Ian-Feb2011 - HAI FOXY_LE, RELUSHA, KITZY!!!!(161)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebect spune:

lucia te-am introdus la contacte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna seara , buna seara , iaca vin cu sanioara...

mai fetelor sunt TARE suparata
nu pot sa mananc , ma doare stomacul , vomit noptile , nu pot sa dorm , am arsuri CRUNTE .. deci de sarbatori am mancat NU PREA.... inainte mancam nu gluma , acum abia abia daca ciugulesc cate ceva si de la ciuguleala mi-e rau .. ce sa fac ca nu mai stiu. Basca ca si noptile nu le prea dorm cu durerile de burta si nici nu picioarele nu stau bine , inainte se dezumflau noaptea , acum NOPE. Parcaq sunt umflate pana mai sus de genunchi

dar durerea mea este ca v-am ascultat sfatul si i-am dat cu Homeogene9 de mi-a venit rau iar gatul tot nu-mi trece. Ma doare atat de tare incat uneori parca dfau si in febra si mai bag cate un paracetamol. Va rog , va rog din suflet , fetele care ati mai avut probleme , ce pot lua , recomandat de medic , pt durerea de gat ... ca deja nu mai pot iar clar nu homeopate nu merge la mine. Va iomplor. Help me...

pup burtici , pup mamici , pup BEBICI dulci dulci

mami 34 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Madalina Lorich Doloress ma declar de acord
hainutele sunt ultimul lucru de care as avea nevoie si binenteles ca asta inseamna cred 90% din cadouri
binenteles ca sunt de preferat banii, dar nu as putea sa zic nimanui...ce sa zic??? nu mi lua nimic, da mi banii ca iau eu ce am nevoie??

35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

m-am ''iesprimat'' gresit. "inca ceva" insemnand ceva ce am spus eu

nu foarte scump, si dupa posibilitatile fiecaruia. masuta de infasat, cadita, perna alaptat, sau doar carticica bebelusului ... de exemplu

dar eu cred ca la persoanele foarte apropiate se poate spune "nu stiu sigur de ce o sa am nevoie, asa ca in perioada asta, intelegi, am avea mai degraba nevoie de bani"
tot pentru bebe e. mie nu mie se pare aiurea. :-s ar trebui, poate

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 33s
AMR 7 saptamani
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Andri incearca sa faci gargara cu apa calduta cu sare. sa nu inghiti, doar gargara. Sau sa tii pe gat sare calda infasurata intr0un prosop.
Sau incearca cu miere.
Medicamente nu pot sa recomand.

Roxx ma bucur ca ne-ai scris. Ai o fetita draguta Imediat poti face codite Sa=ti traiasca si sa va bucurati de ea si pt tine mamica recuperare rapida!

37 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ANDRI;imi pare rau ca te simti asa NASPA

eu am gasit la farmacie ceva de supt care merge la gravidute..dar pan la urma am luat homeopate...la mine merg..atata stiu ca avea cutia verde..dar am renuntat luand oscillo si homeogene..

zahar ars, gargara cu apa sarata ,baticut inmuiat in spirt infasurat de roata gatului,spray aloe first...du-te la o biofarmacie...te lamuresc acolo..am auzit ca strepsils,tantum verde si astea nu-i voie nici una....daca persista durerea de gat n-ar fi rau sa-ti faci un exudat faringian..

sa te faci bine...

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Yasmi dear, esti slaba, numai burta e de tine!

37 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

buna seara , buna seara , iaca vin cu sanioara...

mai fetelor sunt TARE suparata
nu pot sa mananc , ma doare stomacul , vomit noptile , nu pot sa dorm , am arsuri CRUNTE .. deci de sarbatori am mancat NU PREA.... inainte mancam nu gluma , acum abia abia daca ciugulesc cate ceva si de la ciuguleala mi-e rau .. ce sa fac ca nu mai stiu. Basca ca si noptile nu le prea dorm cu durerile de burta si nici nu picioarele nu stau bine , inainte se dezumflau noaptea , acum NOPE. Parcaq sunt umflate pana mai sus de genunchi

dar durerea mea este ca v-am ascultat sfatul si i-am dat cu Homeogene9 de mi-a venit rau iar gatul tot nu-mi trece. Ma doare atat de tare incat uneori parca dfau si in febra si mai bag cate un paracetamol. Va rog , va rog din suflet , fetele care ati mai avut probleme , ce pot lua , recomandat de medic , pt durerea de gat ... ca deja nu mai pot iar clar nu homeopate nu merge la mine. Va iomplor. Help me...

pup burtici , pup mamici , pup BEBICI dulci dulci

mami 34 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

La mine a mers homeovox. Tot homeopat recomandat de medic. Altceva nu stiu sa iti spun.

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 37+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna fetele , am si eu o intrebare : Am luat propolis C pentru gat, dar am citit acum ca nu este indicat in sarcina, clar nu mai iau , dar am citit ca nici un fel de produs din miere de albine nu este indicat . Luminatima voi ca eu sunt in ceata totala.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 33 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ? M-a scos si pe mine sotul din casa pana la Real, ne-am plimbat noi pe acolo,si cand m-a luat deodata o durere de mijloc si burta,beiii nene ziceai ca mi se rupe noada ! Acum sunt bine,ca am stat nitzel in pat.
roxx te-ai ferit atat de nenorocita asta de cezariana si tot nu ai scapat, pup tare tare ,sa te refaci repede !!!tare ma bucur ca esti bine si tu si bebelina ! Doamne ce dragutza e,si cat par are !!
mirela ia ai tu grija cu bocetele, nu-i de gluma cu depresiile astea! lasa ca te obisnuiesti tu cu noul stil de viata,incet incet ! hai ca tu esti puternica si intotdeauna pusa pe glume,sa nu mai aud ca plangi !
madalina si vecinii mei au pus pe site-ul lor o lista cu ce au nevoie sa primeasca pentru bebe, si fiecare intra si scrie acolo care ce o sa cumpere,ceva de genul asta ! oricum, ideea e bine venita,si adevarul e ca intotdeauna am dori sa stim de ce are nevoie omul,decat sa cumparam ceva inutil.
yasmi ce burticuta ai tu acolo ! arati f bine !
ralu o sa te acomodezi tu in curand si o sa ai mai mult timp si pentru noi! deocamdata ai grija de buba ta acolo,noi suntem cu gandul la tine !
andri imi pare rau ca te simti rau...sper sa treaca repede

carmen
37+ cu Andrei

Mergi la inceput