Gemanutzele si anul 2011!
Raspunsuri - Pagina 12
blackgirl0 spune:
Ralu, buna seara si tie! Eu nu prea am Ioni/Ioane in familie, ar fi nasul insa il sarbatorim maine. Sa iti spun ca in noiembrie am stat 3 zile la hotel Continental (4*) in plin centrul Sibiului si nu am platit nimic? Era cica o conferinta sponsorizata, insa mi-am petrecut suficient timp si prin "carciumi" alese si muzeul Brunkenthal. Ah, si l-am vazut si eu pe omul care l-a vazut pe Nicolas Cage! Ce-as mai repeta experienta de atunci! Sotul a stat cu copilul 3 zile si 2 nopti, la sosire abia astepta sa-mi paseze copilul!
ralnied1 spune:
Stiu unde e Continentalul.
Dar... cum e in interior?
Eu am ochit pana la 1 aprilie o oferta la Ramada. Ma rog, iubirile dintai nu se uita.
Visez la ceva pt un weekend , cu o ocazie speciala. Sa vedem daca-mi ies cartile...
--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele
blackgirl0 spune:
Ralu, este memorabil!!! imi pare rau ca nu mi-am luata aparatul de pozat, merita toti banii sa vezi cum arata baile lor sexoase rau, complet dn sticla! Da, daaa, inclusiv peretii erau din sticla! Mi-a parut rau ca nu eram cu sot! Ceva de www.continentalhotels.ro/Continental-Forum-Sibiu-Camere/" target="_blank">genul acesta, insa nu se vede prea bine sexi-baia!
ralnied1 spune:
Uite ca niciodata nu mi-a trecut prin cap sa dau o cautare pe Google dupa site-ul lor... Doamne, ce zapacita sunt uneori
E fain si aici, destul de fain. Doar ca preturile un pic mai mari, surprinzator... nu ma asteptam.
Dar eu raman tot la iubirea mea... deocamdata. Fara suparare.
Sa mai zic ca in primavara am o invitatie la Brasov? Sa vad cum si daca o pot onora cu prezenta.
Albumele mele
blackgirl0 spune:
Ralu, inca nu am beneficiat de serviciile de la Ramada (am fost tot la o prezentare de medicamente, insa mancarea era comandata de firma si nu m-a dat pe spate). Dar camera, cum este camera?
Sunt cuminte promit, dar pliiiiz, pliiiiiizzz, macar 5 minute sa ne vedem! de cate ori am ratat ocazia?
liliac1 spune:
black profi ca intotdeauna
Ca sa-ti raspund mai intai la inrebari:
- evident ca alaptez si nu iau niciun fel de vit
- evident ca mananc nasol si pe apucate
- evident ca dorm cand apuc. Cel mai sigur intre 1 si 4 jumate noaptea
- evident ca tb sa-mi vina menstruatia...dar nu stiu cand nu pot fi ca numai in biblie avem povesti de-astea fantasmagorice. I-am zis sotului ca e posibil si asta...si el mi-a aratat ce distanta e de la et 5 pana jos, pt ce el s-a protejat
Si...Radu are o tuse expectoranta...produsa probabil de acumularea de mucuti in gat. Ii dau humex 2,5 +3 pic Ambroxol.
Si Vit C, deocamdata...la care se stramba rau de tot.
Eu si Andra o avem seaca.
Prospanul pt noi e apa de ploaie, din pacate.
Trebuie sa ne facem exudat
Cat despre Dragos, daca el isi aduce aspiratorul si baga furtunasul si se crispeaza la seruri (banuiesc ca nu faci activitatea asta tot timpul) atunci sa lasi baiatul in pace ca n-are nici urma de pb neurologice. Te ignora numai. Nu vezi ca ce nu-i place stie sa respinga??
De dansat, danseaza? De strans in brate, va strange?? Spui ca are preferinte pt tati . Pentru mine este clar. Esti tu prea fricoasa.
Cat despre mancarici, eu am albit din cauza Andrei. Slava Domnului ca Radu mananca orice. Din pacate, ca si tine, ajunsesem sa cred ca daca mananca orice nociv de pe piata pot fi fericita. Asa ca am calcat in picioare toate princiipile. Dar tu sa nu faci ca mine never ever!
Doinito Buni zici???? Draga de tine! Cred ca esti maxim emotionata. Si eu am amotii.
Sa duca sarcina usor si sa fie totul in regula si cu mama si cu bebe.
Chiar mi-era dor de tine.
Dan, Dana, ce mai fac???
