Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
adrianaBuc spune:
neata
multumim pentru urarile de ieri
Rebeca o tine de 3 zile in maraieli, nu plans, maraiala de-a dreptu'. M-a capiat, nu ii mai convine nimic, e plictisita de orice. Nu stiu ce sa mai fac. Nu sunt dintii de vina, nu e raceala; pur si simplu e plictisita. Daca ai putea sa o ti tot timpul in picioare, sa simta ea pamantu' ar fi cea mai fericita. uf!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
tanti spune:
Racusor clar ii ceri o copie dupa buletin, si eu as pune si camera de filmat din cand in cand
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Cica nici nu e bine sa ne uitam fara ochelari de protectie spre soare n timpul eclipsei... Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 5 Primul meu Craciun! |
asa e!
ieri seara ma apucase ca imi trebuie ochelari de sudura sa ma uit la eclipsa ..evident ca nu mi-am luat dar macar nu imi e ciuda...ca oricum nu se vede nimic ca e innorat
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
michelle1981 spune:
bumblebee, ooana, tina, crispro, giorgia multumim pt urari
gabi, ooana, vazut puiutii frumoasi foc.
Ce costum elegant avea Matei!
ooana, asa am zis si eu de prison break, ca e cel mai tare, asta pana cand am inceput Dexter, ti-l recomand
eladea - sanatate multa lui Eric
Aseara m-am uitat la Twilight II si nu mai puteam adormi apoi.. Am adormit dupa 3
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
gabisav spune:
Multumesc pentru intampinare.
Incerc sa scriu repede 10 mesaje ca sa ma vedeti in timp real.
giorgia23 spune:
Oana la noi se vede...eu m/am uitat putin cu ochelari de soare ca altceva nu aveam...tata e la munca si s/a uitat cu ochelarii de sudura si a vazut bine
ilinca79 spune:
'neata buna,
noi am avut o noapte grea cu o mie de treziri si sunt cam rupta. Asa ca mi-am facut un mic dejun consistent, ca simteam ca pic de pe picioare, mai ales ca ieri n-am prea mancat, si a fost si prima zi fara dulciuri
Bumblebee, pai tu mananci super sanatos si putin, si eu zic ca in mare dupa principiile Monti, adica fructe la distanta de mese, proteine necombinate cu glucide, doar ca mai bagi un dulce printre . Oricum tu areti tare bine si ai un regim de viata sanatos, deci n-ar trebui sa te stresezi.
Racusoru si eu voiam sa te mai intreb o data de oale ca ma gandeam ca poate ti le-au luat socrii ca sunt facute la ei in oras. Ce bine ca mi-ai zis, merg si eu la Real, pe net mi se pareau prea scumpe si in special transportul, plus ca imi place sa le si pipai sa vad cum sunt
Ooana, bine ca ai zis de Prison Break ca acuma termin Grey's Anatomy si nu cumva sa raman cu timp liber Matei e super in tinuta de rev , bluza ta e de la Zara cumva, ca mi-am luat si eu una care mi se pare la fel, doar imprimeul difera.
Rodi, sunteti niste frumoase, si ce bine sta Iza in fundulet Nu mai zic ce fain mi s-a parut peisajul...
gabisav bine ai venit, ai o fetita superba, sa-ti traiasca!
Tot voiam sa va intreb daca ai vostri copii tipa, ca al meu scoate niste vocalize din gat de tot tuseste dup-aia
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
bumblebee spune:
Ilinca, si Victor al meu chiuie, tipa, dup-aia tuseste, cate-odata ma mir ca mai are voce...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!