America (217) *** La multi ani 2011! ***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Holigod ce dragut e cu clopu' ala de osean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Vad ca rezolva si problemele cu apa orasului Aidan , minitehnikusu' lui mama !
Sunteti frumosi toti 3

Am citit si eu capitolele cu pricina cit am luat lunch-ul si mi s-a facut pielea de gaina.
Eu zic ca, conform inregistrarilor Arminad (Maria ? ) e moasa, ca ea ne-a dat vestea preluata de la Odisee cum ca Aidan s-a nascut, caci la americance nu stia nimeni nimic inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ah da, Arminad (eu pe cine am scris??) scuze, da, ea este moasha. Trebuie sa ii dau si un miel acum pentru ca am botezat-o

Ciufuletz am vazut pozele de la ski, sunt superbe, iar domnisoara Eva e absolut bestiala cu ochelarii ei roz si cu manusile asortate. Posheta nu am vazut-o. Iar Luca a crescut....ce traznai mai face? Catelul? Il mai aveti?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Multumesc mult de urari fetelor.

I-am spus sotului ca in alta tara nu ne mai mutam, aici ne ingropam. In fiecare tara in care am fost am facut cate un copil, Vlad e nascut in RO, Paul in Irlanda iar BB va fi American . Multumesc mult de sfaturi referitoare la medici. Marti am programare, poate ca il vedem pe BB la eco. Sincer nu ma deranjeaza cu cine voi naste atata timp cat este competent. In Irlanda m-a urmarit o echipa de medici, niciodata acelasi si de nascut am nascut cu 2 moase si a fost foarte bine. Medicul intervine doar cand e o urgenta. Na ca m-am intins cu informatii irelevante.

Va doresc sanatate tuturor, vad ca a inceput anul cu hopuri si le da de lucru igerasilor.

Sambata imi voi da road testul tineti-mi pumnii ca am nevoie. Nu-s obisnuita cu semafoarele sa fie la inaltime si pe partea cealalta a drumului.

Va doresc numai bine

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Blackpantero, Ramona multumesc frumos, sunt tare mandra de baietii mei destepti si frumosi (cra-cra )
Sper sa nu fie vorba de vreun astm la cel mare, ar fi chiar cireasa de pe tort, ca ma astept din zi in zi sa faca cel mic astm. Cel mic e alergic la foarte multe alimente, doar aerul pare sa-i priiasca.
Miere am citit si eu 2 capitole cum asteptau toate cu sufletul la gura sa nasti, asa majorete... mai rar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Hahaha, asa si noi Squirrel!! Un copil in Italia si unul in Germania, nici un membru al familiei noastre nu e nascut in aceeasi tara :))

Adriana mami de Isabelle Marie - 3 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey, noi suntem blocati aici in hotel, nu avem pasapoartele si capcaunii astia nu vor sa ceara pe cele turistice inapoi...cine stie cat mai stam aici, cred ca ajunge adriana in state inainte sa plecam noi. uf. philip a venit ieri de la scoala cu toate rechizitele, azi l-am trimis inapoi, egreu suficient cu Nick acasa, aici e tare frig, nu putem iesi afara, suntem numai cu o masina. eh, am mai incurcat-o si pe mama cu biletul de avion, cred ca se va duce totusi spre insula singura. sunt trista dar mai intru eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Hai Andreea, nu dispera Lasa ca se va termina si aventura asta odata, important e sa fie cu happy end. Trimit good vibes si ginduri bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Of Andreea ce situatie incurcata...cat timp aveti TLA? noi avem dreptul 10 zile. Plecam de aici in 20, pasapoartele au venit azi.

Adriana mami de Isabelle Marie - 4 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello fetele-cer scuze ca intervin dar vreau si eu sa postez un mesaj umanitar,dc puteti sa votati, apreciem f. mult ajutorul.

"Va rog si eu ceva... o prietena draga are o fetita de 6 luni diagnosticata cu o modificare genetica cu efecte foarte grave(mersi de idee, S, si mersi Rox ca ai intrebat cum putem ajuta). Boala e atat de rara, incat nu sunt diagnosticate decat vreo 200 de cazuri si ca atare este foarte dificil sa se ajunga la fonduri pentru cercetare. Din nefericire i se poate intampla oricui, mutatiile sunt de novo aproape toate si sunt afectate fetele.

Pepsi ofera lunar bani pentru diverse cauze, insa se dau in baza voturilor de la public, iar publicul trebuie sa fie in USA. In noiembrie si decembrie au terminat pe locul 11 in cursa pt 50k, numai primele 10 proiecte sunt finantate. DACA stiti pe cineva in US, va rog sa propagati:
1. Text a vote: Send 102973 to Pepsi (73774)
2. Vote on Facebook: www.cdkl5.com/pepsi-refresh using the Pepsi Voting App
3. Vote on the Pepsi Refresh site: www.refresheverything.com/curecdkl5"

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput