Ian-Feb2011 - HAI FOXY_LE, RELUSHA, KITZY!!!!(161)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

de 1 saptamana am burta f tare o fi normal??bebe se misca normal dar nush dc este burta tare?iau nospa si gynipral o fi normal?

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Florintunde ce harnicuta esti! Iti tinem pumnii pt azi la mediac. Cum e Mario?

Nu s-a schimabt mare lucru...azi noapte am stat pana la 2.30 cu robitussin...dupa am dat romergan...noaptea e jale.
Azi am luat dr theiss patlagina..de la bio..numai seara ai dau antitussiv daca necesita..altfel e bine disus da palid

Laura;ba da ne-a transmis

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Laura ;si Eu iau 3x pe zi gynipral,no-spa,juma de diazepam...si totusi am burta tare...mai ales daca umblu 5 min in picioare..cateodata si noaptea ma trezesc cu burta piatra

ASA ASTEPT SA TREACA SAPTAMANILE!!!!!!!

S-O VAD BINE SI SANATOASA

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Laura ;si Eu iau 3x pe zi gynipral,no-spa,juma de diazepam...si totusi am burta tare...mai ales daca umblu 5 min in picioare..cateodata si noaptea ma trezesc cu burta piatra

ASA ASTEPT SA TREACA SAPTAMANILE!!!!!!!

S-O VAD BINE SI SANATOASA

deci este oarecum normal ca este tare??

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Fetelor, cate vi s-au intamplat cat am lipsit!! Ma bucur ca sunteti bine sanatoase! Promit sa nu mai plec, nici nu mai am cum de-acum

Nu se mai opreste din nins, arata frumos afara dar e clar ca o sa tzopai mai putin cu nasul pe-afara din acest motiv. Sper sa mai stea duduia la caldurica pana apuc sa cumpar tot ce mai e nevoie.

rox 34+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Laura, nu seamana doua sarcini la aceeasi femeie, darmite la femei diferite? Eu toata sarcina am luat doar o pastila de rennie, o lingura de maalox, 2 folii de vitamine prenatale si oscilococcinum (care n-a avut nici un efect) cand am fost racita. E tare ca se contracta muschii sau e "mai" tare ca a crescut bebelul si nu te mai incape pielea? Oricum, cel mai bine e sa vorbesti cu un doctor.

Aditza, cand m-am casatorit eu, mi-au dat de completat cerere de eliberare a livretului de familie. Si ni l-a dat cand am zis "da". E adevarat, ca n-a fost la sect 5, dar eram amandoi... Intereseaza-te daca al tau poate sa-l scoata singur sau trebuie sa fii si tu prtezenta cand depuneti cererea.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

32+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Hello, hello primiti si mamici ?
o gashca de pt cele ce nasc si trebuie sa nasca, nastere usoara sa aveti
Azi avem 15 zile de viata, ne acomodam incetishor, suntem cumintel, plangem doar cand ne e fomica si vrem scutecel curat, eu inca sunt in recuperari dupa cezariana ( pe care o urasc, cat am fugit de ea , dar dupa un travaliu care parea perfect, dilatatie super, bb si-a pus o manutza la cap si nu putea iesi, asa ca am ajuns la taiere, dar bb sa fie sanataos ca mami uita)
Am sa pun cateva pozici sa ne cunoasteti, sper sa mai pot intra sa va fac galerie.
Sa aveti bebici sanatosi si papaciosi
Edit: am vrut sa pun pozici dar se pare ca ati schimbat parola , poate mi-o trimite cineva, mersic.
Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Vesti de la Anca(Blue_Night):
"Am dormit bine azi noapte, am reusit de dimineata sa ma ridic din pat si sa urc in rezerva(este la alt etaj si nema lift) si acum astept a mi-o aduca pe Diana, ca nu am vazut-o decat un minut aseara.Cam asta e statusul.Va pup, Anca."

Laura

38+ cu AMR 10 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada23

Hello, hello primiti si mamici ?
o gashca de pt cele ce nasc si trebuie sa nasca, nastere usoara sa aveti
Azi avem 15 zile de viata, ne acomodam incetishor, suntem cumintel, plangem doar cand ne e fomica si vrem scutecel curat, eu inca sunt in recuperari dupa cezariana ( pe care o urasc, cat am fugit de ea , dar dupa un travaliu care parea perfect, dilatatie super, bb si-a pus o manutza la cap si nu putea iesi, asa ca am ajuns la taiere, dar bb sa fie sanataos ca mami uita)
Am sa pun cateva pozici sa ne cunoasteti, sper sa mai pot intra sa va fac galerie.
Sa aveti bebici sanatosi si papaciosi

Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mada! Ma bucur ca esti bine!
O mamica optimista, vsela si fericita! Sa-ti traiasca puisorul si sa te recuperezi mai repede sa te poti bucura lamaxim de tot!

37 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Vesti de la Anca(Blue_Night):
"Am dormit bine azi noapte, am reusit de dimineata sa ma ridic din pat si sa urc in rezerva(este la alt etaj si nema lift) si acum astept a mi-o aduca pe Diana, ca nu am vazut-o decat un minut aseara.Cam asta e statusul.Va pup, Anca."

Laura

38+ cu AMR 10 de zile

Bravo Anca!

37 cu elena alexandra

Mergi la inceput