Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 10
PaulaFrida spune:
camady ai PM

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel Buna dimineata fetelor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am primit rezultatul la beta si este 7980 mUI/mL ![]() ![]() inseamna am 5 saptamani![]() Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt . Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Felicitari draguta, acum lasa totul in grija lui DD si totul va fi bine 
Si

pe burtikAncuta , in curand
ankcta spune:
| citat din mesajul lui andr@ buna fetele mele dragi; am fost sa-l vedem pe bb; prea mult lucru nu am vazut, e mic de tot bebele; beta de azi e 580,9, avem 4 sapt si 4 zile si peste 2 sapt urm control si auzim si inimioara; totul e bine, bb e in uter (ca trebuie sa recunosc am avut un morcov mareee ca pe mine ma doare doar in partea stg, de asta va intrebam azi daca va doare si pe voi, si ma temeam sa nu fie cumva in trompa) cum am intrat in cabinet asta am intrebat prima data, daca e situat unde trebuie; bine ca m-am linistit, sunt in al noualea cer, sunt fff bucuroasa ca e totul bine pana acum; va pup pe toate ![]() ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC 4+ |
Felicitari draguta! Ai vazut ca are DD grija de toata lumea? Gata cu stresul de acum

Ancuta , in curand
ankcta spune:
| citat din mesajul lui kitty-27 fetele vad ca suntem cateva cu z1...inseamna ca la sfarsitul lunii iar vom fii 4 gravidute..nu-i asa? ![]() ![]() ASPIRANTA LA BEBE |
Pai mai suntem vreo 3 , park, cu Z1 de Craciun, plus k mai avem si acum pe 7-8 de asteptat niste rezultate. Dak punem la socoteala ca fiecare din cele 4 gravi au de luat cate 3-5 fete la odisee......
am pierdut numaratoarea Ancuta , in curand
ankcta spune:
| citat din mesajul lui Monique77 dau eu tonul la gravidutze? ca-s cea mai aproape - mai am de asteptat cateva zile ah ce mi-ar mai placea si promit sa trag sfori apoi si va iau cu mine ca sa facem gasca si mai mare ![]() ![]() ![]() ce parere aveti? de fapt cred ca Luciana ne tgrage prima pe toate nu? ca ea are cu o zi mai putin de asteptat fatza de mine MAXIM am zis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sa ne Ajute DD!Ancuta , in curand
ankcta spune:
Bine ati venit acasa printeselor!

Ralu toata lumea spune ca primele luni e mai greu apoi nu mai simti oboseala, sa te ajute DD sa ai multa putere si rabdare sa o cresti frumos pe micuta

Ancuta , in curand
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui ankcta [quote]citat din mesajul lui kitty-27 fetele vad ca suntem cateva cu z1...inseamna ca la sfarsitul lunii iar vom fii 4 gravidute..nu-i asa? ![]() ![]() ASPIRANTA LA BEBE |
Pai mai suntem vreo 3 , park, cu Z1 de Craciun, plus k mai avem si acum pe 7-8 de asteptat niste rezultate. Dak punem la socoteala ca fiecare din cele 4 gravi au de luat cate 3-5 fete la odisee......
am pierdut numaratoarea Ancuta , in curand [gravired
Dupa aceste socoteli , si asa ar fi si normal

Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucianamoga
Pai mai suntem vreo 3 , park, cu Z1 de Craciun, plus k mai avem si acum pe 7-8 de asteptat niste rezultate. Dak punem la socoteala ca fiecare din cele 4 gravi au de luat cate 3-5 fete la odisee...... am pierdut numaratoarea Ancuta , in curand [gravired Dupa aceste socoteli , si asa ar fi si normal ![]() ![]() ![]() |
Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
cu
Natalia Maria (30.12.2010)