America (217) *** La multi ani 2011! ***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Miere, mai faci P90X? ... sunt curioasa daca ti-a ajutat.. ti-a modelat corpul, etc.. ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Ai mei sunt bine!, Andrei a avut 3 scaune moi in 2 zile si atat.Pe el l-am trecut imediat pe lapte praf, si am putut sa-i dau din cand in cand in loc de cel de vaca. La el nici n-am putut sa-mi dau seama care cum a fost vinovatul de febra, ca in acelasi timp a facut si o laringita usoara. Amalia a fost mai rau cu gatul;nici n-am dus-o la gradi, abia azi e prima ei zi. Acum mananca, e in stare sa-mi manance si degetele, dar a slabit draga de ea cred ca tot ce a pus pe ea toata vara. Arata ca un scheleton.
Ramona, incearca cu pedialite, e destul de rau la gust, ca e dulce, au si varianta popsicle. Eu i-am facut Amaliei lapte de orez, juma de cana de orez in 4 cani de apa fiert 15 min. Apa aia i-am dat-o sa o bea. Poti sa o aromezi nitel ca sa aiba un pic de gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bianca, bine ca-s OK copilasii!
Eu orez din ala ma gindeam sa-i dau sa manince.
Deocamdata am continuat cu apa si am adaugat cite o gura mica de banana. A avut si un puseu de febra, i-am pus supozitor ca sa nu-i zapacesc iar stomacul. Azi-noapte a avut febra mare, nu stiu cit ca n-am mai stat sa pun termometrul. A cedat si atunci usor cu un supozitor si pina acum a fost OK. Se lupta bietul organism cu cine stie ce bug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

pai si orezul din apa e bun
sanatate , si sa-si revina cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Macrina am terminat P90X demult, am slabit cam 4 kg (in urma cu un an) dar nu am tinut regim si am cam exagerat cu dulciurile.

Celalalt program Insanity (pe care l-am inceput in noiembrie 2010) a fost mult mai intensiv si cu rezultate mai bune. Din nefericire am facut doar jumatate pt ca m-am imbolnavit si apoi a plecat sotul in Romania. Dar se va intoarce si o sa-l terminam, mai avem o luna.
Am vazut rezultatele mult mai repede ca la p90X, in special la nivelul soldurilor si burtii (durerea mea). La kilograme nu prea, tot din cauza ca nu am tinut regim. Dar sunt pusa pe fapte mari:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adriana , cui sa cerem 10 zile? financeul e la furat aici iar acolo vor plati pt tlf-ul de acolo. eh, nu intru in detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sanatate multa copilasilor bolnavi!!!

Ramona, si eu ii dadeam lui David cu lingurita apa cand avea episoade din astea....dar cel mai bine functioneaza putin suc inghetat :) ...se bea incet, si hidrateaza!! (sau ceai calmant ceva...) sau pedialyite sub forma de lolipop.

Ce de mutari!!!

Adriana si Andreea, drum bun!!!

Noi ne recuperam dupa operatie...(poate ca mai mult eu)....A fost destul de nasol, in sensul ca Radu a avut dureri mari (desi totul a mers ca pe roate) si aia nu se mai opreau din morfine si percocet...pana m-am nevrozat un pic, si m-am luat nitel de sotz...sa mai si stranga din dinti (inca ma uraste pt asta)...si asta dupa ce am prins curaj, cand, la 5 ore dupa operatie, au venit tipii de la terapie fizica si l-au pus sa se ridice si sa mearga...cu toate "complain-urile" lui ....Mi-am spus ca daca aia pot....pot si eu sa fiu mai "dura"...
Acum merge cu carje prin casa, dar inca nu poate pune greutate pe picior...si depinde cat de repede se sudeaza osul, va putea scapa de carje (intre 2-6 luni poate dura...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Sanatate la bolnaviori,uff,ce multi copilasi cu bug.
Andreea,vaiii,ma gandesc la tine,ce nasoala treaba...si sotul a plecat deja?...hai ca intru pe mess sa vorbim...ce urata situatie..sper ca Nick sa nu se imbolnaveasca tocmai acum...pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

adriana , cui sa cerem 10 zile? financeul e la furat aici iar acolo vor plati pt tlf-ul de acolo. eh, nu intru in detalii.

Andreea

La aia care ti-o zis sa trimiti pasapoartele , ce tuta domnule!

Adriana mami de Isabelle Marie - 4 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Readuc si eu subiectul la scoli din nou....
Azi, verific notele lui David, si daca pana acum avea peste 95% la toate (un singur 89% la social studies) acum erau toate (mai putin mate unde scazuse de la 99% la 91%) sub 90%...ba chiar la social studies are 78%...de ce??? La fiecare avea o nota de maxim 2-3 din 16-18 cu o prescurtare pe care nu o inteleg...
Asa ca i-am scris invatatoarei sa o intreb ce se intampla...caci David nu a venit cu nici un test cu nota sub 90% acasa....
Si imi spune ca aia e munca lor din clasa de dimineata, pe care David nu o termina niciodata, ca este "easily distracted" si ca are "difficult time focusing on classroom work" si ca sa vin maine la scoala.
Am ramas masca....
Eu stiu ca David e distrat, dar nu am avut pana acum niciodata probleme asa grave, si acum dintr-o data...ii scade nota ingrozitor, fara sa ma anunte, fara sa ma avertizeze ca David nu se focus...
Si...nu stiu daca sa fiu furioasa pe David...sau pe invatatoare....ca are doar 15 copii in clasa, si nu poate sa il controleze si sa il atentioneze pe David ca "daydream??"
Si, la cat de bine imi cunosc copilul, si am avut experiente la scoala, uneori e visator, dar nu ii trebuie mult sa isi revina...doar un "treci la treaba" e suficient...
Sunt tare mahnita...si ma enerveaza invatatoarea asta din ce in ce mai mult...

Mergi la inceput