Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 22
carla_2008 spune:
dr mi-a recomandat lapte de continuare de la 6 luni Lactana de la Topfer,cica e cel mai bun,contine nu-stiu-ce bifidus activ.ce stiti?ca trebuie sa schimbam laptele si nu stiu de care sa iau
Kata cu placere
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
eladea2005 spune:
salutare!
deci eu clar fac cu capu...daca trecem si peste asta cu bine, fac chef...
asadar...azi noapte a dormit bietul Eric f bine, adica fara treziri in urlete in plina nopate, din cauza durerilor de urechi...darrrr...ca tre sa fie si un dar...de dimi era subfebril, 37.6, apoi in ceva vreme a mai scazut...a zis ca-l doare putin si urechea stanga... insa nu s-a plans f tare de ea...deocmadata...aseara am inceput Zinnatul..azi de dimi i-am dat iar...si cum astea n-ar fi de ajuns, s-a fortat bietul de el sa faca kk, cum n-a facut de 3 zile, si a vomat...de 2 ori in 2 ore... dar cum oricum nu prea mananca, a dat afara apa, lapte si ce-a mai inghitit el cu chiu cu vai... imi vine sa-mi iau campii...
fetelor, help!! care stiti: dupa cat timp n-ar mai trebui sa faca febra daca i-am dat Zinnat? 2-3 zile???
si cam in cat timp se absoarbe in corp un medicament? intreb asta ca sa stiu in cazul in care vomeaza la o ora dupa adminsitrare, daca trebuie dat din nou medicamentul sau nu...
va pup ! sa ne auzim sanatosi!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
racusor2010 spune:
Andrei doarme, pe bona am exilat-o la tv (nu mai pupa ea dupa ce ma intorc ) si eu savurez o bavaria FA cu laptopul in brate si ii butonez lui Andrei in cap
sa vad daca am retinut ceva din ce am citit
GEORGIA mult ser si aspirat, eventual si apa de mare, eu ii dadeam si sinupret, cate 10 picaturi (in gurita) inainte de masa, de 3 ori pe zi. sanatate multa!!!
gabivas bine ai venit la noi
OANA tare cu FB-ul asta
DENISA sunteti superbi
ILINCA am vrut sa mergem sa luam, dar era deschis pana pe 10 ian magazinul
SORINA parca ma intrebai ceva, tre sa ma intorc sa vad ce
TANTI 12 mil pentru 10 ore, 8 mil pentru 6 ore, cat mai stau eu acasa.
CRIS ce bine ca e mai bine Natali
BIANCA sanatate Andrei
BUMBLEEBLEE sanatate curata asa papam si eu inainte, acum cookies rule!!! nu m-am ingrasat deloc de sarbatori, dar zilele astea tot la 54 - 54.5 ma invart, eu mai vreau pana la 53 si sa ma apuc de abdomene, dar leeeneeea astaaa
mami fericita de nazdravanul Andrei
giorgia23 spune:
Racusor ms mult pt raspuns
Denisa sunteti superbi...iar Carla e toata un zambet
Oana sa ma adaugi si pe mine in grup
Eladea off cat va mai chinuiti...multa sanatate si sper sa ii treaca repede lui Eric
crispro spune:
Gabriela- ti-am cerut prietenia pe facebook... si tie, Mov...
fac capitol, daca nu e facut deja...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 dr mi-a recomandat lapte de continuare de la 6 luni Lactana de la Topfer,cica e cel mai bun,contine nu-stiu-ce bifidus activ.ce stiti?ca trebuie sa schimbam laptele si nu stiu de care sa iau Kata cu placere Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
am auzit numai lucruri bune despre laptele asta...la Matei cand am incercat sa ii dau nu i-a placut, de fapt lui nu-i place nici un fel de LP
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mov_79 Oana, contul meu de FB e boicean_oana imi dai mie invite pls mama lui Mihnea Damian |
da-mi Accept
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip