America (217) *** La multi ani 2011! ***

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor, am nevoie de putin ajutor.

Noul an ne-a adus un cadou cu totul neprevezut, vom avea un BB. Suntem inca socati si nu stiu incotro sa ma indrept, catre medicul de familie(pe care inca nu-l am) sau sa merg la spital.

Va multumesc

Cu drag,
Flavia

Ps. Sper sa fie contributia mea mai productiva pe viitor, sa nu ma aflu doar in ipostaza de a cere ajutor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Flavia felicitari, sa fie intr-un ceas bun!

In primul rand ai sau nu ai health insurance?

Daca ai e totul ok, daca nu ai...trebuie sa te interesezi ce optiuni ai (programe gratuite) in zona ta pt ca o sarcina si o nastere mai ales costa de te usuca.
In functie de asigurare, vezi ce medici ginecologi ai in zona care sa accepte asigurarea ta, suni la cabinet si te programezi pt prima vizita. Apoi totul o sa curga usor, teste, analize, ecografii, etc.
Daca nu ai asigurare e mai complicat si mult mai costisitor.

Aici (cel putin in zona mea) nu medicul de familie urmareste gravida ci medicul specialist ginecolog. De nascut (tot aici) se naste cu cine este de garda, f rar am auzit sa vina medicul tau sa te asiste la nastere, poate doar dc ai cezariana programata.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am reinceput serviciul:)) greu greu, mai ales ca sotul pleaca miercuri. Aidan ca un facut a inceput sa doarma pana la 7.30 si eu trebuie sa fiu la 8 la servici, numai dusul lui la gradinita si drumul spre servici imi ia o ora, nu stiu cum voi face.

Nu vrea sa vorbeasca romaneste deloc, chiar si acum cat a stat mai mult pe acasa tot nimic..repeta cuvinte separate dupa mine dar propozitiile tot in engleza le spune, ieri tipa la mine: oli god (oh my god) where you go (where are you going)??? don't go!!

E atat de scump, nu imi vine sa cred ca in doua saptamani implineste doi ani, parca mai ieri am ocupat doua capitole pe DC cu nasterea lui. Tot in patul nostru doarme desi are camera lui, ca doar de aia ne-am mutat la 3 bedrooms!

Am terminat si cu mutatul, ce nebunie..mai avem de aranjat maruntisuri dar restul sutn toate la locul lor.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Squirrel, felicitari si sarcina usoara! Cum a spus miere, dc. ai asigurare, trebuie sa iti cauti un medic ginecolog care accepta asigurarea pe care o ai tu. IN general poti gasi liste de medici din zona ta pe website-ul asiguratorului. Ii suni si ii iei la rand. Deasemenea, dc. ai fi avut medic de familie, poti porni de la el si el iti poate recomanda, te poate "trimite" la un ginecolog.

Miere, pai cum sa faci, Aidan trebuie sa se scoale mai devreme, asa face toata lumea, nu asteptam sa se trezeasca copilul, ci ii modificam programul astfel incat sa ajungem la gradinita si la servici. Cum se va scula mai devreme, se va si culca mai devreme. Eu asa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pai se culca saracul la 7.30, cat de devreme sa se culce? La 6 ajungem acasa si pe la 7 si ceva incepem sa ne pregatim de culcare, la maxim 7.45 doarme.

Cred ca o sa-mi iau doar jumatate de ora pauza de pranz si sa ajung la 8.30 in loc de 8 dimineata.

Mai vii in Florida?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Moama, doarme 12 ore? Pai dc. poti asa, cu jumate de ora pauza de masa si ajuns mai tarziu, asa sa faci, ai gasit solutia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nici pe mine philip :))

macrina, liris, pai spuneti mai fetelor CUM va cheama. de lia stiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Flavia, felicitari!!! Sarcina cat mai usoara!!

Io vreau lama ca nu am chef de mutat...iar o iau de la capat cu casa in spinare...Irina, te invidiez la maxim ca ai terminat cu mutatul, eu as vrea sa ma teleportez in viitor cand am terminat deja :))
Cel mai greu imi e sa imi las din nou prietenii...vecina mea e o tipa super, italianca, m-am atasat tare de ea si asa de rau imi pare ca nu o sa mai stam noua 2 la givan intre case...mai ales ca a nascut si ea si cand eram gravide ziceam ca o sa se joace fetele noastre impreuna anul asta...asta e cel mai greu la viata militara, pe langa riscurile aferente jobului...unde mergi iti faci prieteni si cand e mai fain, pleci...

Soacra-mea e in focuri, nu mai poate de bucurie ca ne mutam acolo, a facut 1000 de aranjamente sa ne fie cat mai comod la ei.A, zugravit camera a decorat dormitorul, ne-a facut loc peste tot in casa :)

Am gasit si storage ieftin ca nu ne trebuie decat ceva mic pt ca majoritatea chestiilor le vom avea la soacra-mea sau le vindem.



Adriana mami de Isabelle Marie - 3 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

in cateva ore parasim casuta asta din altus, mergem in lodging, am asa nostalgii, am stat aproape un an aici . e o casa frumoasa, n-o sa mai gasim asa in europa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

La multi ani fetelor! Sa aveti un an nou minunat si toate gandurile sa vi se implineasca. Eu sunt cam intarziata cu urarile, abia acum am apucat sa citesc cate ceva din urma.

Sanzi imi pare rau de patania sotului... prietenul nostru cel mai bun (care m-a invatat pe mine sa skiez cu ani in urma), acum 3 ani si-a rupt mana, oasele din articulatia palmei cazand cu skiuri din astea. A trebuit sa fie operat.
Noi avem mult fun cu skiurile clasice nu o sa ma hazardez sa incerc altceva dar prudenta e sfanta. LucasDad skiaza cu o viteza ca ma ameteste numai sa-l privesc, nu stiu cum sa-l mai temperez!

Fetele care va mutati sa aveti bafta si stricaciuni minime in cursul mutatului.
Miere bravo pt mutare si la multi ani lui Aidan cu anticipatie ca eu apar rar pe aici si nu vreau sa scap ocazia!

sqirrel, daca nu ai health insurance cauta de pe acum un program bun care sa-ti asigure asistenta medicala pe perioada sarcinii. In ganeral pregnancy e preexisting condition si nu prea gasesti insurance DUPA ce esti insarcinata.

Daca ai deja insurance alege un obgyn din reteaua asigurarii tale care sa fie relativ aproape ca in ultimele luni o sa-l vizitezi mai des. Iti faci appointment pt pregnancy first visit si intreaba-l tot ce vrei sa stii( dar tot!!) daca te asista la nastere, la ce spitale are access si care-i cel mai avantajos pt tine, daca are access in spital, care e schedule pt vizitele din timpul sarcinii, etc. si vezi daca iti place sau nu. Daca nu iti place schimba-l/-o fara rezerve.

Success si sarcina usoara, asta da veste de inceputul anului !

Buflea, cum e nasul baiatului?

Mergi la inceput