Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 19
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Buna dimi! Sara Maria de maurice Bianca Maria de michelle1981 Sara Elena de danuta-bel Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 5 Primul meu Craciun! |
LML si de la noi!!!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
asa imi spusese si mie o mamica dar stiu si cazul in care pustiul iubeste olita FP care canta cand face pisu |
noi am avut si cu luminite, si cu muzica, si cu alte sunete cand inchidea capacul sau "tragea apa", au fost scumpe si fiasco total, punea jucariile sa "faca kk", deci stia la ce foloseste, apoi am luat una simpla si cu aia nu se juca decat asa ca si Elise de CRISSY, pe post de palarie . asa ca la noi a fost de succes capacul micut ptr wc nostru mare. doar acolo vroia.
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
paula_m spune:
Neata
Nu stiu daca a dat cineva cafea, dar va mai ofer una. Asa, cu multa frisca.
Eu sunt la birou, la munca. Bineinteles ca nu ma pot aduna sa inteleg si eu ce am de facut....
Am vazut un Matei tare frumos si elegant!!!.
Am fost la eco la sold, nu are copilul meu nimic. Chiar mi-a zis dr ca e foarte bine dezvoltat pt 5 luni jumatate. Dar mi-a mai zis ca multi baietei nascuti prin cezariana fac luxatie de sold...cred ca din cauza ca ii imping de picioruse pt ai scoate din burtica(zic eu...ca asta am uitat sa intreb)
La multi ani pt cele 2 Sara si Bianca!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6
Cris2010 spune:
'Neata, dragi mamici!
LML Sara Maria, Bianca Maria si Sara Elena!!! Sa cresteti mari, fetite frumoase!!!
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
Cris2010 spune:
Bine ai venit in delfinariu, Gabisav. Sa va traiasca bucalata mititica.
Foto 4+
carla_2008 spune:
Oanaaaa te cauta o prietena pe FB!eu vb cu ea acum
cine vrea sa vada poze cu noi de craciun aveti aici
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
michelle1981 spune:
katalina, rodyka, sorina, paula, cris2010 multumim de urari
rodyka am vazut si eu frumusete de poze si de protagonisti
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Cris2010 spune:
Nu stiu ce a patit Natali, (poate din cauza tratamentului), dar azi noapte a fost prima noapte dormita de la 9 seara la 9 jumate dimi, cu o trezire scurta de papa pe la 8. Acum iar doarme de la 12.
Noi suntem o idee mai bine. Am scapat de mucisori 'externi', dar tusim la greu si expectoram.
Eladea, Victo, Aelita, voi cum mai sunteti cu puiutii?
Georgia, sper sa fie o raceala usora la Antonia. Poate trece cu oscilo.
Oana, ce haios e Matei in 'frac'.
Foto 4+
gabrielaene spune:
La multi ani si din partea noastra pentru piticii ce si-au mai adaugat o lunitza!
Vreau si eu userul si parola pentru contul cu poze,sa pun si eu cateva si sa vad si eu poze cu minunile voastre
I-am dat si eu azi Mariei lapte muls cu lingurita (nu a reusit dimi sa goleasca nici un san macar) si s-a aratat foarte incantata,ar mai fi vrut dar nu m-am mai muls. Abia astept sa incepem peste 2 saptamani diversificarea ,sper sa nu fi fost vreo alarma falsa si sa imi faca figuri. Am vazut ca aveti delfinasi papaciosi cand vine vorba de ceva nou
Am vazut si eu pozici cu Isa si Matei, sunt dulci focccc,m-as iuita intr-una la ei
--------------------------------------------
http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008