America (217) *** La multi ani 2011! ***
Raspunsuri - Pagina 6
iulianm spune:
Miere, chiar m-ai facut curioasa. Per capita income 2009 pt Costa Rica e $6,900, pt Florida $37,780. Deci cam de 5.5 ori mai mare. Deci o casa cam de $1.65 mil la tine. $1.5mil la mine. Da...Ia sa ma mut eu in Costa Rica .
Voi ati citit cu vrajitoarele astea in Ro? Ca am fost intrebata ieri la job si a trebuit sa ma descurc. Iar azi m-a luat al meu la intrebari, ba inca m-a informat ca pot sa activez in Santa Fe la "Sisters of the Dark Moon".
La job am un tehnician pasionat de stiri interne&externe, cum ma prinde la vorba, cum ma chestioneaza cu Romania, razboaiele mondiale, cu URSS-ul, cu tiganii, cu geografia, cu limba rusa, etc. Ieri cu vrajitoarele, ca nu intelegeam ce vrea. Cu taxele, cu "curse on the gov". In fine, i-am zis si eu ca-s tot felul de palm readers si psychics. "Da's multe witches, ca le pune la taxe?" "Multe, unele ajung sa emigreze, don't you see?". "You're making fun of me!".
blackpanterro spune:
Wow, Anamaria! Ce patanie...refacere rapida sotului!
Eu nu inteleg insa un lucru, de ce exista access la pod daca e numai de forma?? fac usa aia ca sa ce? sa stai pe scara sa te uiti in pod?
Eu ma intreb cat o fi costand sa construiesti o casa asa cum construiesc astia aici in Germania, cu boltari si beton armat
Adriana mami de Isabelle Marie - 3 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
philip spune:
adriana, noi am fi vrut off base, am vazut pe ahrn. com niste case asa misto cu ceva timp in urma, acum ca se apropie plecarea noastra nu mai vad nimic care sa ma atraga. as fi vrut 4 dormitoare si in baza sigur nu pupam asa ceva. deh, vom entertain la greu astia 2 ani, sau cat o fi.
mai nasol e ca nu ne-au ajuns no fee passports si mi-e frica sa nu trebuiasca sa pleca sotul si eu sa raman stuck aici.
bianca, nu-i bine sa-i dai nici un medicament, lasa sa se elimine virusul asa natural. e ok sa slabeasca, va recupera ea, nu stii cum sunt copiii? ai grija insa sa fie hidratata, ia pedyalite sau ceva asemanator. orez, banana, paine prajita, pretzels, crackers, applesauce etc. in cateva zile va fi ca noua. multa sanatate.
blackpanterro spune:
Andreea, in baza primesti casa/apartament in functie de cat de mare e familia. Aici, daca ai 2 copii primesti 3 dormitoare si apartamentele sunt fff faine, mari. Noi am luat casa in the economy ca nu aveau la baza nimic.
Daca nu au nici acolo loc o sa trebuiasca sa stati afara din baza.
Nici noi nu am mai facut pass-uri no fee ca dura 3 luni pana veneau de la State Department asa ca astea turistice vin de la consulatul de la Frankfurt foarte rapid ca sunt puse la urgenta. Le primim sapt asta ca trebuie sa zburam de aici cel tarziu pe 23 ianuarie. Bine ca a reusit sotu' sa isi amane inceperea jobului cu 3 saptamani.
corinadana spune:
Multumesc fetele de sfaturi! tot va trebui s o echivalez sa le o arat astora...
Anamaria ce chestie :( refacere rapida sotului.
Nici eu nu i am dat nimic Ralucai ptr stomacel cand a avut asa ceva. Incercam cat mai multe lichide. Sanatate Amaliei si mare grija la Andrei sa nu ia si el.
Va pup si un weekend frumos sa aveti!
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
BiancaM spune:
Se pare ca Amalia e pe drumul cel bun, azi a mancat mai bine, dar ca sa fie complet tacamul, de ieri are laringita.
Andrei cu burtica vad ca e rezistent, a avut doar 3 scaune in 2 zile, in schimb am avut noapte alba cu el. A tinut-o din 37in 39C toata noaptea si azi pana pe la 2pm. Crestea febra sub antitermic; a prima data in 16 luni cand face febra. Se pare ca si el face laringita, sau cel putin o raceala zdravana.
Toate astea sunt asa de incalzire, ca de luni Amalia ar trebui sa inceapa gradi, daca se stabilizeaza cat de cat, si apoi sa te tii distractii...
blackpanterro spune:
Bianca, sanatate multa copilasilor!
Nici eu nu am dat nimic pt burtica lui Aidan cand a avut bug la stomac, doar lichide multe.Oricum degeaba si dai ca daca vomita intr-una iasa afara medicamentele asa ca mai bine hidratezi zdravan si astepti...noi am avut 2 episoade groaznice de enterocolita cu Aidan, in Romania cand ave 10 luni si in Spania cand avea 4 ani.A fost nasol de tot dar mai mult de hidratare nu am avut ce face ca vomita non stop...
philip spune:
adriana, noi nu prea vrem in baza ca vom avea mai mereu vizitatori etc si am nevoie de mult loc :) dar nu zic nu nici variantei asteia. apoi cu pasapoartele, noi avem turistice, acum lea-m trimis cu aplicatiile pt no fee si am inceput sa intru in panica, poate ne-ar fi lasat sa mergem si cu alea. eu stiu...
blackpanterro spune:
Pai daca aveti turistice de ce va trebuie no fee? mereti cu alea. Puteti chiar sa calatoriti cu legitimatiile, noi asa am intrat in Germania.