Gemanutzele si anul 2011!
Raspunsuri - Pagina 8
olim spune:
5 ianuarie 2011
Desi aveti multe probleme de rezolvat, va sfatuim sa va menajati sanatatea. Incercati sa va odihniti mai mult!
In casa, aveti ocazia sa faceti schimbari importante, care va vor imbunatati viata sentimentala.
Dupa-amiaza sunteti tentat sa cheltuiti cam mult. Fiti mai atent pe ce dati banii!
o zi excelenta tuturor
blackgirl0 spune:
Helllo fetele!
Sunt iar la cabinet singura, intre niste domicilii, dar mai arunc si cate un ochi pe aici. Vreau sa va spun ca detin nu un laptop virusat, ci doua. Insa culmea, dupa ce mi se bloca si mi se inchidea singur toata dimineata, acum pare sa mearga.
Liliac, mami, imi pare sa aud vesti asa si-asa despre Raducu. Banuiesc ca il doftoricesti tu bine-bine pe flacau. Eu lui Dragos am inceput sa-i dau Flavamed sirop de tuse, cate 2.5mlx2/zi, si pare sa-i mearga mai bine. Chit ca uneori vomita de la atata tuse. Aseara a inceput sa ne imite uitandu-se atent la gura noastra. De exemplu, eu ii spuneam "tu esti un pitic" si el dupa mine "tutu-tu blabla-bla (si aici o dadea pe limba lui)". Stie sa faca "mor-mor" ca ursul, iar la catel ii spune 'ha-ha' (in loc de ham-ham). Si asta doar cupandu-ma aseara un pic cu el si cu animalele de plus. Eu consider progres. Cu somnul, asa de bine te inteleg! Imi venea sa-ti sugerez sa dormi si tu Raducu la pranz, dar am uitat ca esti si tu working mom.
Olim, bravo sotului! Insa tot o viata nomada veti duce de acum incolo? Alex cum s-a descurcat cu limba (limbile)? dar tu?
Ralu, imi pare rau! Pentru mama ta! Sper sa fie totusi bine si-asa! Cu munca nici macar numai intreb! Bine ca este, chiar daca poate subplatita, dar este criza. Cu fratele, bine ca este santos si in tara! Si sper sa nu-i mai treaca idei de plecare asa, aiurea!
LoraG76 spune:
Io mi-s cu amandoua acasa, singura..nu mai am timp de net! Dar v-am citit, macar, si am trecut sa va salut si sa va las cateva poze:
http://family.webshots.com/photo/2548771130099413604qBOoYb
Pupici si sper sa revin in seara asta, daca nu, va rog io, nu ma treceti absenta nemotivat!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
olim spune:
black, nu chiar nomada, acum in martie ne mutam si sper sa ramen acolo definitiv, sau sa ne mai mutam odata aici cand s-a ivii un loc pentru marius
eu inteleg destul de bine limba, ca doar am terminat liceu de filologie cu 9 de franceza la activ, mai dau pe spaniola, da asta e.
alex prinde si el destul de bine, nu prea ii place, dar musai.
iti doresc o zi excelenta
lora ce familie frumoasa
blackgirl0 spune:
Lora, Adelina este pur si simplu superbaaaaa! M-am uitat fugitiv peste poze, dar asta imi place foarte tare, iar aici sunteti cu nasica, nu?
Esti o mamica tanara si frumoasa, radiezi toata de fericire! Si ti-ai revenit repede-repede la forma ta! Ba as spune ca acum arati si-mai-si!
Olim, saracul copil, cu atatea limbi! Bine insa ca sunt sperante pentru un loc stabil, ma gandesc la el ca va tot schimba scoli (deja este scolarel??? ) si prieteni.
LoraG76 spune:
Multumim pentru complimente!
Black, da, acolo suntem cu nana-sa, exact cum ai ghicit! Am fost la sanius impreuna cu ei si cu copiii si cu inca o familie de prieteni.
Adelina mananca si lapte praf...din pacate, eu am avut ceva probleme vreo 2 luni, aproape, cu sanii si cu cantitatea de lapte...in primele 2 sapt. aproape ca nu luase in greutate si plangea tot timpul, nu dormea...n-am mai rezistat nici eu nici ea, asa ca i-am dat in completare lapte praf - dupa prima masa completata cu lapte praf a dormit si ea, pentru prima data, 2 ore. De-atunci asa o ducem - si lapte de la mine si lapte praf. Am incercat din rasputeri sa fac tot posibilul sa nu pierd laptele de tot, din punctul asta de vedere n-a fost o perioada prea roz la noi, dar am trecut peste. Imi pare tare rau ca n-am reusit alaptat exclusiv, dar...asta e, bun si-asa. Noaptea doarme numai cu sanul in gura, de odihnit io...cam ioc, cum pierde sanul, cum scanceste imediat. Ziua nu-i dependenta de mine, dar noaptea...
Zici ca arat si-mai-si??? Iooooo??? Am 7 kg in plus, la un mom. dat aveam 6, dar uite ca m-am mai ingrasat cu unul...mananc in disperare, ma gandesc ca sa aiba ce lua din laptele meu, sa fie consistent, pe de-o parte, pe de alta...n-am vointa sa mananc si eu mai dietetic, asa. Las' ca 'oi tine in primavara o dieta, ceva, e musai.
Olim, e frumoasa zona in care stati? Cred ca-i tare interesant sa te muti, asa, mereu, sa cunosti atatea locuri. Dar imi dau seama si ca pt. Alex nu e usor deloc. Frumoasa meserie are al tau sot!
Ralu, multa sanatate mamei tale si putere, sa-i dea Dumnezeu!
Noi am pleca amandoi...si eu, si-al meu sot. Dar ce sa faci in alta parte cu dreptul??? Proasta alegere din punctul asta de vedere am facut amandoi.
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
olim spune:
lora, te poti reprofila
hai ca 7 kile nu e asa mult, eu ma apropii de 90 din pacate sper cat stau la cluj sa mai scap de ele, am mult de umblat, plus mi-am facut cadou un pachet de masage
da zona e ff frumoasa, eu is de ea, dar deocamadata asta e oferta pentru marius, ce sa facem
e frumos sa te tot muti, dar mi-ar placea sa avem un loc stabil, ca alex e ff derutat, el abia asteapta sia cuma sa ajungem la cluj, ca zice ca onomia=romania e tara lui
eu is pe zona, mai trec
ma duc sa pregatesc ceva de cina barbatilor, niste paste cred ca nu am paine deloc
daca am paine proaspata mananc jumate
LoraG76 spune:
olim, paste am mancat si noi in seara asta, cu parmezan si sos de rosii.
nu mai pot scrie, ca nu ma lasa bolfosenia. noapte buna!
olim spune:
lora, ai mei nu au mancat paste, am facut minipiza la cuptor si niste saleuri
noapte buna si tie
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim mai vad ca io singura, ralu acuma a inchis mesu, |
ma spionezi????
de inchis l-am inchis, cred, cam atunci, dar m-am uitat la filme, nu am adormit...
--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele