Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

[quote]citat din mesajul lui kitty-27

fetele vad ca suntem cateva cu z1...inseamna ca la sfarsitul lunii iar vom fii 4 gravidute..nu-i asa?

ASPIRANTA LA BEBE

Pai mai suntem vreo 3 , park, cu Z1 de Craciun, plus k mai avem si acum pe 7-8 de asteptat niste rezultate. Dak punem la socoteala ca fiecare din cele 4 gravi au de luat cate 3-5 fete la odisee...... am pierdut numaratoarea

Ancuta , in curand [gravired
Dupa aceste socoteli , si asa ar fi si normal , luna aceasta plecam cu toatele la odisee

Pai dak asa avem contract

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

pentru odisee ma gandisem luna trecuta " Cei mai asteptati bb", " Roadele iubirii" Doamne...nu am inspiratie astazi.
Mai asteptati si alte fete la odisee si in max 2 luni gasiti si numele cel mai potrivit

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Neatza fetelor
Bella mult succes cu magazinul....sa va ajute Dumnezeu.
Racheel ce beta ....si ai 5 sapt....bravvvooooo felicitari inca o data....acum esti mamica cu acte.
Ancuta cum te mai simti?Ce zi esti?...Te apuci de prestat?
Va pupacesc pe toate si va doresc o zi fffff frumoasa si linistita....fara prea multi nervi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Luci ziua de 7 o astepti cu multa bucurie pt k va fi ziua in care ne dai vestea cea mare !

Ancuta , in curand

Doamne ajuta anca sa fie asa cum spui!
As striga atat de tare incat m-ati auzi toate indiferent unde va aflati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Sigur Sfantul Ion, va veni cu o Ioana, Ion

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Nu vreau sa ma ambalez tare , ca la fel luna trecuta deja simteam emotiile sarcinii si apoi am cazut intr-un butoi enorm de era sa nu mai pot iesi.
Cum va vrea Dumnezeu!
Sper sa vrea si El cum vreau eu
Si daca nu acum tot va fi pana la urma!(bine ca eu vreau acum )

Mergi la inceput

Paula, multumim pentru ajutor si te asteptam si pe tine la odisee

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Nu vreau sa ma ambalez tare , ca la fel luna trecuta deja simteam emotiile sarcinii si apoi am cazut intr-un butoi enorm de era sa nu mai pot iesi.
Cum va vrea Dumnezeu!
Sper sa vrea si El cum vreau eu
Si daca nu acum tot va fi pana la urma!(bine ca eu vreau acum )

Eu nu pot sa-ti spun decat ca ai aceleasi simptome ca la menstruatie.Eu cand ma apropiam de menstruatie ma umpleam de cosuri pe fata, si le-am avut si pe aceste.Nu-mi venea sa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

mie nu mi-au aparut coshuri inca (desi luna trecuta m-am umplut de cosulete inainte de menstra cu vreo aptamana)
in schimb am mai citit despre lipsa secretiei si nu e bine
ar trebui sa existe iar mie mi-a disparut de azi dimineata

de obicei ma verific in fiecare dimineata, bag un deget (scuze pentru imaginea de ansmablu)
azi abia am reusit - uscat (de fapt putin si aspect branzit - scuze din nou), plus ca sunt foarte stramta si abia mi-am facut controlul de rutina

Imi cer scuze din nou pentru imaginea creata insa incerc sa explic cat mai punctual si concis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

si inca ceva - am de aproximativ o ora o senzatie surda de durere de mijloc, in interior, in zona ovare si imprejurimi

Mergi la inceput