Lora nu stiu sa te sfatuiesc fff bine ca eu l-am alaptat pe Radu exclusiv pana la 6 luni jumate. Atat m-au tinut nervii cu toate ca acum, mai nou, OMS-ul recomanda cam 9 luni
Pot sa te ajut cu un link care mie mi s-a parut util.
http://retetebebelusi.ro/grafice-lunare-alimentatie-bebelusi/
PE langa orezul introdus la 4 luni ca cereale...se poate introduce si quinoa. Dar sa ai grija cum o prepari. Adica tb spalata bine-bine in 4-5 ape inainte de a o pune la fiert.
Ma duc sa-mi beau magneziul si sa ma bag in pat ca iar m-a luat cu tremurat.
liliac1 spune:
Ei, n-am putut sa plec asa, direct.
Trebuie macar sa o pe Ralu daca mai mult nu o pot ajuta.
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Ralu, inca nu am beneficiat de serviciile de la Ramada (am fost tot la o prezentare de medicamente, insa mancarea era comandata de firma si nu m-a dat pe spate). Dar camera, cum este camera? |
Tu ma intrebi de camera de la Ramada?
Daca da, arunca un ochi aici...
http://www.ramadasibiu.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=37&Itemid=35&lang=ro
Sunt cuminte promit, dar pliiiiz, pliiiiiizzz, macar 5 minute sa ne vedem! de cate ori am ratat ocazia? |
De vreo cateva ori?
In august, am facut de N ori drumul Busteni-Brasov si retur. De fiecare data ii ziceam sotului de tine. Si in Brasov, si in Predeal. Si ma intrebam pe unde te-as putea gasi in Predeal. Dar daca nu stiam...
Inainte de a pleca, stiu ca ti-am cerut un nr de telefon, ori in privat pe aici, ori pe Mess, nu mai stiu unde. Dar cum nu primisem niciun raspuns... am plecat asa la drum. Si culmea, ca de data asta, din Iasi ne-am dus la Busteni prin Brasov chiar.
In aprilie, cred, sau mai, ar trebui sa fie un concert aniversar al unor dragi prieteni, acolo si sunt invitata de onoare
Stiu ca s-ar bucura mult sa reusesc sa ajung. Si eu la fel. Dar sunt atati de multi... "dar"...
Nu mai zic nimic, dar sper. Daca e intr-un weekend, am mari sanse sa ajung. Mai nasol daca e in cursul saptamanii. Mai vorbim, oricum, pe tema asta.
In toamna mai era vorba si de o intalnire de grup la Predeal spre februarie-martie. Culmea, tocmai la Predeal. Nu stiu la care hotel. Ca o recompensa pentru munca depusa
Dar deocamdata este tot in stadiul de proiect. Iarasi, daca devine ceva cert, iti zic. Oricum, asta daca se face, e NEAPARAT sa ajung.
Albumele mele
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui liliac1 Ei, n-am putut sa plec asa, direct. Trebuie macar sa o pe Ralu daca mai mult nu o pot ajuta. |
Era cat pe ce sa protestez ca nu ma bagi in seama
Ai scapat de data asta
Hai ca te ! Ai grija de tine.
Si eu am avut ieri noapte o noapte extrem de agitata. Aiurea de tot. N-am cuvinte.
Si nici azi-noapte n-a fost prea ok, dar macar am dormit un pic mai mult decat in precedenta.
Vorba ta: oare sunt pe duca?
Albumele mele
blackgirl0 spune:
Liliac, asta cu eu nu as exclude-o deloc sau doar daca a fost abstinenta totala. Mai bine fa si un test de sarcina, ce te costa? Tin minte ca si mie imi venise la inceput o luna, apoi pauza, apoi de 2 ori intr-o luna, eram disperata (Dragos de 10 luni, eu jobless), insa un test negativ m-a readus in simtiri (atunci).
Legat de bolnaviori, sa treaca repede si tuse, si muci si sa nu o trageti ca noi. Va dura ceva ("vindecabil repede" cum ai spus tu ), insa tusea trece cel mai greu dupa o raceala. Iei si tu vitamina C? Hai fa-te repede mami, ca banuiesc ca ti-e tare greu asa! Spune-ne macar ca ai ajutoare (copii, gospodarie, gatit).
Dragos cateodata danseaza, singurel, se invarte, cu mainile in aer ca si cum ar da din degete, ne pupa si ne imbratiseaza! Nu singura, adica ii spunem noi: "Dragos, hai sa dai pusi" si el isi intinde botul la pupat!
Iti multumesc personal pt link, ma mai inspir si eu!