Bun venit in 2011, Iepurasi de mar-apr 2010! (97)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata.

Fetelor, ma gandeam sa-i fac lu Eric gris cu lapte azi. Intrebarea e: ce lapte sa folosesc? Pot de ala de vaca, din care ii fac branzica sau trebuie din asta praf? Voi cand faceti bundinci pt iepurasi de care folositi?

Neamry chiar seamana bine de tot fetitele tale, vorba aia "ca 2 surori". Ce bine de tine ca ai cui sa faci codite!
Stefimic felicitari Ioanei pt curajul de a pasi singurica. Sper sa aveti o petrecere de vis

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

nemary – pozle sunt puse pe contul comun deci trebuie sa ai idul si parola sis a te loghezi cu ele
Am vazut pozele tale, foarte frumoase

EVAMIKA – nu stiu cum e normal sa iasa dintii in ce ordine dar stiu mai multi bebei carora le-au iesit cum zici tu.
Nu am reusit sa vad despre ce scaun de baie vorbesti tu. Eu i-am luat www.mamiko.ro/produs/225-Scaun-baie-pentru-copii-Primii-Pasi" target="_blank"> asa de la primii pasi cu 40 de lei. Acum normal ca alea de 130 lei sunt mai sigure si mai tapene dar …. Na fiecare cat vrea sa dea.

sanzi – da a fost in mare verva Gia de revelion. Cred ca o sa fie petrecareata mare spre deosebire de mine

La multe lunici iepurasilor : Theodor Stefan de ate_09, Tudor de mami07, Cezar de CastelanaC Tanya Ioana de bluekidoo !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Neata,
Roxana merci . Da sa stii ca are 73cm, nu e excesiv de lunga. Doar ca e mignona si pare lunga.
Briza eu ii fac branzica si acu si gris cu lapte, paste, etc cu lapte din comert, la cutie, dar nu din ala cu data de expirare lunga. Din cel care expira in cateva zile. Ma gandesc ca nu are nimic adaugat, poate .
Nemary vazut si eu fetele, frumoasele, sunt asa de delicate si seamana mult
Fetele merci mult de comentarii la pozici. Toate avem copilasi frumosi, destepti si cei mai cei.
Irene aici, acum sunt 22°, 23°. Da, e placut.

Eu iar merg la dentist . Azi imi pune amandoua maselele, nu stiu. Eu am de fapt o masea de pus (printre altele) si-mi face punte, si mi-a tot tratat alta, mi-a pus o provizorie, acu pune altele, nu stiu ce mai face. Apoi voi trece la un dinte, canin pe care l-am pierdut in sarcina cu Mihai si nu m-am invrednicit sa-l pun. Am de lucru tot anul cred.

Va pupic, am plecat. O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata la o eu va servesc cu cu laptic....

nemary sunt foarte dragute fetitele tale imi place ca are breton fetita mare...

briza si eu folosesc tot pe cel din comert la cutie,avand in vedere ca este fiert nu vad ce probleme sa fie....eu cu lapticul ei ii prepar doar cerealele...

maine avem si noi prima onomastica a adelinei ioana,azi sunt foarte ocupata cu gatit cu pregatiri,maine ne vin musafiri,dar imi pare rau ca nu am copii,ne vin doar adulti

gata plec la treburi,ajunge atata pauza...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

E cel putin suparator ca nu se mai scrie mai nimic despre cei mici aici, despre progresele lor, despre ce dificultati mai apar. Poate mananca deja singuri de toate si-si schimba si pampersul , nu e cazul nostru...
Pe mine ma ajuta sa citesc experientele altora, aveam niste puncte de reper.
Situatia pare normala intr-un oarecare fel, cand lucrurile sunt luate personal si cand se doreste doar o atmosfera zen iar schimbul de idei este "blamat" si sunt acceptate doar idei/sfaturi provenind din anumite "surse" deja "consacrate".
Cand expui o problema aici - nu cred ca e normal sa fie admise doar parerile pe care vrei sa le auzi. Toata lumea lauda faptul ca se ofera mancare si adapost unui om al strazii (laudabil bineinteles), nimeni nu zice nimic despre un subiect mai sensibil. Daca tot a fost expus aici - cred ca toate parerile sunt permise, si cele pro si cele contra. Si pe mine m-a socat lipsa regretelor pentru micutul/micuta care nu a avut dreptul la nicio sansa - probabil ca ele au existat, dar aici nu au fost expuse. Situatia a fost delicata si indezirabila pentru oricare, nu este vorba de a judeca, ci doar o simpla constatare. Este exemplul "cel mai recent"...
Probabil e mai bine sa privim in alta parte de fiecare data cand ceva poate crea controverse si leza orgolii.
Scopul accesarii unui forum pentru mine - e sa cunosc si parerea celorlati, de multe ori vad doar o parte a realitatii, sau o vad cu totul diferit decat este.
Am scris acest mesaj ca sa nu fiu singura nervoasa pe aici
Da, as putea sa citesc de la cealalta odisee, dar as vrea sa pot citi din nou aici...
Mihaita inca nu are niciun dinte, se incapataneaza sa manance papica doar ca si completare la laptic...
Ah - erau pe vremuri niste meniuri pe aici, nu mai sunt nici acelea
Acum puteti sa:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui wapi

Situatia pare normala intr-un oarecare fel, cand lucrurile sunt luate personal si cand se doreste doar o atmosfera zen iar schimbul de idei este "blamat" si sunt acceptate doar idei/sfaturi provenind din anumite "surse" deja "consacrate".
Cand expui o problema aici - nu cred ca e normal sa fie admise doar parerile pe care vrei sa le auzi. Toata lumea lauda faptul ca se ofera mancare si adapost unui om al strazii (laudabil bineinteles), nimeni nu zice nimic despre un subiect mai sensibil. Daca tot a fost expus aici - cred ca toate parerile sunt permise, si cele pro si cele contra. Si pe mine m-a socat lipsa regretelor pentru micutul/micuta care nu a avut dreptul la nicio sansa - probabil ca ele au existat, dar aici nu au fost expuse. Situatia a fost delicata si indezirabila pentru oricare, nu este vorba de a judeca, ci doar o simpla constatare. Este exemplul "cel mai recent"...
Probabil e mai bine sa privim in alta parte de fiecare data cand ceva poate crea controverse si leza orgolii.
Scopul accesarii unui forum pentru mine - e sa cunosc si parerea celorlati, de multe ori vad doar o parte a realitatii, sau o vad cu totul diferit decat este.
Am scris acest mesaj ca sa nu fiu singura nervoasa pe aici
Da, as putea sa citesc de la cealalta odisee, dar as vrea sa pot citi din nou aici...

Wapi & Mihai Theodor (20.04.2010)& Stefan Cristian (19.05.2006)

Stii, eu am scris doar cateva randuri, la inceput, cand ramas insarcinata cu Nati. Nu mi-a placut ceva atunci si am ramas la Prichindei. Dar imi place cum gandesti, imi pare rau ca n-am fost si acolo colege de odise...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut fetele dragi!
Scuzele mele ca nu am mai scris de 2 zile, dar chiar am avut niste lucruri foarte importante de rezolvat in aceasta perioada!
Briza si Ioanna, da este cald aici, dar mai ales vara, acum este destul de placut, nu sunt temperaturi ridicate. Daca vrei sa viitezi Dubaiul, sa vii in perioada iernii, ca sa poti sa-l vizitezi fara sa transpiri . Si pe mine ma bate ideea sa-i iau un scaunel de baie micutei, sper sa fie si practic. Eeeeh, glumesti, nici eu nu tin minte toate postarile fetelor, dar deschid o alta fereastra pt a le raspunde.
Ce frumos ati petrecut cele 2 Oane, va invidiez, iar copiii s-au placut tare mult !
Rebi, si mie imi place emisiunea lui Dr Oz! Un tip extrem de inteligent!
Leea, aveti un baiat super destept de v-a lasat sa va distrati asa de bine de Revelion!
Bumbitza, nu gatesc atatea feluri de mancare mareu, doar la evenimente importante! In rest, gatesc normal.
Erina, un Revelion linistit alaturi de o familie minunata!
Nafi, insanatosire grabnica lui Ricky! Vad ca vrei sa vizitezi Kuweitul, dar sa stii ca te vei plicisi ingrozitor, pt ca nu este nimic interesant de vazut. Noroc ca aveti prieteni cu care sa va distrati!
In legatura cu viza de turist, si aici este extrem de greu de obtinut pt romani, de aceea este recomanabil de obtinut printr-o agentie de turism, nu sunt formalitati si se obtine repede. Sotul face vize de munca persoanelor care vor sa ma viziteze, altfel ar avea numai durere de cap daca ar face vize de turist! Nu stiu daca exista in Italia agentii de turism care au vacante in Kuweit.
Sanzi, asta ne asteapta pe toate, fuga prin casa dupa iepurasi! Si succes la cura de slabire, cu toate ca nu esti grasa deloc!
Ina, foarte frumos ati petrecut de Anul Nou! Felicitari lui Robin pt cei 2 dintisori!
Stefimic, felicitarile mele pt primii 3 pasi ai Ioanei! Si multumesc pt aprecieri!
Sensibila, de Revelion v-ati distrat la maxim! Bravo!
Nemary, ai 2 fetite extraordinar de frumoase! Sa-ti traiasca! Mie mi se pare ca cea mare seamana cu tati, iar cea mica seamana cu tine!
Evamika, mie mi se pare greu cand o imbrac pe Diana doar in hainute de vara, daca o mai si imbracam in hainute de iarna, ma urcam pe pereti! Da, avantajul caldurii este si acela de a nu fi bolnav!
Kossir, bafta la actiunea "dentist'! Sper sa nu te doara deloc!
Wapi, si eu imi doresc mult sa vad toate fetele scriind despre ele si progresele facute de iepurasii lor, dar nu am ce face, trebuie sa accept decizia lor de a nu mai posta la acest subiect !

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Andira, ce mai faci tu si fetitele? Cum a fost de Anul Nou?

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Un an nou fericit si plin de realizari sa aveti! Multa sanatate tuturor iepurasilor !

Noi am fost in vacanta la bunici, in 3 ianuarie am revenit. Multumesc lui Dumnezeu ca am fost bine, sanatosi cu totii. A fost obositor, am fost foarte multi adunati, familie mare, dar a fost frumos. Mosul darnic si el.
De Revelion am stat cu sora-mea si prietenul ei, fetele s-au culcat dupa programul obisnuit, a fost o seara linistita asa cum mi-am dorit. Doar ca pe la 2 cand m-am pus la somn s-a trezit Angela plina de chef de joaca. E experta in asta. Nu inteleg de ce se tot trezeste noaptea, ca nu pt. papa.
Poze din pacate nu avem pt ca Angela a stricat aparatul foto (sotul e de vina :)).

Wapi mare dreptate ai. Cand am venit din vacanta am intrat si asa mi s-a stricat ziua cand am citit pe aici. Dar asta nu e o problema, eu pot sa merg mai departe. E foarte deranjant sa vezi ca aici cand spui ceva cu care nu e de acord majoritatea sar toti pe tine. Eu nu am fost curajoasa si am tacut.
Freedelia tare te admir. Sa aveti parte de un an bun si multa sanatate. Tot vroiam sa te intreb ce mai face micutul Aidan parca, copilasul bolnav de leucemie?
Oana ma bucur si eu ca ai avut o vacanta frumoasa. Daca din grupul asta s-a nascut o prietenie sincera tot e bine.
Ellanik sa aveti parte numai de bine. Un an bun, sa va puteti construi casuta mult visata. Pupici lui Geo.
Andira spune-ne ce mai fac fetele. Cum e Iris cu bronsitele?
Ina ce v-ati rasfatat voi! Vacanta la koln! Bravo voua!
Corimami mi-ai facut o pofta cu stiuca! Salutari Elizei!
Dayanara iar m-ai facut sa-mi cumpar salam si eu chiar nuu obisnuiesc.
Castelana mi-e dor de voi. Povesteste-ne pe unde va mai plimbati.
Denisa voi ce m,ai faceti?
Irene si eu ti-am admirat creatiile culinare.
Andra ce mai face Ianis? Mai da-ne niste meniuri ca nu mai am inspiratie.

Scuze pt mesajul asta lung. Am scris asa din amintiri nostalgice.

Am admirat poze cu iepurasii, sunt niste draguti si scumpi. Felicitari celor care o iau singuri la picior. Ce mari sunt! Imediat fac un an. L-am vazut si pe baietelul lui riella-ella nu-l vazusem pana acum. Un scump.
Va las ca mi-a expirat timpul.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui EVAMIKA

Cam slabuta activitatea...poate mai sunt fete in vacanta...

Vin si eu cu o intrebare: E normal sa iasa incisivii laterali de sus chiar dc cei centrali nu au iesit?Noi avem 4 dintisori adik 2 incisivi centrali jos si 2 laterali sus...iar sus in mijloc e gaura.N-am ajuns inca la doctor...dar ma gandeam ca poate ati mai intalnit la iepurasii vostrii.

EVA IOANA 15 MARTIE 2010

buna, am auzit la o colega de-a mea sa iasa intai incisivii laterali si apoi cei centrali. Iuliei i-au iesit mai intai dintii de sus, apoi cei de jos, la Daria a fost invers.

Mergi la inceput