Gemanutzele si anul 2011!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Black ,destul de nasol cu timpul ...astazi de exemplu m-am trezit la 06.30, am pregatit masa si haine de scoala ptr fata,am trezit-o la 06.50,iar taicasu' a dus-o..apoi am pregatit pt. cel mic hainute si l-am trezit,apoi l-a dus taicasu' la gradi,iar de acolo s-a dus la serviciu...azi intru la servici la 15.00,asa ca,dai curat ,mancare pana la 12.30 cand trebuie sa plec,ma intalnesc cu o fata de pe DC ,apoi direct la job,ma intorc in jur de 23.00-23.30 ...din pacate pierd pe drum la serviciu dus intors 2-3ore, in functie de trafic
Fata mea e in clasa 3a,dar e la un colegiu bun din Bucuresti si e tocmai aproape de centru,mie cu transportul in comun mi-ar lua 40min sa o duc ,noroc cu al meu care intra la job la 10.00 si are timp de amandoi copii dimineata.
Pana in octombrie i-am avut in aceeasi locatie after school/gradinita,cu reducerile aferente ma ducea la 1300ron...din pacate cu criza asta i-am redirectionat...fimiu la gradi de stat pana la 17.30,iar pe ficamea o mai ia soacra de la scoala si o aduce acasa ,momentan sta cu ea pana vine unul din noi acasa ...de multe ori o mai ia sotul la el la job, cand intra dupamiaza...
O data pe luna cadem amandoi sa lucram in weekend ,eu de la 09.00 la 22.00,el de la 10.00 la 23.30,atunci sa te ti cui lasam puradei...ba unu' la soacra,unu' la mama,cu amandoi nu se descurca niciuna ,ori pe ambii ii lasam la nasi,stau la curte si au o fata de 25ani care ii mai supravegheaza

Va urez o saptamana linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Olim, habar n-ai cat lucrez la aparate ,al meu e cu carnetelul la zi sa nu faca o prostie(nu prea s-ar mai baga la al 3-lea),mie nu-mi mai trebuie calendar,imi spune sotul cand imi vine CM
Sa va traiasca si voua pruncul si iti doresc sa ti se implineasca visul cu al 2-lea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

kikiy atunci sa dea DD sa ajungi la odisee cat mai repede
multumesc la fel!
am o stare aiurea, cu o durere de cap groaznica, cu o stare de, parca nu imi vine sa cred, deja incep ss intru in panica
ma duc sa il iau pe Alex d ela scoala si mai trec prin zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mai ce harnicute am fost, ca trebuie sa dechida black capitol nou[flo
cu ce va laudati azi, cum a fost ziua de luni, inceput greu de spatamana, eu am tot o stare aiurea, nu mai stiu ce sa cred.
va si mai vin prin zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Hello! Mama, cat ati scris...
Black , am facut analizele uzuale, control si su iesit bine toate.Care sunt alea speciale? ce scoruri au? ca mi-e ...
Voi fetelor ce active sunteti !!!Va pup! o sa revin cu noutati printre "oale cu mancare"

Mergi la inceput