zic ca vorbeste iarna din tine...www.trilulilu.ro/ceaska/04526c2009202f" target="_blank">degeaba ti-e dor, ca asemenea zile vor mai fi, promit io solemn va pup Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze daca picioarele s-ar indoi invers...cum ar arata scaunele??? |
Ooof, ce bine ca exista si oameni ca tine, care face dedicatii la oameni ca mine
Mi-a mers la suflet..si adevar graiesti, zile ca alea vor fi mai devreme decat crezi
Chiar mi-era dor de Apolodor, ca in ultimul timp numai Gaga ascult ..Nu mai stiu daca v-am zis, ultimul cuvant inventat de Carini este gaga;-te! ..cand nu ma misc suficient de repede cu telecomanda spre postul unde trebe sa cante urata aia, incepe si tipa : gaga-te, gaga-te
Am zis ca la vara o duc in Ungaria, vine asta in concert Cem mai mic si infocat fan
M-am trezit taaare hepi, am primit o veste suuuper...am vorbit cu kitty la telefon - a dormit la mama- acum savurez o cafea, Ada canta numa' pt mine .. e cam bine, zau!
Ceea ce va doresc si dvs!
Multe popice!
Happiness is like TV
ON or OFF, it's up to me !
anamaria1979 spune:
Buna ziua si de la noi!
Carina noi in perioada tratamentului cu antibiotice am luat 1 plic/ zi de biotics sau enterol. Ambele sunt la plic pot fii puse in laptic. Acum cu antibioticul dat gresit si daca abia ati inceput tratamentul cu augmentin cred ca trebuie sa astepti macar 24h sa isi faca efectul. Cu antitermicele in functie de greutate copil la noi la 10 kg cam 5 ml la 4h alternativ panadol/ nurofen dc creste intre maxim 2 supozitoare cu algocalmin pe zi. La probleme de burtica se da si lapte delactozat oricum febra si antitermicele modifica scaunele. Doamne ajuta sa scapati de virus mai repede.
Iulika santatate multa.
Am vizionat poze dragute cu andrei, carina, maia.
Kawa te pup esti o curajoasa eu sincer nu stiu cum m-as descurca in situatia ta. Spor la cautat gradinite si sanatate multa lui josh.
Andra ce reclama esti superba.
Alex (05.09.2009)
aricelul spune:
Buna,
am scos si eu nasul de la hibernare..ca la cat de cald si frumos e afara nici nu se putea altfel.
Tare as fi vrut ca in anul asta sa auzim numai de bine si sa nu mai fie nimeni racit ...ufff ..sper totusi sa fie doar niste resturi de anul trecut si cu asta gata.
Multa sanatate Iulika, Maria de Carinablanca, pui de Techila sa treaca repede raceala !!!
Uka multumim de intrebare suntem bine sanatoase si speram din tot sufletul sa treaca toti dovleceii cu bine peste iarna asta.
De abia astept sa ne spui maine cum arata micuta Thea.
Acum doua zile a nascut prima dintre cele 3 gravidute pe care le avem anul acesta. Trebuia sa nasca pe 11, dar prichindelul s-a grabit. Acum asteptam inceputul lui martie (odata cu Iulika ) si sfarsitul lui martie...deci o sa o tinem numai in petreceri.
_
Ho ho ho ...vine Craciunul !!!
aricelul spune:
Uka iar s-a intamplat ceva? eu cum nu prea am timp sa intru mai des ...ma prind cam greu cand se intampla cate ceva, totusi sper sa nu fie nimic
Liliac te asteptam !
Andra felicitari pt reclama. Multa bafta in continuare !
aricelul spune:
bine am inteles...o sa mai scriu un mesaj sa se termine pagina si sa incepem una noua ..fara asperitati...
andraiulia spune:
Girls....brand new pics avem!! Sunt ele cam amestecate, dar intelegeti voi.
http://picasaweb.google.com/c.stoicescu/SophieDeLa1Anishor#