Fulgusorii in An Nou {1*}

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna seara fetelor , ce faceti?
eu cua ary toata ziua margelim, papa bine, doarme bine si a inceput sa maerga mai bine cu ghetutele.va pupam

am mai adaugat noutatii va invitam sa vedetii
http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

buna gagici, dat fiind faptul ca majoritatea dintre voi aveti facebook si ma aveti in lista, vom mai comunica asa, acolo.
m-am decis sa nu mai intru pe acest forum, cel putin pentru o lunga perioada de timp, sau poate chiar deloc.
poate va intrebati de ce, si ma datorez o explicatie.
sunt scarbita de unele mentalitati si unele feluri de a fi ale unilor useri.
daca consideram DC un loc unde citeam cu placere experiente de viatza, invatam, intrebam, primeam raspunsuri, evoluam ca mama si ca femeie...acum nu mai e la fel..DC mi se pare ca a ajuns un epicentru de rautate umana..unde se scuipa venin prin toate orificiile..
vrand sa explorez, sa ma documentez, sa discut, sa fiu activa pe forum, sa ma informez, sa informez...nu am facut decat sa imi pierd timpul aiurea uneori, cu niste fenomene umane care nu meritau efortul minim de a tasta macar.
consider ca timpul liber i-l voi dedica copilului meu 100%, iar cand vreau sa mai iau contact cu exteriorul...se gasesc modalitati..
chiar daca DC e un spatiu virtual, e imposibil sa nu fii ranit si am decis sa nu mai imi mai ofer astfel de sanse si sa ma duc ca o sardina direct la zid si sa astept ca bolovanii sa se pravaleasca peste mine pentru amuzamentul si deliciul unor necunoscute care se preteaza a fi "dame bune"..
am intalnit aici pe DC si oameni minunati,suflete blande, puternice si am legat si prietenii, sunt oameni minunati pe bune, aici pe acest forum...dar sunt putini, in comparatie cu cei care se cred "on top" dar nu sunt nici pe departe!

eu nu pot sa fiu altfel decat sunt, sunt un spirit liber si gandesc liber...si nu ma pot amesteca cu oameni ce par scosi la imprimanta, niste robotei care merg in pas cadentzat...si nici nu pot accepta sa fiu jignita la fiecare pas de niste peroane frustrate fara viatza personala..care sunt "cineva aici pe forum" ca numai aici pot fi!eu prefer realitatea chiar daca e mai crunta, macar in realitate poti evolua, ai o sansa..pot citi, pot vorbi cu alte mame si prin alte mijloace..imi pot expune ideile fara apostrofari si insulte!
dragele mele, eu va imbratisez strans si va mai spun:a fost minunat sa va cunosc!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Lady sunt socata nu mai a cuvinte

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Buna
MyLady imi pare tare rau ca ai luat decizia asta. Sper ca eu nu te-am suparat niciodata cu vreo postare de-a mea.
Din pacate nu stiu care iti este contul de facebook.
Eu ma gandisem la un moment dat sa nu mai intru pe net din cauza timpului furat ca sa zic asa. Cand ma asez la calculator ma tot intind si pitica se joaca singura, dar in rest stiu ca aici gasesti si de bine si de rau. Plus ca am avut cate ceva de invatat.

Ary
super martisoarele si cercelusii. Mi-au placut muuult floricele cercelusi si martisorul potcoava. Esti super priceputa.

Camy
cum mai e cu raceala? A trecut?

Allexa vreo veste ceva?

La noi ninge non-stop. A dat sotul cu vecinii zapada i s-a pus la loc. Iar au at-o acum iar e la loc. Cred ca or sa ne inghita nametii.

Adela a inceput sa se ridice singurica in picioare. A facut-o de vreo doua trei ori. Sper sa prinda miscarea ca sa nu mai trebuiasca sa mearga de-a busilea pana la ceva de care sa se ridice in picioare.

Pupici la fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Lady, te inteleg foarte bine. Asta e in mare parte si motivul pentru care intru mai putin. Cu fetele de la fulgusori respectiv scutece e super, din pacate nu peste tot este asa.
Am senzatia ca ii fur prea mult din timpul puiutului meu, si-l dau unor persoane care nici macar nu au capacitatea de a aprecia asa ceva.
si-ti doresc numai bine, tie si nu in ultimul rand familiei tale!
Ma bucur ca te-am cunoscut, pastram legatura pe FB!

harnici la de 13 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

mda, exact asta simt si eu, dar am zis ca totusi va mai scriu voua...
eu nu am FB, dar vreau sa pastrez legatura cu voi...eventual pe mess...eu am mess-ul deschis aproape tot timpul...
va pup pe toate, noi asteptam musafiri

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Saluatre !
Alina- nu stiu la ce veste te referi ? Daca e vorba de examene, am dat doua din ele si le-am luat, e ok.
Astazi dupa ce am venit de la examen,am zis ca vreau sa ma relaxaz, ca prea " am bagat " zilele astea si eram tahuie de cap, ca urmare am dormit vreo 3 ore si apoi am iesit cu strumfii afara la zapada .Lui Stefanut i-a placut f tare, la un moment dat l-am dat jos de pe saniuta sa-l pun pe jos sa mearga , prin zapada, a fost super si cand sa-l pun inapoi pe saniuta tipa, ca nu vroia acolo,el vroia sa mearga .Am facut si poze, cred ca le voi pune in seara asta

My Lady - daca asta este decizia ta, tu stii cel mai bine ...si ca urmare faci cum simti si cum doresti.
Dar daca cineva te-a suparat si crezi tu ca nu mai are rost sa-ti pierzi timpul, nu mai intri, nu mai scrii la subiectul respectiv si gata,corect!Dar noi...te-am suparat cu ceva ? Eu nu cred ca te-a suparat nimeni de aici, noua de ce nu ne mai scrii ? Eu m-am obisnuit cu tine aici si cred ca o sa-ti simt lipsa .Imi placeau postarile tale, cum ne luai la intrebari...imi placeau si poeziile tale, chiar de ce nu ai mai scris, incepeam ziua citindu-le.
Dar daca tu asa consideri ca trebuie sa faci, atunci putem discuta si in alte moduri,daca vrei.Pupici multi pt tine si pt Beca .

Camy - sigur ca ne vedem cand venim in Brasov Cu frigiderul cum mai este ?Eu nu stiu ce sa zic, nu ma pricem...dar ceva de genul asta am patit si noi cu un frigider, se aprindea becul,functiona, dar nu racea...era problema cu usa, s-a incovoiat, trebuie schimbata...dar noi am schimbat frigiderul, cu altul nou

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Multumesc pentru raspunsuri, fetelor

Dankuta, eu nu i-am dat pana acum Sophiei lapte cu cereale in biberon Dar seara pe la 8 primeste cate o portie de cereale cu iaurt, asa ca ceva mai solidut ar avea ea in stomacel inainte de culcare.

Pishko, ce bine ar fi daca ar fi doar un puseu de crestere. Doar ca ma pune pe ganduri pentru ca e cam lungut, in sensul ca maximum de ore de somn legat la Sophia au fost 5, si asta cu cateva luni in urma. De atunci s-a trezit din ce in ce mai des, pana a ajuns acum sa se trezeasca la 2-3 ore, ca nou-nascutii.

Dragele mele, cu parere de rau observ ca si timpul meu de internet e ce in ce mai limitat. Copiii, serviciul, si restul obligatiilor din casa imi mananca cea mai mare parte din zi. Insa mereu e o placere sa va citesc, sa aflu despre voi si despre prichindeii vostri, si sa incerc sa va tin la curent cu ceea ce mai facem noi.

Weekend-ul care tocmai s-a incheiat nu a fost prea grozav pentru mine: am fost racita rau de tot. Temperatura, dureri de cap, de gat, de spate, nas infundat, tuse care nu m-a last sa dorm, astea ar fi cateva din "placerile" ultimelor 2 zile. Astazi dupa-amiaza m-a last un pic raul (ori medicamentele si-au facut efectul, ca le-am tot schimbat cand am vazut ca nu dau rezultate), cert e ca am reusit chiar sa ies doua ore sa fac cumparaturi pentru saptamana care vine, abia ce am terminat de pus totul in frigider/dulap si am deschis calculatorul sa vad ce mai povestiti si voi.

Lady, imi pare rau ca te-ai decis sa nu mai intri pe forum, chiar nu stiu cine anume te-a suparat, nici de ce. O sa mai tinem legatura pe FB, daca asa vrei tu. Doar ca acolo nu prea povestesti despre Becca asa cum o faceai aici. Poate totusi ne mai scrii despre voi aici, la subiectul nostru. Aveti grija de voi.

A_driana, sper ca nu vrei sa spui ca nu ne mai scrii nici tu... :(
Am vazut si eu poze cu flacaul tuns- o sa-i creasca repede parul la loc, mai uniform si mai frumos- si cu cuburile pe care le-ai facut. Foarte interesante ca idee si super lucrate!
Ai reusit cu broderia? Eu nu ma pricep la brodat de mana, masina de cusut ce m-ar salva daca as avea ceva de brodat.

Cami, cu intaziere, urez si eu "La multi ani!" lui Pustache. Tu cum te mai simti, a trecut raceala? Ai rezolvat cu frigiderul?

Allexa, felicitari pentru examenele luate si bafta la cele care urmeaza. Cate mai ai?
Ce frumos doarme Stefan si ce mi-as dori sa ajungem si noi cat de curand la nopti intregi de somn.

Alina, ce rabdare poti sa ai sa cosi de mana o bluzita si sa mai ai entuziasm si pentru alte proiecte. Bafta, si poate pui si pentru noi cateva poze cu ceea ce ai lucrat.

Gabitza, tocmai am vazut si eu ultimele poze ale voastre- tare dulci sunt copilasii tai.

Magda, v-ati intors de la Tg Mures?

Mai vroiam sa scriu, am uitat insa ce si cui

Va , merg acum sa pregatesc Kefirul, apoi am de portionat puiul si pestele sa le pun la congelator, dupa care ma pot aseza la citit.

O saptamana buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Neata

hai ca dau eu cafeaua....va rog poftiti
va doresc o saptamana minunata

Lady,tu stii mai bine motivele care au stat la baza deciziei tale,sper ca din cand in cand sa mai intri cu un update despre Becca si aici

Laura , o saptamana usoara iti doresc si sanatate

Nu ma mai descurc cu manutele lui Dragos pe tastatura...va pup

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata , eu sunt prezenta la cafea si pintre timp, caci deja m-am apucat de treaba , imi strang rufele din balcon, impaturit pus la loc, calcat,si dat cu aspiratorul, atat .Aaaaaa, nu , mai trebuie sa-i pun la foc mancarea lui Stefanut,legume cu carnita de vita .
O zi buna tuturor

Laura B - multumesc.Mai am inca 6.
http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput