Ian-Feb2011 - HAI FOXY_LE, RELUSHA, KITZY!!!!(161)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

Madalina, nu merge sa alungi raceala cu vitamina C si mult ceai (io am baut de tei) cu miere? Pt nas infundat apa de mare (io am humex, are doar apa si sare, nici un alt adaos); pt sforaituri, nush ce sa recomand

Am tot incercat sa dau de 'cuibul' fetelor care ne-au preadat stafeta (super mesaj, bagat bocet scurt), unde se mutara frate?! Am tot cautat primele 365 zile din viata bb, pe unde n-am nimerit.. asa am dat si de povestea haioasa a don'soarei piscot pe care v-am impartasit-o. fie-va mila cu un link, ca-s mai rau decat chiorii..

rox 34+ Marie Lorelei
think pink

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159822
Aici s-au mutat.

Laura

38+ cu AMR 10 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

djlaura bine ai revenit!
In legatura cu burtica tare, nu e normal sa fie asa. E adevarat ca multe dintre noi trec prin asta, dar trebuie sa iti anunti doctorul. Tunde a stat internata 1 sapt din cauza asta. Oricum, repaosul la pat este esential. Poate daca stai cuminte cateva zile te mai lasa.

36+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

si inca o intrebare de baraj pentru voi: eu, de fel, sunt o tipa foarte practica si cand fac un cadou cuiva ma gandesc mult inainte ce si-ar dori, ca sa nu fie ceva inutil. Urasc cadourile inutile. Soacra-mea e cea mai talentata la asa ceva. Am casa plina de camile din lemn, elefanti din sticla, tablouri, talismane din tabla etc, etc. Ma gandeam ca odata cu venirea bebelusului multa lume va dori sa ii aduca ceva si eu mi-am cumparat deja o gramada de lucruri. Credeti ca ar fi deplasat daca as face o lista cu ceea ce mai am nevoie? S-ar simti ofensati? In stainatate se practica chestia asta, nu?

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Lorich pai gynipralul mi la dat dr

madalina_m de stat in pat stau destul de mult dar degeaba

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hello fetele!
Va pupam de la spital, prima zi dupa ceza...urata zi, dar aproape a trecut
Ieri, dincolo de toata aiureala, toata lumea a fost super ok, s-au purtat exemplar. Am avut mereu o asistenta langa mine in travaliu (cat am prins din el), dr a venit foarte devreme si a stat si ea numai cu mine...din pacate colul meu nu a vrut sa se dilate. Dupa perfuzii cu ociton, no-spa si scobutil injectabil, supozitoare cu nu mai stiu ce (astea dupa vreo 4 ore in care n-au intervenit cu nimic, la insistentele mele - na, eu am vrut ca organismul sa evolueze singur!) colul era de 2 cm si dilatatie ioc! Lichidul se cam dusese si dupa atatea ore (in total 7!!!) capatase o tenta verzuie, moment in care s-a decis cezariana. Plus ca bebelina avea in mod constant in jur de 160 bpm, aratand clar ca e deranjata de ce se intampla. Dr mea a chemat si medicul de garda, au luat impreuna decizia, mi-a explicat si am intrat la sala. Bineinteles, cu jale mare din partea mea (care pana atunci eram numita de toti "graviduta cu moralul ridicat"). Ce-i drept, am murit de ciuda si imi pare rau in continuare, dar asta a fost.
Am avut muzica in sala de operatii, anestezista m-a mangaiat tot timpul, au scos bebelina repejor, mi-au pus-o pe piept, apoi au dus-o la bebei, iar pe mine m-au adormit (la cererea mea) pana au terminat de cusut.

Azi n-a mai fost asa amuzant...dar m-am mobilizat la prima ora si m-am ridicat din pat ca sa vin la rezerva - acvariul cu bebei e chiar in fata usii mele. Pot opta pt rooming-in, dar deocamdata nu sunt in stare, cel putin nu in seara asta, pt ca ma ridic din pat foarte greu. MI-au adus-o la alaptat si a tras destul de mult, de unde trag concluzia ca avea si ce I-au facut baita si acum face nani, ies tot timpul sa o vad. E minunata.

Dr e super, a tras cam tare de mine sa mam mobilizez sa merg, sa ma ridic mereu din pat, sa nu stau intinsa, zice ca asa ma recuperez mai repede. M-a batut la cap sa vad si taietura (eu, lesinata, nu vroiam sa aud!) si intr-adevar arata foarte bine, surprinzator chiar. Oricum, fara sa vreau sa sperii pe nimeni, dupa ziua de azi n-o sa inteleg niciodata persoanele care fac cezariana la cerere, fara motive medicale..dar e doar parerea mea.

Si m-au astenizat cei 1000 de vizitatori care s-au perindat non-stop pe aici...

Pupici tuturor. O sa mai intru cat mai sunt pe aici, ca acasa o sa se termine cu boieria!

_
BB e deja pe drum
Roxana 39+1zi cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

A!Uitasem! daca vreti sa vedeti poze cu bebelina, a incarcat sotul meu cateva pe contul de gmail.

_
BB e deja pe drum
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

buna burtici, mamici si buburuze!!!

ma oftic la culme k nu pot sa stau sa citesc, sa va rasp si sa maizicem si noi una, alta...dar..sa speram ca ne revenim in curand.
am intrat sa va salut p fuga si sa va dam

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

A!Uitasem! daca vreti sa vedeti poze cu bebelina, a incarcat sotul meu cateva pe contul de gmail.

_
BB e deja pe drum
bebe creste

Ce paroasa si haioasa este!
Sa iti traiasca, sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Neata fetele, va salut de dupa o cafea maaare ca azi noapte n-am dormit deloc, tot felul de ganduri, ba se agita copilu`, ba ma apucase panica pentru ca nu am nici un fel de hainuta pregatita pentru buburuz, tot am zis sa trec cu bine de saptamana 34. De-acum sigur mi-l da acasa daca se naste (aici nu trebuie sa treaca de o anumita greutate, ti-l da acasa daca respira corect si pare OK).
Apoi mi s-a parut ca aud nu stiu ce zgomote ciudate, apoi tot ma gandeam la Patrick si tot asa...

De doctor n-am reusit sa dam, o sa-l ducem la alta clinica in dupa-amiaza asta sa vedem exact ce e, o boala a copilariei mai mult ca sigur. Varicela nu cred insa vreo rubeola, rujeola, etc Ca i s-a extins pe tot corpul, are niste pete asa rosii in jurul unor bubute cat gamalia de la ac.

Am vazut pozici faine cu Matei Nectarie, un frumos si un grasunel, Mada mamica greu incercata, felicitari inca o data, sa-ti traiasca minunea!
Am mai tras o raita pe la toate buburuzele, dar si pe la burtici, pe langa braduti, Sherbi tare mi-e drag de baiatul tau, e un scump! Tunde ce peisaje faine! Am mai vazut poze noi cu burtici frumoase, o gramada. Mai, ce mamici sexy!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 34+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Roxx ma bucur ca sunteti aman2 bine. Nici eu nu inteleg persoanele care fac cezariana la cerere, dar asta e. Fiecare cu parerea ei.ca sa te refaci cat mai repede. Sa ai grija de tine si de printesa.

Ralu ti-am vazut printesa., e o dulce.

Laura

38+ cu AMR 10 de zile

Mergi la inceput