cadou inedit - recomandari va rog!!
in primul rand - La multi ani pe 2011 
la sf acestei luni este ziua unei pers f dragi, la care tin mult;
e mereu fff greu sa ii iei cadou fiind genul care cam are de toate si dc vrea cceva isi ia, nu asteapta ...
tocmai am aflat ca isi doreste un horoscop personalizat (general sau pe 2011)
as vrea tare mult sa ii ofer asa ceva (ma gandesc ca nu costa o avere
) insa nu am idee unde sa ma duc sa solicit;
ma gandeam sa incerc la urania (am vazut zilele astea la televizor o emisiune a ei) si parca mai era neti sandu la protv insa asa la o cautare scurta pe net nu am gasit date de contact ca sa intreb cat costa si dc se face.
ma puteti ajuta in directia asta va rog? sau alte recomandari? dc nu aveti chef sa raspundeti la topic poate un pm?!!
nu am f mult timp la dispozitie si as vrea tare mult sa sa fac acest cadou
multumesc anticipat!!
Raspunsuri
kellyabbot spune:
da' de unde. ce neti? ce urania? :)) nu, nu, nu. poti faci gratis un cadou inedit. iei frumos horosopul pe 2011 pt zodia lui/ei si ii fac1 un fel de calendar: iei 12 coli si printezi poze cu el/ea: pt ianuarie, o poza cu el/ea si dedesubt horoscopul aferent, pt februarie la fel, etc. gasesti pe net horoscop anual in care zice de cariera, dragoste, sanatate, tot ce vrei. eu cred ca va aprecia si tu iesi super ieftin.
lara_c spune:
Porumbita,
Majoritatea adultilor isi cumpara ce au nevoie pe loc si nu mai asteapta mosul , ziua de nastere sau onomastica :) si cei cu venituri medii si mari in general nu duc lipsa de nimic.
Nu trebuie neaparat sa gandesti ca tb sa ii dai ceva de care are nevoie sau nu isi permite.Dar ai dreptate ca ceva personal este mai apreciat decat ceva practic, in general ,dar in special daca persoana isi permite oricand sa isi cumpere lucruri practice/necesare.
E greu sa iti sugerez totusi un cadou nestiind nici macar sexul persoanei. Spui ca tii la aceasta persoana dar nestiind daca e ceva platonic/prietenesc /fratesc/ amoros etc e greu sa sugerez.
Insa( sper sa nu te superi) mie una nu mi-ar placea in mod deosebit un horoscop personalizat..mai ales daca ar sugera si ceva mai putin placut..ca banuiesc ca nu 'zice' numai de bine 365 de zile.
Mai putin daca stii 100% ca e super pasionat/a de asa ceva.
Dar daca tot ai pomenit de personalizat...poate un parfum personalizat/ o sticla de sampanie/ un roman al carui personaje principale si alte detalii se pot personaliza/ o agenda- nu ma refer doar cu numele, eu i-am personalizat sotului o agenda cu poze cu noi pt fiecare inceput de luna plus tiparite zilele imp. pt noi aniversari, zilele copiilor etc. A iesit suberba!
Sotul a personalizat un roman pt mine, sincer nu stiu site-ul dar este super, nu numai numele noastre, ci si diferite alte detalii , juri ca este scris special pt/despre mine.
Bine, mi-a promis ca intr-o zi chiar va scrie insa pana atunci...
Sau ai putea sa numesti o stea cu numele resepectivei/respectivului daca chiar e pasionat/a de astrologie.
Nu costa mult si se personalizeaza cu data de nastere,alegi tu constelatia. Se publica in anuarul British Library si primesti un certificat inramat( unde poti scrie un mesaj ) si o harta stelara unde iti poti gasi steaua utilizand coordanatele.
Noi avem pt ambii copii, sunt foarte frumoase.
Alt cadou pe care l-am cumparat copiilor este un ziar din ziua in care s-au nascut- pot citii peste ani ce evenimente se petreceu in lume in ziua respectiva.
Se poate comanda cu orice data, indiferent cand s-a nascut amicul /amica.
Daca nu, o bijuterie finuta( ce daca mai are), eventual ceva care sa sugereze prietenia voastra mi se pare un cadou inspirat.Daca e femeie poate un charm pt charm bracelet, daca nu are poti sa ii cumperi o astfel de bratara si cu ocazia asta va incepe o traditie de a adauga un pandativ care sa sugereze momentele importante din viata.
Hai ca m-am intins ...
La multi ani si tie!
Lara mami de Errie si Jamie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
Rufus spune:
Lara-ce de idei bune!
Nu ai putea, te rog, sa ne spui si cum "cumperi" stele sau ziare de demult?
Porumbita...nu te supara, te rog, ca am intrat peste subiectul tau...
Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
Mediajust spune:
Rufus, te ti-am trimis eu sursa pe PM (as posta-o aici, dar nu stiu daca este voie).
Ne-am cadorisit si noi ziarele din ziua nasterii - sunt inramate si arata foarte bine pe peretele unui birou.
szivarvany spune:
Vreau si eu pm 
Multumesc 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***
A_driana spune:
lara daca te rog imi poti trimite pe pm cum pot cumpara o stea sau un ziar din data nasterii? se apropie ziua sotului de nastere si ar fi frumos asa ceva. multumesc.
scuzati ca am intrat peste subiect...fara nici o ,recomandare' dar intr-adevar ce a scris lara ii inedit.
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
Sabina_R spune:
Lara si Mediajust, doresc si eu link-ul pentru stele sau ziar. .Multumesc
cred ca este o idee buna si pentru aniversarea casatoriei. a noastra se apropie.
Porumbita spune:
multumesc de pm si de idei;
vreau si eu linkul ala mediajust; merci
stiu ca in cazul asta dc ii ofer un horoscop personalizat (stiu si ora nasterii si locul) chiar ii fac o surpriza pt ca nu se asteapta
cele care sunt gratis pe net nu mi se par personalizate;
stiu ca si astrologul ia informatii generate de calculator dar si iti spune /scrie diverse